Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks

Definition List

NINJA BETTING


Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

12/12 Β' Γαλλίας: Παραίτηση Μομπέρ στη Χάβρη - Άρση μεταγραφικού εμπάργκου στην Τουρ

104. ΑΖΑΞΙΟ - ΝΑΝΣΙ (21:00)

Γήπεδο: «Stade François Coty»
Προϊστορία 10ετίας: 1-2-0
Καιρός: 13 °c, Αραιή συννεφιά

ΑΖΑΞΙΟ (12η): Εξακολουθεί να δυσκολεύεται πολύ στο γκολ η Αζαξιό και το γεγονός αυτό ήταν που της στέρησε για μία ακόμα φορά τη νίκη, μένοντας στο 1-1 στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ορλεάν. Ήταν η δεύτερη διαδοχική ισοπαλία των Κορσικανών, που παρουσιάζονται βέβαια κάπως βελτιωμένη από τη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία τους ο Πανταλονί τον προηγούμενο μήνα, πλην όμως παραμένουν μακριά από τους στόχους τους. 

Μόλις ένα τρίποντο έχει άλλωστε εδώ και τέσσερις αγωνιστικές, με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε απόσταση δέκα βαθμών από την προνομιούχο τριάδα. Στο Κύπελλο βέβαια έφτυσε... αίμα για να γλιτώσει το κάζο από την άσημη Μπορζό (2-3) την οποία κι απέκλεισε στην παράταση. 

Προηγούμενο ματς: Ευτύχησε να προηγηθεί στην έδρα της Ορλεάν (1-1) με το πέναλτι του Φοβέργκ από το 14', όμως στο 32' δέχτηκε την ισοφάριση με αυτογκόλ του ίδιου και το σκορ δεν άλλαξε ως το φινάλε του ματς. 

Στατιστικό: G/G έληξαν τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία ματς της Αζαξιό. 

Αμφίβολοι (1): Ερωτηματικό για τον βασικότατο μέσο Καβαλί (15/1).

Απουσίες (1): Τιμωρημένος είναι ο μεσοεπιθετικός Γκονκάλβες (13/0).

Πιθανή ενδεκάδα 4-4-2: Σισοκό - Μαρεστέρ, Καντέ, Αμπερζέλ, Μπεγκεοργκί - Κουλιμπαλί, Λεσουαμιέ, Καβαλί, Πεντρετί - Φοβέργκ, Ολιέχ

ΝΑΝΣΙ (4η): Από αναπάντεχη εντός έδρας ήττα προέρχεται το συγκρότημα του Πάμπλο Κορέα στο πρωτάθλημα, χάνοντας με 1-0 από τη Βαλενσιέν. Αυτή μάλιστα ήταν η δεύτερη σερί για τη Νανσί έπειτα από εκείνη στην έδρα της Τρουά, αλλά και πρώτη φετινή μπροστά στο κοινό της κι έπειτα από ένα σερί 13 αγώνων που κρατούσε από πέρυσι! Είχε μεν την υπεροχή, της έλειψε ωστόσο η ουσία και δεχόμενη το μοναδικό γκολ προς το φινάλε του ματς, δεν κατάφερε ποτέ να αντιδράσει. 

Από την Τρουά πάντως κατάφερε να πάρει εκδίκηση την προηγούμενη εβδομάδα, αφού την απέκλεισε στο Κύπελλο εκτός έδρας και δη με ανατροπή, παρ' ό,τι έμεινε εκτός ο τοπ σκόρερ της Ντεμπελέ, ελπίζοντας βέβαια ότι θα τον έχει ξανά σήμερα μαζί της. 

Προηγούμενο ματς: Αν και βρέθηκε να χάνει μόλις από το 3' στην έδρα της Τρουά (1-3), ο Νταλέ στο 25' έφερε το ματς στα ίσια κι από το 38' ως το 41' βρήκε ακόμα δύο φορές δίχτυα με τους Χατζί, Καραμπουέ, παίρνοντας την πρόκριση. 

Στατιστικό: Over 2,5 ήτνα οι τέσσερις από τις πέντε τελευταίες της έξοδοι.

Αμφίβολοι (3): Ερωτηματικό για τον φορ Ζιτέ, μικρή αμφιβολία για τον αρχισκόρερ Ντεμπελέ (13/9) και τον Νο1 πορτιέρο Ναρντί.

