Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks

Definition List

NINJA BETTING


Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

100% ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΑΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΩΣ 100€!




Πηγαίνετε στο ταμείο και εισάγετε τον κωδικό μπόνους GR100
Κάντε μία Κατάθεση
Κάντε rollover της κατάθεσής σας μια φορά (x1) με ΠΑΡΟΛΙ στοίχημα/στοιχήματα με αποδόσεις τουλάχιστον 1,45 ανά επιλογή
Εφόσον έχετε ακολουθήσει αυτά τα 4 βήματα και το στοίχημα ή στοιχήματά σας που πληρούν τις προϋποθέσεις έχουν διευθετηθεί το μπόνους θα πιστωθεί αυτόματα στο λογαριασμό σας.

Παρακαλούμε κάντε κλικ εδώ για τους πλήρεις όρους και συνθήκες 

  • Εισάγετε τον κωδικό μπόνους “GR100” στην ενότητα “Κωδικός Προσφοράς” στην κορυφή του ταμείου πριν από την πρώτη σας κατάθεση.
  • Θα σας απονεμηθεί ένα 100% μπόνους στην πρώτη σας κατάθεση έως και €100 (ή ισότιμου σε άλλο νόμισμα). Για παράδειγμα, αν η πρώτη σας κατάθεση είναι €100, θα σας πιστώσουμε με €100 μπόνους.
  • Το μπόνους πιστώνεται αυτόματα στον sports στοιχηματικό λογαριασμό σας μόλις η κατάθεσή σας έχει κάνει rollover μία φορά (x1) με ΠΑΡΟΛΙ στοιχήματα (2 ή περισσότερες επιλογές) με απόδοση τουλάχιστον 1,45 ανά επιλογή και όλα τα στοιχήματα που πληρούν τις προϋποθέσεις έχουν διευθετηθεί.
  • Αφού εισάγετε τον κωδικό μπόνους στο ταμείο έχετε 24 ώρες για να κάνετε την κατάθεσή σας. Μετά από αυτό το χρονικό διάστημα ο κωδικός μπόνους θα λήξει.
  • Το rollover της κατάθεσής σας (x1) είναι για να ενεργοποιήσει το μπόνους μόνο. Αυτό δεν συνυπολογίζεται στις συνολικές απαιτήσεις του rollover σας.
  • Όλα τα rollover συμβάλλουν μόνο όταν τα στοιχήματα έχουν ΔΙΕΥΘΕΤΗΘΕΙ.
  • Πρέπει να συμπληρώσετε το rollover σας εντός 90 ημερών από την αρχική σας κατάθεση. Αν το rollover δεν ολοκληρωθεί, τα ποσά στο υπόλοιπο του μπόνους σας θα εκπίπτουν.
  • Όλα τα rollover πρέπει να ολοκληρωθούν πριν να μπορέσετε να κάνετε ανάληψη των κερδών σας διαφορετικά κάθε μπόνους ή κέρδος από αυτό θα εκπίπτει.
  • Θα χρειαστεί να παίξετε την κατάθεσή σας και το μπόνους σας πέντε φορές (x5).
  • Όλα τα rollover πρέπει να είναι σε ΠΑΡΟΛΙ στοιχήματα. Κάθε επιλογή θα πρέπει να είναι σε αποδόσεις τουλάχιστον 1,45. Ως εκ τούτου, ο ελάχιστος συνδυασμός δυνατών αποδόσεων ανά Παρολί στοίχημα = 2,10 (1,45 x 1,45)
  • Αν εξακολουθείτε να έχετε rollover που πρέπει να ολοκληρωθεί σε ένα υπάρχον μπόνους, θα πρέπει να το εκκαθαρίσετε εκπληρώνοντας τις ειδικές απαιτήσεις στοιχηματισμού του μπόνους, πριν από την ολοκλήρωση του rollover στο επόμενο μπόνους σας.
  • Πολλαπλά στοιχήματα που τοποθετούνται για το ίδιο γεγονός δεν θα προσμετρούνται στο rollover και επίσης θα θεωρούνται ως πράξεις χειραγώγησης μπόνους και το μπόνους σας θα αφαιρεθεί.
  • Η κατάθεση περισσότερων από όσο απαιτείται για να επιτευχθεί το μέγιστο ποσό μπόνους θα προσθέσει περισσότερες απαιτήσεις rollover από ό,τι είναι απαραίτητο. Για παράδειγμα, αν ο λογαριασμός σας είναι σε ευρώ, η κατάθεση περισσότερο από 100EUR για να λάβετε το μέγιστο μπόνους των 100EUR θα προσθέσει περισσότερες απαιτήσεις rollover.
  • Τα μπόνους θα πληρώνονται στο νόμισμα στο οποίο είναι καταχωρημένος ο λογαριασμός. (Αν έχετε καταχωρήσει τον λογαριασμό σας σε ευρώ θα λάβετε ένα μπόνους έως και 100EUR και όχι έως και 100GBP).
  • Το NetBet διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να τροποποιήσει αυτή την προσφορά οποιαδήποτε στιγμή και σε περίπτωση κατάχρησης, οι λογαριασμοί των υπεύθυνων παικτών θα κλείσουν με άμεση ισχύ.
  • Οι διπλοί λογαριασμοί απαγορεύονται. Σε τυχόν ύποπτους λογαριασμούς που συνδέονται με οποιονδήποτε τρόπο, θα αφαιρούνται αμέσως τα μπόνους τους και τα τυχόν κέρδη.
  • Οι πελάτες μπορούν να διεκδικήσουν μόνο ένα Netbet μπόνους καλωσορίσματος. Οι πελάτες που έχουν χρησιμοποιήσει στο παρελθόν άλλο κωδικό καλωσορίσματος δεν θα δικαιούνται αυτή την προσφορά.

