Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks

Definition List

NINJA BETTING


Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ

Παιδια ενημερωτηκα σας λεω οτι πεφτει πολυ το 2/2  τις Πορτο ανεβηκε παρα πολυ το 0-1 σκορ και αυτο με φοβισε.γι αυτο επιμενω να παιζω μιση ωρα πριν τα παιχνιδια. Συνεχιζω να επιμενω για τα δυο τα Αγγλικα με μια νεα πιθανοτητα ο 1/1 τις ΙΠΣΟΥΙΤΣ.

ΡΙΣΚΟ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Καλησπερα φιλοι και φιλες.Χρονια πολλα.Σορυ για το κενο που ειχαμε.Ο χρονος ητανε περιορισμενος λογω των ημερων.Σιγουρα ομως δεν εβλεπα και καποιο καλο σημειο ωστε να δικαιωθω.Ειμαι εδω λοιπον οσο μπορω να βοηθησω τη κατασταση.Τα σημερινα παιχνιδια ειναι λιγα και αυτο μου αρεσει.Επι ωρες τωρα εχω κολλησει σε δυο ματς. Ειναι αυτα τις Ιπσουιτς και της Ντερμπι. Προσπαθω να βρω ποιο απο τα δυο θα σπασει. Πιστευω οτι η εκπληξη θα γινει με  Χ και οχι με διπλο. Ενα αλλο παιχνιδι που βλεπω παρα πολυ και το εχω σαν δεδομενο ειναι η Πορτο. Το ματς το βλεπω για πολυ μικρο σκορ. Να μην το κουραζω για σημερα λοιπον θα δωσω τα εξης:

ΡΙΟ ΑΒΕ - ΠΟΡΤΟ : 0 ΩΣ 1 ΓΚΟΛ ( ΠΙΘΑΝΟ ΣΚΟΡ ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΑΡΚΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 0-0 & 0-1.

ΙΠΣΟΥΙΤΣ -  ΤΣΑΡΛΤΟΝ (Χ/1 ΤΕΛΙΚΟ .ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΛΕΙΔΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΑΝΩ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟΣ.ΕΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟ Χ).

ΝΤΕΡΜΠΙ - ΛΙΝΤΣ ( ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΥΤΟ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ.ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΤΟ Χ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟ 1/Χ  ΤΕΛΙΚΟ. ΒΛΕΠΩ GG ΑΡΑ ΠΑΜΕ ΣΕ 1-1 & 2-2 ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ 3-3.

Ξερω εχω πει πολλες πιθανοτητες και θα μου πειτε πλακα μας κανεις.Βαλτε και εσεις τα δυνατα σας να επιλεξετε αυτο που πιστευετε καλυτερα. Εγω προσωπικα θα παιξω και τα δυο σκορ τις Πορτο  και 1/Χ  και 2-2 τη Ντερμπι με ρισκο τις μεγαλες αποδοσεις. Νομιζω οτι στο τριτο παιχνιδι καιγεσαι.αρα πιθανον ν αφησω εκτος την Ιπσουιτς οι οποια επαναλαμβανω εχει πολλες πιθανοτητες για γκελα καθως ειναι ενα μεγαλο στανταρ σημερα και εγω προσωπικα τα παω κοντρα τα παιχνιδια αυτα....
          Καλη συνεχεια  και καλα να περασετε αυτες τις ημερες.

 
Copyrights Sporty Stream Partners Football Clash - Offical Owner of templateBorneo Templates | Powered by Blogger.com.