Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks

Definition List

NINJA BETTING


Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

«Ποιος θα κερδίσει τους Ερυθρόλευκους»




Μετά την τεράστια επιτυχία του «Ποιος θα κερδίσει τους Βαυαρούς» την περασμένη σεζόν, ήρθε η ώρα για την ελληνική εκδοχή της: «Ποιος θα κερδίσει τους Ερυθρόλευκους». Στοιχημάτισε σε μία ήττα του Ολυμπιακού στην Σουπερλίγκα και πάρε 5€ bonus για κάθε γκολ που θα δέχονται οι Ερυθρόλευκοι - ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του αγώνα!

                                                                                       Είναι απλό:
1. Στοιχηματίστε τουλάχιστον 5€ σε μία ήττα του Ολυμπιακού (1X2 αγορά) στην Σουπερλίγκα
2. Θα σας επιβραβεύσουμε με 5€ Bonus για κάθε γκολ που θα δέχονται οι Ερυθρόλευκοι - ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του αγώνα!

Mybet Bonus Eγγραφής: 100% έως 100€



Όροι και Προϋποθέσεις:
• Δύο τύποι στοιχηματισμού είναι έγκυροι για την προσφορά: μονό και παρολί με επιλογή 1X2 για ήττα του Ολυμπιακού στην Σουπερλίγκα.
• Ελάχιστο ποσό πονταρίσματος  5€.
• Τα 5€ bonus θα σας πιστωθούν για κάθε γκολ που δέχεται ο Ολυμπιακός στον αγώνα που στοιχηματίσατε ότι θα χάσει.
• Το bonus είναι ανεξάρτητο από την τελική έκβαση του αγώνα.
• Live και στοιχήματα σε σύστημα δεν είναι έγκυρα για αυτή την προσφορά.
• Μόνο το πρώτο σας στοίχημα που πληροί τις προϋποθέσεις θα μετρήσει για το bonus.
• Το ποσό του bonus θα πιστωθεί στον λογαριασμό του παίχτη μέσα σε 72 ώρες αφού τοποθετήθηκε το στοίχημα.
• Cash card παίχτες δεν μπορούν να συμμετάσχουν στην προσφορά.
• Το bonus πρέπει να πονταριστεί τουλάχιστον μία φορά σε στοιχήματα με απόδοση 2.00 και πάνω πριν γίνει οποιαδήποτε αίτηση για ανάληψη ή μεταφορά.
• Η mybet δικαιούται να αλλάξει ή να σταματήσει την προσφορά οποιαδήποτε στιγμή. Η απόφαση θα είναι οριστική.

FREE BET 10€ για το Ολυμπιακός-ΑΕΚ από τη STATUS! Νταμπλ ή έκπληξη;



FREE BET 10€
για το Ολυμπιακός-ΑΕΚ από τη STATUS!
Νταμπλ ή έκπληξη;

Ο Ολυμπιακός διατήρησε τη διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες του στη Σούπερ Λιγκ και πλέον στρέφει την προσοχή του στο Κύπελλο, καθώς την Τετάρτη υποδέχεται την φιλόδοξη ΑΕΚ  για το πρώτο ραντεβού τους στα προημιτελικά.
Για αυτό, η StatusBet προσφέρει ένα Δωρεάν Στοίχημα αξίας €10 σε όσους φίλους της ποντάρουν στην μεγάλη μάχη του Κυπέλλου Ελλάδας!
Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να τοποθετήσεις ένα (1) οποιοδήποτε μονό Στοίχημα, αξίας τουλάχιστον €10, στο παιχνίδι Ολυμπιακός-ΑΕΚ (11/02, 19:30) και θα λάβεις €10 FREE BET (Δωρεάν Στοίχημα) για να στοιχηματίσεις σε οποιοδήποτε αγώνα της επιλογής σου.