Stoiximan: 15€ ΔΩΡΕΑΝ στοίχημα για τους αγώνες της Εθνικής!


Η έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου πλησιάζει και ο Stoiximan προσφέρει στους φίλους του μία εκπληκτική προσφορά.


Ο Stoiximan υποδέχεται το Μουντιάλ με μια φανταστική προσφορά για όλους όσους καταθέτουν για πρώτη φορά! (ανεξάρτητα από την ημερομηνία εγγραφής τους)

Κάνε τώρα την πρώτη σου κατάθεση (άνω των 10€) και εμείς θα σου δώσουμε 3 Δωρεάν στοιχήματα αξίας 5€ το καθένα για τους 3 αγώνες της Εθνικής Ελλάδος στην Βραζιλία! 

Ναι καλά διάβασες... 5€ Δωρεάν στοίχημα στο Κολομβιά-Ελλάδα, 5€ Δωρεάν στοίχημα στοΙαπωνία-Ελλάδα, και 5€ Δωρεάν στοίχημα στο Ελλάδα-Ακτή Ελεφαντοστού!




Kάνε login ή εάν δεν είσαι ήδη μέλος στο stoiximan.gr κάνε τώρα εγγραφή πατώντας ΕΔΩ.
(προσοχή: Εάν είσαι ήδη μέλος και κάνεις νέα εγγραφή για να εκμεταλλευτείς την προσφορά τότε όλοι σου οι λογαριασμοί στον stoiximan ενδέχεται να μπλοκαριστούν)



Κάνε την πρώτη σου κατάθεση (αξίας 10€ και πάνω) με οποιοδήποτε τρόπο πατώντας ΕΔΩ.



Μόλις ολοκληρωθεί η πρώτη σου κατάθεση τότε κάτω από το δελτίο σου θα έχουν ήδη εμφανιστεί τα ΔΩΡΕΑΝ στοιχήματα των 5€. Για να μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις τα δωρεάν χρήματα θα πρέπει: 

α) πρώτα να επιλέξεις το στοίχημα που θέλεις να παίξεις σε έναν από τους αγώνες της Εθνικής Ελλάδος (π.χ. Over 2.5 στον αγώνα Κολομβία-Ελλάδα) 

β) μόλις το στοίχημα μπει στο δελτίο σου απλά πάτησε στο κουμπί 5€ για τον αγώναπου έχεις επιλέξει (π.χ. 5€ για τον αγώνα Κολομβία-Ελλάδα) 

γ) τέλος το μόνο που απομένει είναι να πατήσεις το κουμπί ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΣΕ ώστε να καταχωρηθεί το στοίχημα σου. 

(προσοχή: Για να χρησιμοποιήσεις το ΔΩΡΕΑΝ στοίχημα θα πρέπει να έχεις επιλέξει μονό στοίχημα το οποίο θα είναι σε απόδοση 1.50 και πάνω και να αφορά αγώνα της Εθνικής Ελλάδος στο Μουντιάλ.) 

