Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks

Definition List

NINJA BETTING


Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

online παιχνίδια

Battlestar Galactica GR


Στο Battlestar Galactica GR η μάχη μεταξύ του ανθρώπου και των μηχανών ξεκινά! Οι παίκτες ξεκινούν το παιχνίδι διαλέγοντας την πλευρά είτε των ανθρώπων είτε των Συλώνων και αρχίζουν την εξερεύνηση του διαστήματος σε πραγματική τρισδιάστατη εικόνα. 

Big Farm GR


To BigFarm GR είναι ένα παιχνίδι, το οποίο δίνει την ευκαιρία στους παίκτες να γίνουν επιτυχημένοι αγρότες φροντίζοντας τα ζώα τους, αλλά και τις καλλιέργειές τους ώστε να διασφαλίσουν την καλύτερη δυνατή φόρμα για το κομμάτι γης που έχουν στην κατοχή τους. 

Darkorbit GR


Το DarkOrbit είναι το απόλυτο παιχνίδι ανάμεσα στα διαστημικά games: Εκατομμύρια παίκτες αλωνίζουν τους γαλαξίες, αναζητώντας συνεχώς πρώτες ύλες, οπλισμένοι για κάθε μάχη. 

Drakensang GR


Το Drakensang Online είναι το πρώτο online παιχνίδι του δημοφιλούς έπους του Drakensang. Γίνε ένας ήρωας και προστάτεψε την ανθρωπότητα από τους κινδύνους του κόσμου του Άντερ.Γίνε μάγος ή πολεμιστής, απόκτησε διαφορετικές ικανότητες και παίξε μαζί ή εναντίον χιλιάδων παικτών! 

Farmerama GR


Λειτούργησε ως αρχιαγρότης το δικό σου προσωπικό χωράφι. Θέρισε, καλλιέργησε, εμπορεύσου και σαμπόταρε τους συμπαίκτες σου! Γίνε ο ήρωας του λιβαδιού! 

Forge of Empires GR


Το Forge of Empires GR είναι ένα διαδικτυακό παιχίδι το οποίο δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να χτίσουν τη δική τους αυτοκρατορία και να την εξελίξουν σταδιακά.

Goodgame Empire GR


Το Goodgame Empire GR είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι στρατηγικής όπου οι παίκτες μπορούν να φτιάξουν το δικό τους κάστρο, να δημιουργήσουν ισχυρό στρατό και να πολεμήσουν σε επικές μάχες παικτών έναντι παικτών σε ένα δυναμικό παγκόσμιο χάρτη. Το Goodgame Empire GR είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι στρατηγικής όπου οι παίκτες μπορούν να φτιάξουν το δικό τους κάστρο, να δημιουργήσουν ισχυρό στρατό και να πολεμήσουν σε επικές μάχες παικτών έναντι παικτών σε ένα δυναμικό παγκόσμιο χάρτη. 

Ikariam GR


Ο ήχος της θάλασσας, μια απέραντη παραλία και ήλιος! Σε κάποιο μικρό νησάκι, κάπου στη Μεσόγειο, ένας αρχαίος πολιτισμός ανθίζει! Υπό την ηγεμονία σου ξεκινά μια εποχή πλούτου και επεκτατισμού.

 Nemexia GR


Το Nemexia είναι το πιο συναρπαστικό δωρεάν διαδικτυακό παιχνίδι στρατηγικής. Δημιουργήστε ισχυρές συμμαχίες, αποικίστε νέους πλανήτες και εξερευνήστε τις τελευταίες τεχνολογίες ώστε να τελειοποιήσετε την διαστημική αρμάδα σας! 

Rail Nation GR


Το Rail Nation GR είναι ένα online παιχνίδι στρατηγικής που ξεκινά από την πιο ρομαντική εποχή του σιδηροδρόμου. Ο κάθε παίκτης ξεκινάει ως διευθυντής μιας μικρής επιχείρησης σιδηροδρόμου, με στόχο την μεταφορά όσο το δυνατόν περισσότερων αγαθών, μέσα από τις ιστορικές εποχές σιδηροδρόμου "Steam", "Diesel" και "Electric". 

Seafight GR


Το Δωρεάν Online Πειρατικό Παιχνίδι! Γίνε ένας πειρατής πλοηγώντας το δικό σου πλοίο και φέρε τον τρόμο στους Επτά Ωκεανούς. Έλα στον κόσμο των online πειρατικών παιχνιδιών. 

Travian GR


Το TRAVIAN είναι ένα δημοφιλές διαδικτυακό παιχνίδι. Στο TRAVIAN σαν παίκτης, θα κτίσεις την δική σου αυτοκρατορία, θα φτιάξεις έναν ισχυρό στρατό και θα πολεμήσεις με τους συμμάχους σου για την κατάκτηση του server

War Thunder GR


Το War Thunder GR είναι ένα online παιχνίδι, το οποίο διαδραματίζεται σε έναν προσομοιωτή αφιερωμένο στην πολεμική αεροπορία του 20ου αιώνα. Τεθωρακισμένα οχήματα και ναυμαχίες σκαφών είναι τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού όπου οι παίχτες καλούνται να λάβουν μέρος παλεύοντας με πραγματικούς παίκτες σε όλο τον κόσμο. 
 
Copyrights Sporty Stream Partners Football Clash - Offical Owner of templateBorneo Templates | Powered by Blogger.com.