Πιθανή ενδεκάδα 4-3-3: Ναρντί - Κουφό, Σαμί, Καραμπουέ, Αμαντού - Ιγκλέσιας, Κουιμπαλί, Βάλτερ - Ντιανέ, Νταλέ, Ντεμπελέ

105. ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ - ΣΑΤΟΡΟΥ (21:00)

Γήπεδο: «Stade du Hainaut»
Προϊστορία 10ετίας: 1-0-0
Καιρός: 8 °c, Βροχερός

ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ (10η): Το διπλό της αγωνιστικής πήρε η ομάδα του Καζονί την προηγούμενη εβδομάδα, φεύγοντας με ένα σπουδαίο τρίποντο από το "άντρο" της Νανσί, την οποία μάλιστα ανάγκασε στην πρώτη φετινή ήττα στο "σπίτι" της. Για να το πετύχει βέβαια αυτό η Βαλενσιέν χρειάστηκε και τη βοήθεια της τύχης, αφού σε καμία περίπτωση δεν ήταν καλύτερη της αντιπάλου της, κάθε άλλο μάλιστα, πλην όμως ήταν και η τρίτη νίκη της στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές, διάστημα όπου έχασε μόνο από την πρωτοπόρο Βαλενσιέν. 

Σε αυτό το διάστημα μάλιστα έχει δεχτεί δύο γκολ όλα κι όλα, ξεφεύγοντας για τα καλά από τη διακεκαυμένη ζώνη, ενώ μπορεί σήμερα να πάει ακόμα και στο +10! Πρόκριση και στο Κύπελλο την προηγούμενη εβδομάδα, επικρατώντας όμως δύσκολα της Λιλ Σουντ με 1-0 εκτός έδρας

Προηγούμενο ματς: Δέχτηκε μεγάλη πίεση στην έδρα της Νανσί (0-1), άντεξε όμως ως τα τελευταία λεπτά και στο 79' εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος του αντίπαλου γκολκίπερ, με τον Ν'Γκετέ να σημειώνει το "χρυσό" της γκολ. 

Στατιστικό: Στο Under 2,5 τα τέσσερα από τα έξι τελευταία της παιχνίδια. 

Απουσίες (3): Σταθερά στα "πιτς" ο χαφ Ντα Σίλβα, "φρέσκο" πρόβλημα ο αμυντικός Σις (12/0), ξανά εκτός κι ο μέσος Καμπορέ (10/1).

Πιθανή ενδεκάδα 4-4-2: Λακουά - Κουλιμπαλί, Λαλά, Νερί, Ενζά-Γιαμισί - Αμπντελχαμίντ, Μπαρατζί, Ντιαρά, Αμπριέλ - Ποεπόν, Ν΄Γκετέ 

* Σε καμία από τις 14 τελευταίες της εξόδους σε επίπεδο πρωταθλήματος δεν έβαλε η Σατορού πάνω από ένα γκολ. 

ΣΑΤΟΡΟΥ (18η): Άξιζε σίγουρα καλύτερης μοίρας στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Νιορ, αφού η ισοπαλία θα ήταν πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Δεν υστέρησε εξάλλου της αντιπάλου της η ομάδα του Πολ Γκαστιέν, μία "νεκρή" στιγμή όμως έφτανε για να δεχτεί το γκολ και για μία ακόμα φορά εκείνο που ουσιαστικά πληρώνει είναι η επιθετκή της δυστοκία. 

Σε ολόκληρο το β' μέρος άλλωστε είχε εκείνη τα ηνία, αλλά χωρίς ιδιαίτερη ουσία στο παιχνίδι της, με αποτέλεσμα να παραμένει με μόλις ένα βαθμό εδώ και τέσσερις αγωνιστικές. Μόλις δύο τέρματα μέχει σημειώσει μάλιστα σε αυτά τα παιχνίδια, ενώ και στο Κύπελλο ζορίστηκε πολύ απέναντι στην Ταρμπίς Πιρενέ (0-1), αλλά προκρίθηκε.

Προηγούμενο ματς: Ισορροπημένο ματς απέναντι στη Νιορ, έχασε όμως με 1-0. Στο 44' δέχτηκε το μοναδικό γκολ η Σατορού, που πίεσε στην επανάληψη, αλλά δεν μπόρεσε να απαντήσει. 

Στατιστικό: Under 2,5 έληξαν οι πέντε από τις έξι τελευταίες της έξοδοι. 

Αμφίβολοι (1): Μικρό ερωτηματικό για τη συμμετοχή του πολύτιμου επιθετικού Μακεντζό (11/4).

Απουσίες (6): Σημαντικές οι απουσίες του μέσου Σαμέ (15/3) και του αμυντικού Νεστόρ (16/0), θα λείψει κι ο χαφ Ταΐτ (2/0), πάντα εκτός ο μέσος Μπόμπεκ, με τον στόπερ Ομάμ Μπιγίκ και τον πορτιέρο Μιγέρας.