Όροι Προσφοράς

- H προσφορά ισχύει μόνο για όσα μέλη καταθέσουν για πρώτη φορά στον stoiximan από τις 2 Ιουνίου 2014 (και ώρα 14:30) μέχρι την έναρξη του αγώνα Ιαπωνία-Ελλάδα. (24/6)
- Για να μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις το ΔΩΡΕΑΝ στοίχημα θα πρέπει να έχεις επιλέξει μονό στοίχημα (δελτία με πάνω από μία επιλογή δεν μετράνε) σε απόδοση πάνω από 1.50. 
- Η προσφορά έχει όριο ανά άτομο, οικογένεια, ταχυδρομική διεύθυνση, διεύθυνση email, ΙΡ και υπολογιστή. Αν εντοπιστεί ένας χρήστης (ή μία ομάδα χρηστών) που παραβαίνοντας αυτό τον κανόνα έχει αποκτήσει παράτυπα την προσφορά, διατηρούμε το δικαίωμα να κλείσουμε όλους τους εμπλεκόμενους λογαριασμούς
- Το κάθε ΔΩΡΕΑΝ στοίχημα μπορεί να παιχτεί μόνο στον αγώνα για τον οποίο αναφέρεται. π.χ. Τα 5€ για τον αγώνα Ιαπωνία-Ελλάδα μπορούν να παικτούν μόνο σε αυτόν τον αγώνα και σε κανέναν άλλο. Εάν μέχρι την ολοκλήρωση του αγώνα δεν έχεις προλάβει να χρησιμοποιήσεις τα 5€ Δωρεάν Στοίχημα τότε αυτά θα εξαφανιστούν από τον λογαριασμό σου χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα να παιχτούν σε άλλο αγώνα.
- Το ΔΩΡΕΑΝ στοίχημα μπορεί να παιχτεί και πριν τον αγώνα αλλά και κατά την διάρκεια του καθώς επίσης και από κινητό ή tablet
- Ο Stoiximan διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει, να ακυρώσει, να ζητήσει την επιστροφή ή να αρνηθεί οποιαδήποτε προσφορά κατά την απόλυτη κρίση του.

BetSonic Bonus επιστροφής 50 Eur

Bonus επιστροφής 50 Eur


Bonus επιστροφής 50 Eur

Bonus επιστροφής
- Η προσφορά είναι διαθέσιμη για όλους όσους έχουν λιγοτερο του 1 Ευρώ στον λογαριασμό τους.
- Ο χρήστης θα πρέπει να καταθέσει ότι ποσό επιθυμεί.
- Ο χρήστης θα πρέπει να τοποθετήσει το πρώτο του στοίχημα σε γεγονότα του Παγκοσμίου Κυπελου 2014, έως 50 ευρώ ή δολάρια.
- Σε περίρπτωση που ο χρήστης χάσει το πρώτο του στοίχημα, η εταιρεία θα του πιστώσει στον λογαριασμό του στο Betsonic ίδιο ποσό με αυτό που έχασε.
- Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί το bonus σε οποιονδήποτε χρήστη και για οποιονδήποτε λόγο, χωρίς να είναι υποχρεωμένη να ανακοινώσει τον λόγο, όπως επίσης και να ζητήσει έγγραφα ταυτοποίησης πριν πιστωθεί το bonus.

Οροι υπολογισμού μετατροπής του Bonus
1. To bonus θα πρέπει να παιχθεί (να γυρίσει ο χρήστης το ποσό) τουλάχιστον 5 (πέντε) φορές στο Στοίχημα.
2. Ελάχιστη απόδοση ανά δελτίο απαιτήται να είναι 1.75 ή υψηλότερη.
3. Tο μέγιστο ποντάρισμα ανά δελτίο (και ίδια δελτία) δεν θα πρέπει να ξεπερνά το ποσό του bonus.
4. Μόνο γεγονότα του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014 και Champions League, Europa League, μετράνε γι αυτή την καμπάνια.
5. Αν ο χρήστης τοποθετήσει στοιχήματα που δεν μετράνε για την μετατροπή του bonus σε πραγματικά χρήματα, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την ανάληψη και να προβεί σε όποιες ενέργειες θεωρεί σωστές για την διαφύλαξη των συμφερόντων της.