Περισσότερες πληροφορίες:
Για να λάβεις το Free Bet, θα πρέπει να έχεις τοποθετήσει ένα (1) μονό στοίχημα (single bet) αξίας τουλάχιστον €10 στο παιχνίδι Ολυμπιακός-ΑΕΚ.
Το Free Βet θα είναι διαθέσιμο στο λογαριασμό σου την Πέμπτη, 12/02/15 έως τις 6 μ.μ. για να το τοποθετήσεις σε οποιοδήποτε γεγονός της επιλογής σου σε μονό Στοίχημα (single Bet) και απόδοση μέχρι 3,00.
Για πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορείς να χρησιμοποιήσεις το FREE BET σου, πάτησε εδώ.


Όροι και προϋποθέσεις :
Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά για τους παίκτες της StatusBet που διαμένουν στην Ελλάδα.
Η προσφορά ισχύει για μονά στοιχήματα (single Bets) με αξία ίση ή μεγαλύτερη των €10.
Η προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί με καμία άλλη προσφορά.
Το Free BET μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε γεγονός και απόδοση μέχρι 3,00. Πιθανά κέρδη που θα προέλθουν από το Free Bet θα είναι άμεσα αναλήψιμα.
Κέρδη που πιθανά θα προέλθουν από κακή χρήση του Free Bet θα αφαιρούνται. Επιπλέον στοιχήματα που πιθανά θα προέλθουν από τα παραπάνω κέρδη θα ακυρώνονται.
Επαναλαμβανόμενα, αντικρουόμενα ή συμπληρωματικά στοιχήματα δεν θα προσμετρούνται στον υπολογισμό.
Η προσφορά διατίθεται αποκλειστικά και μόνο για έναν λογαριασμό για κάθε σπίτι. Υπάρχει μόνο μια προσφορά ανά άτομο, οικογένεια, νοικοκυριό, διεύθυνση, ηλεκτρονική διεύθυνση, Ip, τηλεφωνικό αριθμό, ίδια στοιχεία μεθόδου πληρωμής (π.χ. αριθμό χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας), κοινό υπολογιστή, π.χ. σχολή, βιβλιοθήκη, χώρο εργασίας.

Ισχύουν οι γενικοί  Όροι & Προϋποθέσεις  της StatusBet.

ΤΡΙΑΔΑ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΗΣ!!!!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ. ΜΠΟΡΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟΣ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΑΛΕΞΑ ΜΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΜΕ ΑΡΚΕΤΟΥΤΣΙΚΟ ΡΙΣΚΟ. ΕΧΟΥΜΕ:

ΑΡΣΕΝΑΛ - ΛΕΣΤΕΡ : 3-0 ΣΚΟΡ & 1-0

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ - ΚΠΡ : Χ

ΜΠΟΛΤΟΝ - ΦΟΥΛΑΜ : 0 ΩΣ 1 ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΜΕ ΡΙΣΚΟ ΤΟ 0-0 ΣΚΟΡ ( Μ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΜΟΥ ΤΑ Ο ΩΣ 1 ΓΚΟΛ ΜΕ ΣΚΟΡ)


*ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΑΡΣΕΝΑΛ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΓΚΕΛΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΘΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΩ ΤΩΡΑ.ΑΝ ΣΠΑΣΕΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΟΝΟ Χ. ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ 4 ΩΣ 6 ΓΚΟΛ.ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ GG ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΦΤΑΣΑ ΣΤΑ ΔΥΟ ΣΚΟΡ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ. ΣΤΟ ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΑΣΣΟ.Η ΚΠΡ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΒΑΘΜΟ Η ΒΑΘΜΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΗΓΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΗΚΕ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΩΡΑ.ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΠΛΟ.ΘΑ ΡΙΣΚΑΡΩ ΛΟΙΠΟΝ.

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ...............

3 *1

For today I follow:

Birmingham City-Millwall    1 

Sheffield United- Colchester United       1 

Trapzonspor-Sivasspor      1
 
Copyrights Sporty Stream Partners Football Clash - Offical Owner of templateBorneo Templates | Powered by Blogger.com.