Πιθανή ενδεκάδα 4-5-1: Μπονεφουά - Μπονάρτ, Μπέιν, Χουντοντζί, Ντουντουί - Πλεσίς, Ν'Νομό Ν'Γκονγκ, Σακί, Μακεντζό, Καμαρά – Τιλ 

106. ΓΚΑΖΕΛΕΚ - ΟΣΕΡ (21:00)

Γήπεδο: «Stade Ange Casanova»
Προϊστορία 10ετίας: 0-1-0
Καιρός: 12 °c, Αραιή συννεφιά

ΓΚΑΖΕΛΕΚ (6η): Φάνηκε ανήμπορη να πάρει αποτέλεσμα σε ακόμα μία έξοδό της η Γκαζελέκ, αφού... κατόρθωσε να χάσει και από τη μέχρι πρότινος ουραγό Τουρ, την οποία κι "ανέστησε", δίνοντάς της την πρώτη νίκη μετά από οχτώ αγωνιστικές! Κακή εμφάνιση από τους Κορσικανούς, ιδίως στον ανασταλτικό τομέα, ενώ αν και είχαν την κατοχή της μπάλας στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, του έλειψε η ουσία από το παιχνίδι τους. 

Τέταρτη σερί εκτός έδρας ήττα, όμως τεράστιο πρόβλημα για το αποψινό ματς έχει προκύψει στα μετόπισθεν, αφού ούτε λίγο, ούτε πολύ, τις τέσσερις φτάνουν οι απουσίες βασικών παικτών από την άμυνα κι όλοι μάλιστα είναι τιμωρημένοι!Την ίδια στιγμή πάντως διαθέτει και μία από τις καλύτερες έδρες της κατηγορίας, αφού μετράει πέντε συνεχόμενα τρίποντα!

Προηγούμενο ματς: Φτωχή εμφάνιση και δίκαιη ήττα από την Τουρ με 2-1. Από το 37' πίσω στο σκορ η Τουρ, στο 58' παρβαιάστηκε και δεύτερη φορά η εστία της, για να μειώσει μόινο με τον Μπουτέμπ τρία λεπτά αργότερα. 

Στατιστικό: Στο Under 2,5 τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία της εντός έδρας παιχνίδια. 

Αμφίβολοι (1): Ερωτηματικό για τον βασικο μπακ Αντριού.

Απουσίες (5): Την τελευταία από τις έξι αγωνιστικές της τιμωρίας του εκτίει ο στόπερ Φιλιπί (11/0), τιμωρημένοι είναι όμως και οι αμυντικοί Φαλ (10/0), Γιουγκά (13/1), Μαρτίνεζ (14/0)! Σταθερά εκτός κι ο μέσος Φρανσουά (4/0).

Πιθανή ενδεκάδα 4-5-1: Μαουρί - Αντριού, Μπρεσέ, Ντουκουρτιού, Ριβιεράν - Μπουτέμπ, Μπουζεντρά, Ποζί, Μ'Μαμαντί, Λαρμπι – Πουζόλ 

ΟΣΕΡ (7η): Έφτασε πολύ κοντά σε ένα σπουδαίο διπλό επί της σκληροτράχηλης Λαβάλ των δύο μόλις ηττών σε 16 -πλέον- αγωνιστικές, αλλά δεν κατάφερε τελικά να πάρει κάτι παραπάνω από το βαθμό της ισοπαλίας. Δεν το άξιζε κιόλας πάντως η Οσέρ, αφού το ματς ήταν απόλυτα ισορροπημένο και το τελικό 1-1 αποδίδει δίκαιοσύνη. 

Εδώ και καιρόν πάντως βρίσκεται σταθερά σε ανοδική τροχιά η Οσέρ, έχει χάσει μόνο από την 1η Μπρεστ στις έντεκα τελευταίες αγωνιστικές και με αργά αλλά σταθερά βήματα αρχίζει να πλησιάζει την προνομιούχο τριάδα του βαθμολογικού πίνακα. Αήττητη μάλιστα είνααι και στις έξι τελευταίες της εξόδους, ενώ μόνο σε μία από τις οχτώ φετινές δέχτηκε πάνω από ένα γκολ! Εύκολο το έργο της στο Κύπελο, όπου νίκησε τη Σαρεγκεμέν με 4-0 εκτός έδρας.

Σημαντική η επιστροφή του μέσου Μπεν-Ιντίρ (12/0).

Προηγούμενο ματς: Δίκαιο το 1-1 στην έδρα της Λαβάλ, με το παιχνίδι να είναι απόλυτα μοιρασμένο. Στο 63' την έβαλε μπροστά στο σκορ ο Γκρανίκ, δεν άντεξε ως το τέλος όμως και δέχτηκε την ισοφάριση στο 83ο λεπτό της συνάντησης. 