- Εαν οι όροι υπολογισμού μετατροπής του bonus σε πραγματικά χρήματα δεν ικανοποιηθούν εντός 30 ημερών από την πίστωση του bonus, η εταιρεία έχει το δικαίωμα να αφαιρέσει το bonus και ότι κέρδη προηρθαν από αυτό.

- Ο υπολογισμός μετραοπής του bonus ξεκινά από την στιγμή που πιστώθηκε το μπόνους και για στοιχήματα που τοποθετήθηκαν από την στιγμή εκείνη και μετά.
- Μόνο το πρώτο στοίχημα μετά την κατάθεση είναι αυτό που θα δώσει μπόνους σε κάθε χρήστη που μετέχει στην προώθηση αυτή.
- Κάθε πελάτης δικαιούται μόνο μια φορά το μπόνους αυτό, ανεξάρτητα από τον αριθμό των καταθέσεων που έχει κάνει.

Η Προώθηση ξεκινά: 9 Ιουνίου, 2014
Η Προώθηση τελειώνει: 13 Ιουλίου, 2014

Μουντιάλ 2014: Εθνική Ελλάδος - Αφιέρωμα

Μετά από τη συμμετοχή της στο Μουντιάλ της Ν. Αφρικής αλλά και την πορεία ως τα προημιτελικά στοEuro 2012, η Εθνική Ελλάδας έμεινε πιστή στα ραντεβού της με τις μεγάλες διοργανώσεις, δίνοντας το «παρών» στα γήπεδα της Βραζιλίας, όπου θα διεκδικήσει την πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες του θεσμού.

Με τον Φερνάντο Σάντος στο τελευταίο του τουρνουά στο «τιμόνι» της Εθνικής, η Ελλάδα θα διασταυρώσει τα ξίφη της με τις Κολομβία, Ακτή Ελεφαντοστού και Ιαπωνία, με το έργο για την πρόκριση να είναι δύσκολο αλλά όχι απαραίτητα ανέφικτο.

Ιστορία στο θεσμό:


Το προφίλ της ΕλλάδαςΗ Εθνική μας ομάδα δεν έχει μεγάλη παράδοση σε τελικές φάσεις Παγκοσμίων Κυπέλλων, έχοντας δώσει μόλις δύο φορές το παρών στο παρελθόν με απολογισμό μία νίκη και πέντε ήττες.

Έκανε ντεμπούτο στη διοργάνωση των ΗΠΑ το 1994 όπου απογοήτευσε, γνωρίζοντας τρεις ήττες και με απολογισμό 0-10 τέρματα σε έναν βέβαια δύσκολο όμιλο με Αργεντινή, Νιγηρία και Βουλγαρία.

Η κακή αρχή φάνηκε από το πρώτο παιχνίδι, όπου η ομάδα του Αλκέτα Παναγούλια ηττήθηκε με 4-0 από την Αργεντινή των Μαραντόνα και Μπατιστούτα, ενώ πέντε ημέρες μετά γνώρισε νέα ήττα με το ίδιο σκορ από τη Βουλγαρία του Στόικοφ που έφτασε μέχρι τα ημιτελικά. Τρίτη ήττα από τη Νιγηρία, αυτή τη φορά με 2-0.

Η Ελλάδα επέστρεψε σε Μουντιάλ το 2010 στη Ν. Αφρική αντιμετωπίζοντας μάλιστα τις δύο από τις τρεις ομάδες που συνάντησε στις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς βρέθηκε σε όμιλο με Αργεντινή, Νιγηρία και Ν. Κορέα.

Η ομάδα του Ότο Ρεχάγκελ κατάφερε να πάρει την πρώτη της νίκη στο θεσμό, νικώντας με 2-1 τη Νιγηρία και μάλιστα με ανατροπή, ωστόσο πλήρωσε ουσιαστικά την ήττα με 2-0 από την Ν. Κορέα στην πρεμιέρα, τερματίζοντας 3η με ένα βαθμό λιγότερο από τους Ασιάτες, μετά και την ήττα από την Αργεντινή (2-0) την τελευταία αγωνιστική.

Πως βρέθηκε στη Βραζιλία:


Το προφίλ της ΕλλάδαςΞεπέρασε το εμπόδιο της Ρουμανίας στα μπαράζ με συνολικό σκορ 4-2 και «σφράγισε» το εισιτήριο για τα γήπεδα της Βραζιλίας.

Τερμάτισε δεύτερη στον βατό όμιλο με Βοσνία, Σλοβακία, Λιθουανία, Λετονία και Λιχτενστάιν υστερώντας στην ισοβαθμία με τους Βόσνιους που είχαν καλύτερο συντελεστή τερμάτων και πήραν τη πρώτη θέση.

Στα μπαράζ με τη Ρουμανία, η Ελλάδα έθεσε γερές βάσεις για την πρόκριση, νικώντας με 3-1 στο Φάληρο, για να αποσπάσει ισοπαλία 1-1 στο Βουκουρέστι.

Με απολογισμό, οχτώ νίκες, μια ισοπαλία και μία ήττα, ουσιαστικά έχασε την πρωτιά στα παιχνίδια με τη Βοσνία, καθώς το πρώτο παιχνίδι στο «Καραϊσκάκη» έληξε ισόπαλο (0-0), ενώ στη Ζένιτσα γνώρισε ήττα με 3-1.

Με το… αγαπημένο 1-0 η Ελλάδα νίκησε όλα τα άλλα παιχνίδια και πήρε με άνεση τη δεύτερη θέση, νικώντας μεταξύ άλλων τους Σλοβάκους και στις δύο αναμετρήσεις.

Προπονητής:


Φερνάντο Σάντος (59 ετών)
Το προφίλ της ΕλλάδαςΚλήθηκε να αντικαταστήσει τον Ότο Ρεχάγκελ μετά το Μουντιάλ της Ν. Αφρικής και κατάφερε να διατηρήσει τη σταθερότητα στην ομάδα, πετυχαίνοντας όλους τους στόχους του, καθώς την οδήγησε τόσο στα τελικά του Euro 2012 (φτάνοντας ως τα προημιτελικά) όσο και στην τελική φάση του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Μπορεί το ποδόσφαιρο που παίζει η Ελλάδα υπό τις οδηγίες του να μην είναι το πιο θελκτικό, ωστόσο χάρη στον κυνισμό της Εθνικής, ο Πορτογάλος μπορεί να θεωρηθεί δίκαια στους πιο επιτυχημένους τεχνικούς στην ιστορία της «γαλανόλευκης».

Ο 59χρονος τεχνικός δεν έχει βρεθεί ποτέ σε τελική φάση Μουντιάλ στο παρελθόν, καθώς η Ελλάδα είναι η μοναδική Εθνική ομάδα που έχει αναλάβει στην καριέρα του, έχοντας διατελέσει τεχνικός σε τρεις ελληνικές ομάδες (ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ).

Έκανε το μεγάλο άλμα στην Πόρτο, με την οποία κατέκτησε ένα πρωτάθλημα, δύο Κύπελλα και δύο Σούπερ Καπ στην θητεία του (1998-2001), ενώ στη συνέχεια ανέλαβε την ΑΕΚ, κατακτώντας το Κύπελλο Ελλάδας το 2002 από τον Ολυμπιακό αλλά έχασε το πρωτάθλημα στην ισοβαθμία από τους «ερυθρόλευκους».

Ο ίδιος είχε ανεπιτυχές πέρασμα στην Μπενφίκα τη σεζόν 2006-2007 και στη συνέχεια ανέλαβε τον ΠΑΟΚ, οδηγώντας την ομάδα στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ το 2010 μέσω της πρώτης θέσης στα πλει-οφ.

Παίκτες-κλειδιά:


Το προφίλ της ΕλλάδαςΜε 5 γκολ στην προκριματική φάση (τα 3 εκ των οποίων στα μπαράζ με τη Ρουμανία), ο Κώστας Μήτρογλου ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές στην πορεία της Ελλάδας για τα τελικά της Βραζιλίας.

Ο διεθνής επιθετικός πραγματοποίησε εξαιρετικό πρώτο μισό με τον Ολυμπιακό, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη στη Φούλαμ, όπου τα προβλήματα τραυματισμών τον άφησαν πίσω σε φυσική κατάσταση, με αποτέλεσμα να αγωνιστεί μόλις τρεις φορές και να μην φαίνεται να βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή φόρμα.

Ο Σαλπιγγίδης με 4 γκολ στα προκριματικά και ο Σαμαράς φαίνεται πως θα είναι οι άλλες δύο βασικές επιλογές του Σάντος στην επίθεση. Από την άλλη, ο Γιάννης Φετφατζίδης πραγματοποίησε θετική χρονιά στη Τζένοα και αναμένεται να δώσει πνοή και εμπνεύσεις με το παιχνίδι του, ενώ καλή σεζόν με 13 γκολ στην Τουρκία είχε ο Γκέκας ο οποίος παρόλα αυτά δεν άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις στα φιλικά, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες για γκολ.