Στατιστικό: Over 2,5 ήταν και τα επτά τελευταία ματς της Οσέρ σε όλες τις διοργανώσεις. 

Απουσίες (1): Λείπει ξανά ο πολύτιμος μεσοεπιθετικός, Σαμαριτανό (1/0).

Πιθανή ενδεκάδα 4-3-3: Λεόν - Πουιγκρενιέ, Ντζελαμπί, Αγκιλάρ, Καστελέτεο - Μπουμπί, Μπουμπί, ΜπενιΙντίρ - Γκρανίκ, Ναμπάμπ, Μπομπό

107. ΚΛΕΡΜΟΝ - ΤΟΥΡ (21:00)

Γήπεδο: «Stade Gabriel Montpied»
Προϊστορία 10ετίας: 2-3-2
Καιρός: 5 °c, Βροχερός

ΚΛΕΡΜΟΝ (17η): Χειρότερη από τη Σοσό δεν ήταν το συγκρότημα της Κορίν Ντιάκρ πριν από δύο εβδομάδες κι αυτό είναι που κάνει ακόμα πιο πικρή την ήττα που δέχτηκε. Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο κι ενδεχόμενη μοιρασιά των βαθμών θα ήταν αναμφίβολα πιο δίκαιη, αντ' αυτού όμως σε ακόμα μία έξοδό της αποχωρεί με... σκυμμένο κεφάλι, μετρώντας πέντε σερί ήττες και μόλις δύο βαθμούς στις εννιά φετινούς! 

Το θετικό ωστόσο είναι ότι έχει αρχίσει να εκμεταλλεύεται την έδρα της η Κλερμόν, που έχει απολογισμό 4-1-0 στα πέντε πιο πρόσφατα που έδωσε εκεί και τα δύο τελευταία τρίποντα μάλιστα ήρθαν με τριάρες! Η θέση της βέβαια παραμένει εξαιρετικά δύσκολη και σε εξάποντο ματς σαν το σημερινό, η νίκη είναι μονόδρομος. Στο Κύπελλο πάντως δέχτηκε ντροπιαστικό αποκλεισμό στο γήπεδό της από την Επινάλ, ομάδα 3ης κατηγορίας, στα πέναλτι.

Προηγούμενο ματς: Στάθηκε αρκετά καλά στην έδρα της Σοσό, αλλά ηττήθηκε με 1-0. Στο 76' δέχτηκε το... μοιραίο γκολ η Κλερμόν, που τρία λεπτά αργότερα έμεινε και με δέκα παίκτες. 

Στατιστικό: Μόλις δύο γκολ δέχτηκε στα πέντε τελευταία της εντός έδρας παιχνίδια. 

Απουσίες (4): Τιμωρημένος είναι ο στόπερ Λιπινί (8/0), εκτός βρίσκονται ξανά και ο μπακ Μποκορνί (9/0), με τον στράικερ Γκονσάλβες (4/0) και τον Νο1 πορτιέρο Λ'Οστίς (10 συμ.).

Πιθανή ενδεκάδα 4-5-1: Ζενίν - Μαρτίν, Αβινέλ, Μπεγκερί, Μπετς - Μουλέν, Καπέλ, Αγκουνόν, Σαβαντόγκο, Νικολό – Σααντί 

ΤΟΥΡ (19η): Τέλος στον κατήφορό της έβαλε η Γκαζελέκ, που πήρε τεράστια βαθμολογική ανάσα με το τρίποντο επί της νεοφώτιστης Γκαζελέκ. Η πρώτη νίκη ήταν αυτή για την ομάδα του Ντουζό μετά από οχτώ αγωνιστικές και κατάφερ εμε αυτό τον τρόπο να ξεκολλήσει από τον πάτο της βαθμολογίας, μειώνοντας στο -3 από τη γραμμή σωτηρίας. Χωρίς να κάνει κάποια εντυπωσιακή εμφάνιση, ήταν όμως ουσιαστική στο παιχνίδι της κι αμύνθηκε εξαιρετικά, περιμένοντας πίσω την αντίπαλό της. 

Τα ακόμα πιο ευχάριστα νέα ωστόσο ήταν εξωαγωνιστικά, καθώς άρθηκε το μεταγραφικό εμπάργκο που της είχε επιβληθεί από το καλοκαίρι λόγω οικονομικών ατασθαλιών και δεν έχασε την ευκαιρία, βάζοντας στη φαρέτρα της τον Ιβοριανό μέσο Ζοέλ Νταχαμού, που προπονούνταν τις τελευταίες ημέρες μαζί της. Αγχώθηκε στο Κύπελλο, αλλά ξεπέρασε στα πέναλτι το εμπόδιο της αδύναμης Μπορντελέ (2-2).

Προηγούμενο ματς: Σπουδαία νίκη επί της Γκαζελέκ με 2-1. Ο Ταντιά ήταν αυτός που την έβαλε σε θέση οδηγού στο 37', στο 58' ήρθε ο Αντνάν για να διπλασιάσει τα τέρματά της, ενώ η αντίπαλός της απλώς μείωσε τρία λεπτά αργότερα.

Στατιστικό: Τα έξι από τα εννιά τελευταία της παιχνίδια έληξαν Over 2,5.

Απουσίες (1): Μακροχρόνια τραυματίας ο νεαρός μέσος Κάουι. 

Πιθανή ενδεκάδα 4-4-2: Καμαρά - Μπουχούρ, Σβέχλεν, Ζιλάρ, Γκραντίντ - Σαβελαρίν, Αντνάν, Σανταμαρία, Μπερενγκό - Μπεργκουγκνού, Κουάκου    

108. ΚΡΕΤΕΪΓ - ΑΡΛ (21:00)

Γήπεδο: «Stade Dominique Duvauchelle»
Προϊστορία 10ετίας: 2-1-0
Καιρός: 9 °c, Βροχερός

ΚΡΕΤΕΪΓ (16η): Κανείς δεν περίμενε ότι ο βαθμός που πήρε στην έδρα της μέχρι πρότινος πρωτοπόρου Μπρεστ θα την άφηνε δυσαρεστημένη. Με 2-0 προηγήθηκε άλλωστε η Κρετέιγ παρ' ό,τι μάλιστα είχε παθητικό ρόλο καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, παρ' όλα αυτά ένα εξάλεπτο προς το φινάλε του ματς αρκούσε για την ισοφάριση. 

Το δεύτερο διαδοχικό θετικό της αποτέλεσμα ήταν αυτό με τον νεοαφιχθέντα Ντε Περσίν στον πάγκο, παραμένοντας έστω κι οριακά εκτός της διακεκαυμένης ζώνης. Αξιοσημείωτο ότι διαθέτει την δεύτερη καλύτερη επίθεση της Ligue 2, αλλά την ίδια στιγμή έχει και τη χειρότερη άμυνα, μαζί με τις τρεις τελευταίες της βαθμολογίας!

Προηγούμενο ματς: Έδωσε χώρο στη Μπρεστ (2-2) και τη "χτύπησε" στην κόντρα, σημειώνοντας δύο γκολ με τους Μαχόν ντε Μοναγκάν και Μονταρούμπ. Στο 75' όμως μείωσε η αντίπαλός της κι έξι λεπτά μετά δέχτηκε την ισοφάριση η Κρετέιγ.

Στατιστικό: Τέσσερα G/G και Over 2,5 μετράει στα πέντε τελευταία της ματς, τα τρία ήταν και Over 3,5.

Απουσίες (3): Την τιμωρία τους εκτίουν ο στράικερ Νταμπό (11/1) κι ο αμυντικός Περέιρα (5/0), ενώ στα "πιτς" βρίσκεται ο στόπερ Εσόρ (6/0).

Πιθανή ενδεκάδα 4-4-2: Κερμποριού - Ιλούνγκα, Ντιεντιού, Μονταρούπ, Αουγκούστο - Νταμπό, Ζενέστ, Λεσάγκε, Λαφόν - Ν'Ντογέ, Αντριατσίμα

ΑΡΛ (20η): Είχε πολύ δύσκολο έργο στο τελευταίο της ματς πρωταθλήματος η ομάδα του Κρουσέ και δεν κατάφερε να πάρει κάτι θετικό υποδεχόμενη την πρωτοπόρο -πλέον- Ντιζόν. Κακό γενικά ματς, ελάχιστα απειλητική η Αρλ, όμως η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν εμφανής και το τελικό 0-2 την άφησε μόνη στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα. Η τέταρτη συνεχόμενη ήττα της ήταν άλλωστε αυτή, διάστημα όπου έχει βάλει μόλις δύο γκολ, ενώ ακόμα και στο Κύπελλο έφτυσε... αίμα για να ξεπεράσει το εμπόδιο της ερασιτεχνικής Λιόν Ντισέρ (1-3) στην παράταση. 

Εξέτισε την τιμωρία του κι επιστρέφει ο στόπερ Ζεμπινά (4/0).

Προηγούμενο ματς: Υστέρησε στο εντός έδρας ματς με τη Ντιζόν (0-2), όπου δέχτηκε το πρώτο γκολ στο 31ο λεπτό και στο 79' είδε την εστία της να παραβιάζεται για δεύτερη φορά. 

Στατιστικό: Στο Over 2,5 τα τέσσερα από τα πέντε τλεευταία της ματς, τα τρία και Over 3,5.