Στον άξονα, ο Σάντος επέλεξε τη γνωστή συνταγή των έμπειρων αλλά αργών για το επίπεδο Καραγκούνη, Κατσουράνη, Τζιόλη μαζί με τους Μανιάτη, Σάμαρη, Κονέ και Ταχτσίδη, ενώ στην άμυνα Μανωλάς και Παπασταθόπουλος έχουν τον πρώτο λόγο, κυρίως και μετά τις απουσίες του Σιόβα και των δύο Παπαδόπουλων. 

Στα μπακ Τοροσίδης και Χολέμπας θα καλύψουν εκτός απροόπτου τις δύο θέσεις, ενώ στο τέρμα ο Καρνέζης προορίζεται για βασικός παρά το μικρό χρόνο συμμετοχής του στη Γρανάδα.

Τι θέλει/Τι μπορεί:


Το προφίλ της ΕλλάδαςΝα διαψεύσει τα προγνωστικά και να πάρει την πρόκριση για τη φάση των «16» για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Στον απρόβλεπτο όμιλο με Κολομβία, Ακτή Ελεφαντοστού και Ιαπωνία, θα βρεθεί αντιμέτωπη με τρεις διαφορετικές ποδοσφαιρικές φιλοσοφίες, με τους bookmakers να την θεωρούν φαβορί για να τερματίσει… τελευταία στον γκρουπ!

Σίγουρα το έργο για την πρόκριση είναι δύσκολο, όχι όμως και ακατόρθωτο για την Εθνική μας ομάδα, η οποία θα προσπαθήσει να οδηγήσει τα παιχνίδια στον ρυθμό της και να πάρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, έχοντας «όπλο» την άμυνα της.

Μεγάλο ρόλο στην προσπάθεια για μια καλή πορεία θα αποτελέσει το πώς θα παρουσιαστούν παίκτες-κλειδιά όπως ο Μήτρογλου και κυρίως η λειτουργία της μεσαίας γραμμής η οποία θα πρέπει να προσαρμοστεί σε τρεις διαφορετικές αναμετρήσεις αλλά και να βρει λύσεις στο δημιουργικό κομμάτι.



Το ρόστερ:



ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ
1Ορέστης Καρνέζης2817 / 0Γρανάδα
12Παναγιώτης Γλύκος271 / 0ΠΑΟΚ
13Στέφανος Καπίνο201 / 0Παναθηναϊκός

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ
15Βασίλης Τοροσίδης2864 / 7Ρόμα
11Λουκάς Βύντρα3347 / 0Λεβάντε
4Κώστας Μανωλάς226 / 0Ολυμπιακός
5Βαγγέλης Μόρας3216 / 0Βερόνα
19Σωκράτης Παπασταθόπουλος2546 / 0Ντόρτμουντ
3Γιώργος Τζαβέλας2612 / 0ΠΑΟΚ
20Χοσέ Χολέμπας2920 / 1Ολυμπιακός

ΜΕΣΟΙ
2Γιάννης Μανιάτης2728 / 0Ολυμπιακός
6Αλέξανδρος Τζιόλης2947 / 1Καϊσέρισπορ
10Γιώργος Καραγκούνης37132 / 10Φούλαμ
22Ανδρέας Σάμαρης243 / 0Ολυμπιακός
21Κώστας Κατσουράνης34109 / 0ΠΑΟΚ
18Γιάννης Φετφατζίδης2316 / 3Τζένοα
8Παναγιώτης Κονέ2614 / 0Μπολόνια
23Παναγιώτης Ταχτσίδης234 / 0Τορίνο
16Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος2716 / 1Μπολόνια

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ
7Γιώργος Σαμαράς2971 / 8Σέλτικ
17Φάνης Γκέκας3369 / 24Κόνιασπορ
9Κώστας Μήτρογλου2629 / 8Φούλαμ
14Δημήτρης Σαλπιγγίδης3273 / 13ΠΑΟΚ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
Φερνάντο Σάντος59--
 
Copyrights Sporty Stream Partners Football Clash - Offical Owner of templateBorneo Templates | Powered by Blogger.com.