Απουσίες (4): "Φρέσκα" προβλήματα ο φορ Νιάνγκ (9/1), με τον πολύτιμο μέσο Ροντρίγκεζ (16/0), ενώ το απουσιολόγιο συμπληρώνουν ο στόπερ Μπον (11/0) κι ο φορ Ενγκακοπυτού (9/1).

Πιθανή ενδεκάδα 4-4-1-1: Ντελάκ - Ν'Ντιαγέ, Ποζό, Μπονέ, Μπλανκ - Ουαμάρ, Κουαμάρ, Σαβανιέ, Γκιζό - Ν'Γκακουτού - Φαν Κέσελ  

109. ΝΙΟΡ - ΣΟΣΟ (21:00)

Γήπεδο: «Stade René Gaillard»
Προϊστορία 10ετίας: -
Kαιρός: 11 °c, Βροχερός

ΝΙΟΡ (13η): Πολύ μεγάλη βαθμολογική ανάσα για την ομάδα του Μπρουάρ πριν από δύο εβδομάδες, όπου και πανηγύρισε το πρώτο της τρίποντο μετά από έξι αγωνιστικές. Το 1-0 επί της Σατορού μάλιστα ήταν και το πρώτο φετινό διπλό για τη Νιορ, σε ένα ματς βέβαια όπου η εμφάνισή της ήταν αρκετά μέτρια και η ισοπαλία θα απέδιδε σαφώς μεγαλύτερη δικαιοσύνη. Κακό σε γενικές γραμμές παιχνίδι, με τις ευκαιρίες να είναι... μετρημένες στα δάχτυλα. 

Παράλληλα ήταν και το δεύτερο σερί θετικό της αποτέλεσμα, αν μπορεί να χαρακτηριστεί βέβαια τέτοιο η ισοπαλία που είχε προηγηθεί με την παραπαίουσα Τουρ, σκαρφαλώνοντας στο +5 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Στο Κύπελλο δεν συνάντησε προβλήματα απέναντι στη Ζενές Ντ'Ανγκλε, νικώντας εύκολα με 2-0.

Σε σχέση με το ματς Κυπέλλου επιστρέφει ο βασικότατος μέσος Ντιό (16/0) που ήταν τιμωρημένος. 

Προηγούμενο ματς: Μεγάλο διπλό επί της Σατορού με 1-0. Ο Αντάμα Μπα σημείωσε το "χρυσό" γκολ για τη Νιορ στο 44ο λεπτό της συνάντησης, χωρίς πάντως να είναι καλύτερη της αντιπάλου της. 

Στατιστικό: Under 2,5 έληξαν τα έξι από τα εννιά τελευταία της παιχνίδια. 

Απουσίες (1): Δεν αναφέρεται άλλο πρόβλημα πέραν του στόπερ Σανς (13/1).

Πιθανή ενδεκάδα 4-4-2: Ντελακρουά - Κονέ, Μπερνάρντ, Μαλκουί, Μπαρμπέτ - Κουκού, Ντιό, Μαρτίν, Χουλά - Κονέ, Ρογέ 

* Η Σοσό σκόραρε και στις επτά τελευταίες της εξόδους. 

ΣΟΣΟ (5η): Δεν θέλησε να πάρει ιδιαίτερα ρίσκο στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Κλερμόν, έπαιξε αρκετά κλειστά η Σοσό και τελικά της... βγήκε, βρίσκοντας στα τελευταία λεπτά το γκολ που της χάρισε τη νίκη. Το αποτέλεσμα αυτό ήρθε ως συνέχεια της ανοδικής -εδώ και καιρό- πορείας για το συγκρότημα του Εχουαφνί, που παρέμεινε αήττητη για 11η συνεχόμενη αγωνιστική, με απολογισμό 6-5-0 σε αυτό το διάστημα! 

Δέκα βαθμούς μάζεψε μάλιστα στις τέσσερις πιο πρόσφατες εξόδους της και πλησίασε στο -3 την πρώτη τριάδα. Στο Κύπελλο πάντως αποκλείστηκε εντός έδρας από το Στρασβούργο, ομάδα 3ης κατηγορίας. Ξανά διαθέσιμος ο στράικερ Κάσερες (10/3).

Προηγούμενο ματς: Παιχνίδι υπομονής απέναντι στην Κλερμόν (1-0), στο 76' της παρουσιάστηκε η ευκαιρία και σκόραρε με τον Γκιμπό, ενώ τρία λεπτά αργότερα έμεινε και με δέκα παίκτες η αντίπαλό της. 

Στατιστικό: G/G ήταν και οι τέσσερις τελευταίες έξοδοι της Σοσό σε όλες τις διοργανώσεις. 

Απουσίες (3): Χτύπησε και θα λείψει ο στόπερ Ρουσιγιόν (13/0), εκτός μένει και ο Νο1 γκολκίπερ Πελέ (15 συμ.).

Πιθανή ενδεκάδα 4-4-2: Καμαρά - Φασοριέ, Μινιό, Σουνζού, Βίβιαν - Μπερενγκό, Ταρντιέ, Γκερμπέρτ, Ιλεμαχαριτρά - Κάσερες, Τόκο Εκαμπί

110. ΟΡΛΕΑΝ - ΑΝΖΕ (21:00)

Γήπεδο: «Stade de la Source»
Προϊστορία 10ετίας: -
Καιρός: 9 °c, Βροχερός

ΟΡΛΕΑΝ (15η): Σε ρηχά νερά κινήθηκαν ξανά οι νεοφώτιστοι στο εντός έδρας παιχνίδι με την Αζαξιό κι αρκέστηκαν στο βαθμό της ισοπαλίας. Δεν δικαιούνταν άλλωστε και κάτι παραπάνω, μένοντας για μία ακόμα φορά μακριά από τις νίκες, αφού εδώ και καιρό δείχνει να έχει... ξεφουσκώσει, μετά το εντυπωσιακό της ξεκίνημα. 

Μόλις ένα τρίποντο μετράει άλλωστε εδώ και δώδεκα αγωνιστικές η ομάδα του Φραπολι κι αποτέλεσμα αυτού να τη χωρίζουν πλέον μόνο τέσσερις βαθμοί από τη ζώνη του υποβιβασμού. Το έργο της ωστόσο είναι ξανά δύσκολο απόψε κι ενώ πήρε με εμφατικό τρόπο την πρόκριση στο Κύπελλο, με το 7-0 επί της ερασιτεχνικής Λαόν.

Προηγούμενο ματς: Βρέθηκε από νωρίς να χάνει υποδεχόμενη την Αζαξιό (1-1) και συγκεκριμένα από το 14' με πέναλτι, όμως στο 32' ήρθε η απάντησή της με αυτογκόλ και το σκορ δεν άλλαξε ως το φινάλε του ματς. 

Απουσίες (1): Τραυματίες είναι ο μέσος Λοριό (14/1).

Πιθανή ενδεκάδα 4-4-2: Ρενό - Αμπντουλαγέ, Πονροΐ, Μπριλό, Σιντιμπέ - Πουζό, Λιγκουλέ, Αρνό, Γκλομπάρ - Λουισί Ντανιέλ, Μα 

ΑΝΖΕ (9η): Την κακή της αγωνιστική κατάσταση επιβεβαίωσε η Ανζέ στο τελευταίο της ματς πρωταθλήματος, χάνοντας με το βαρύ 3-0 μπροστά στο κοινό της από την Τρουά. Κατώτερη των περιστάσεων η ομάδα του Μουλέν, αρκετά σκαλιά κάτω από την αντίπαλό της, δεν φάνηκε σε κανένα σημείο ανταγωνιστική και είδε την απόστασή της από την προνομιούχο τριάδα να αυξάνεται στους οχτώ βαθμούς. 

Ένα μόλις διπλό μετράει άλλωστε στις οχτώ φετινές της εξόδους, ενώ μάζεψε και μόλις ένα βαθμό στις πέντε πιο πρόσφατες. Σαν να μην έφτανε αυτό, ήρθε κι ο αποκλεισμός στο Κύπελλο από τη Ντινάν Λεόν, ομάδα 5ης κατηγορίας, για να κάνει ακόμα πιο άσχημο το κλίμα!

Προηγούμενο ματς: Μόλις εννιά λεπτά άντεξε η άμυνά της φιλοξενώντας την Τρουά (0-3), στο 68' δέχτηκε το 0-2 και τα πάντα τελείωσαν στο 73' με την αποβολή του Κοτζιά, για να έρθει το τρίτο γκολ στο 84'.

Στατιστικό: Μόλις δύο γκολ έχει βάλει στις τέσσερις τελευταίες της εξόδους στο πρωτάθλημα. 

Απουσίες (6): Τιμωρημένος είναι ο αρχισκόρερ Κοτζιά (16/8), ενώ νέο πρόβλημα αποτελεί κι ο αμυντικός Τομάς (15/2). Πάντα εκτός ο φορ Αγιαρί, οι αμυντικοί Γιαχιά, Ντιαλό κι ο μέσος Γκόμεζ.

Πιθανή ενδεκάδα 4-4-2: Μπουτέλ - Ανγκουλά, Τραορέ, Μπουκά Μουτού, Γκιγιόν - Ν'Γκοσό, Μουνσό, Αμπντούλ Καμαρά, Φρικές - Μπουφάλ, Κλεμένς  

111. ΧΑΒΡΗ - ΛΑΒΑΛ (21:00)
 
Γήπεδο: «Stade Océane»
Προϊστορία 10ετίας: 2-2-2
Καιρός: 13 °c, Βροχερός

ΧΑΒΡΗ (8η): "Βόμβα" έσκασε στη Χάβρη, που εδώ και δύο 24ωρα βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή. Εντελώς ξαφνικά ο Μομπέρ υπέβαλε την παραίτησή του παρ' ό,τι η εικόνα της ωστόσο δεν κρίνεται κακή και στα δύο επόμενα ματς η ομάδα θα πορευτεί με τον βοηθό του Φλίπ Μπιόλ, ως υπηρεσιακό, όπως ανακοινώθηκε. 

Στο τελευταίο της όπου φιλοξενήθηκε από την Νιμ, είδαμε ένα από τα καλύτερα ματς της φετινής σεζόν, αρκούμενη όμως στο βαθμό της ισοπαλίας. Έξι γκολ, τα δύο μάλιστα στο τελευταίο πεντάλεπτο, ανατροπή και τη Χάβρη να χάνει τελικά το μεγάλο διπλό στο 90'. Δίκαιο πάντως κρίνεται το τελικό αποτέλεσμα, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα δέχτηκε ντροπιαστικό εντός έδρας αποκλεισμό στο Κύπελλο από τη Μπουλόν με 2-0. 

Προηγούμενο ματς: Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 27' στην έδρα της Νιμ (3-3), ισοφάρισε με τον Σαό στο 43' κι έκξανε την ανατροπή στο 47' με τον Μέντες. Άμεσα έγινε το 2-2, στο 87' ήρθε ο Λε Μπιχαν για να της ξαναδώσει τα ηνία, όμως τρία λεπτά μετά δέχτηκε και τρίτο γκολ. 

Στατιστικό: Under 2,5 έληξαν και τα πέντε τελευταία της εντός έδρας παιχνίδια.

Απουσίες (1): Δεν θα έχει στη διάθεσή της το μέσο Μ'Μπαμί (3/0).

Πιθανή ενδεκάδα 4-4-2: Ντιαλό - Μαρσάντ, Μομπρίς, Ιμποκό, Τουρέ - Μπονέ, Φοντέιν, Γκαμποά, Λερόι, Λε Μπιχάν - Λε Μπιχάν, Σαό 

ΛΑΒΑΛ (11η): Έστω και στο φινάλε πήρε αυτό που άξιζε στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη φορμαρισμένη Οσέρ, αποφεύγοντας την ήττα. Πολύ κλειστό πιχνίδι, στο τελευταίο μισάωρο και τα δύο γκολ, με τις φάσεις να είναι ελάχιστες και για τις δύο ομάδες. Μόλις δύο ήττες μετράει η Λαβάλ μετά το πέρας 16 αγωνιστικές και η μία εξ αυτών ήταν από την πρωτοπόρο Ντιζόν. 

Παρά τις αρχικά δυσοίωνες προβλέψεις για το μέλλον της, η σκληροτράχηλη ομάδα του Ζανκό έχει διαψεύσει τα προγνωστικά και διατηρεί για την ώρα μία διαφορά ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη, της τάξης των έξι βαθμών. Δεδομένο πάντως το πρόβλημα στην επίθεση και είναι ενδεικτικό πως μόνο δύο φορές στα οχτώ τελευταία της έβαλε πάνω από ένα γκολ. Στο Κύπελλο νίκησε δύσκολα τη Βολτιζό με 2-1 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση.

Εξέτισαν κι επιστρέφουν ο στόπερ Κονατέ (15/0) και ο δεξιός μπακ Σαφίκ (15/0)

Προηγούμενο ματς: Δίκαιο το 1-1 απέναντι στην Οσέρ. Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 63', κατάφερε στο 83' να απαντήσει με τον Ντιαλό, παίρνοντας το βαθμό της ισοπαλίας. 

Στατιστικό: G/G έληξαν τα πέντε από τα έξι τελευταία της παιχνίδια.

Απουσίες (3): Θα λείψουν οι στράικερ Ζεουλά (13/2), Μπεκαμενγκά (9/3) κι ο μέσος Ρενουάρ (3/0). 


Πιθανή ενδεκάδα 4-4-1-1: Καπόν - Σαφίκ, Περό, Κονατέ, Κουτουριέ - Αλά, Μιμούν, Γκεριεριό, Γκονκάλβες - Ντιαλό – Μπουρζουά 
 
Copyrights Sporty Stream Partners Football Clash - Offical Owner of templateBorneo Templates | Powered by Blogger.com.