Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks

Definition List

NINJA BETTING


Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Μουντιάλ σήμερα με: Μεξικό-Καμερούν στις 19:00, Ισπανία-Ολλανδία στις 22:00 και Χιλή-Αυστραλία στη 01:00!

προσφορες μουντιαλ στοιχημα

 *Αρχική απόδοση η οποία ενδέχεται να μεταβληθεί.


*Αρχική απόδοση η οποία ενδέχεται να μεταβληθεί.


*Ισχύουν οι αγορές: Πρώτος Παίκτης Που Θα ΣκοράρειΤελευταίος Παίκτης Που Θα ΣκοράρειΠαίκτης Να Σκοράρει ΟποτεδήποτεΗμίχρονο/τελικό & Ακριβές σκορ. Οι αγορές Χατ Τρικ & Να σκοράρει 2+ γκολ δεν συμπεριλαμβάνονται στην προσφορά του 0-0.





Ημέρα… υψηλών αποδόσεων! 13/06/14

Δύο από τα τρία ματς της Παρασκευής (Μεξικό – Καμερούν και Ισπανία – Ολλανδία) είναι άκρως αμφίρροπα.
ΜΕΞΙΚΟ – ΚΑΜΕΡΟΥΝ
Κωδ. ΟΠΑΠ: 301
Ωρα / TV: 19:00 / ΝΕΡΙΤsports

Γήπεδο: ΑΡΕΝΑ ΝΤΑΣ ΝΤΟΥΝΑΣ (42.623)
Διαιτητής: Bίλμαρ Ρόλνταν (Κολομβία)
Παράδοση: Οι δύο ομάδες έχουν τεθεί αντιμέτωπες μία φορά στην ιστορία τους. Το μακρινό 1993 το Μεξικό υποδέχθηκε σε φιλική αναμέτρηση το Καμερούν στο Λος Αντζελες, επικρατώντας 1-0 με τέρμα του Ντάνιελ Γκουσμάν στο πρώτο λεπτό του δεύτερου ημιχρόνου.
Αποδόσεις STOIXIMAN2.22 – 3.10 – 3.75.
Το Μεξικό χρειάστηκε να αλλάξει τρεις προπονητές, να παίξει αγώνες μπαράζ, ωστόσο κατάφερε να προκριθεί για 15η φορά σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου. Στόχος για τους Μεξικανούς σε αυτό το Μουντιάλ, είναι το βήμα παραπάνω που δεν έγινε στις προηγούμενες πέντε συμμετοχές τους, όπου προκρίθηκαν από τους ομίλους, όμως έμειναν εκτός στη φάση των «16». Στην πρόβα τζενεράλε ενόψει της αποψινής αναμέτρησης ηττήθηκαν 1-0 από την Πορτογαλία, δεχόμενοι το γκολ στο 93' από στημένη φάση. Στο τελευταίο φιλικό που έδωσε το Καμερούν πριν το Μουντιάλ επικράτησε δύσκολα (1-0) της Μολδαβίας με τέρμα του Σάλι (30'), αφήνοντας ανάμεικτες εντυπώσεις μετά το 2-2 με την ΓερμανίαΣτα αγωνιστικά νέα, μοναδική απώλεια για το Μεξικό είναι ο μέσος Μόντες (Λεόν), που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας κι έμεινε εκτός αποστολής, με τον Χαβιέρ Ακίνο (Βιγιαρεάλ) να παίρνει την θέση του. Στο Καμερούν ο Ν'Γκουεμό θα πάρει τη θέση του ανέτοιμου Μακούν στο χώρο του κέντρου.
Πιθανές ενδεκάδες
Μεξικό (5-3-2): Οτσόα – Αγιλάρ, Ροντρίγκες, Μάρκες, Μορένο, Λαγιούν – Ερέρα, Βάσκες, Γουαρδάδο – Περάλτα, Ντος Σάντος
Καμερούν (4-3-3): Ιτάνζ –  Νιόμ, Ν'Κουλού, Ματίπ, Μπεντιμό – Ν'Γκουεμό,  Σονγκ,  Εμπιά – Μουκαντζό,  Ετό, Τσουπό-Μοτίνγκ
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Το σετ των αποδόσεων δίκαια δίνει φαβορί το Μεξικό, καθώς είναι μια ομάδα με ομοιογένεια, η οποία δείχνει πιο έτοιμη αυτή τη χρονική περίοδο. Στο 2.22 ο άσος του Μεξικού στον STOIXIMAN.


ΙΣΠΑΝΙΑ – ΟΛΛΑΝΔΙΑ
Κωδ. ΟΠΑΠ: 302
Ωρα / TV: 22:00 / ΝΕΡΙΤ και ΝΕΡΙΤsports

Γήπεδο: ΑΡΕΝΑ ΦΟΝΤΕ ΝΟΒΑ (56.500)
Διαιτητής: Νίκολα Ριτσόλι (Ιταλία)
Παράδοση: Το 2010, οι δυο ομάδες έφθασαν στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με την Ισπανία να επικρατεί 1-0 στην παράταση και να στέφεται πρωταθλήτρια. Σε έξι φιλικά, οι Ολλανδοί μετρούν 3 νίκες, 2 οι Ισπανοί, ενώ υπάρχει και μία ισοπαλία.
Αποδόσεις STOIXIMAN: 1.89 – 3.47 – 5.35

Οι παίκτες της Ισπανίας προέρχονται από γεμάτη ποδοσφαιρική σεζόν, καθώς οι Ατλέτικο, Ρεάλ και Μπαρτσελόνα είχαν πολλές υποχρεώσεις, εγχώριες και μη. Το ρόστερ εξυπακούεται ότι σφύζει από ποιότητα, προστέθηκε και ο Βραζιλιάνος Ντιέγκο Κόστα για να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την επιθετική γραμμή. Στα φιλικά η Ολλανδία έκανε πράξη τις εντολές του προπονητή της, σκόραρε ελάχιστα ενώ δεν δέχθηκε γκολ. Αμυντικά, απουσιάζει μία μεγάλη προσωπικότητα, ο Φλααρ ως λίμπερο δεν έχει πείσει. Ο Ρόμπεν αποτελεί, αναμφίβολα, την ηγετική φιγούρα της ομάδας, πάνω του θα πέσουν όλες οι ευθύνες της επιθετικής ανάπτυξης.
Στα αγωνιστικά νέα, καθαρό το απουσιολόγιο της Ισπανίας, ενώ για την Ολλανδία Ο Φαν Πέρσι αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού, αλλά φαίνεται ότι το ξεπέρασε.
Πιθανές ενδεκάδες

Ισπανία (4-2-3-1): Κασίγιας – Αθπιλικουέτα, Ράμος, Πικέ, Αλμπα – Μπουσκέτς, Αλόνσο – Ινιέστα, Τσάβι, Σίλβα, – Τόρες
Ολλανδία (5-3-2): Σίλεσεν – Γιάνμαατ, Ντε Φρέι, Φλάαρ, Μάρτινς Ιντι, Μπλιντ – Ντε Γιονγκ, Σνέιντερ, Ντε Γκούζμαν – Ρόμπεν, Φαν Πέρσι.
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Αδιαμφισβήτητα το ρόστερ των Ισπανών είναι πιο ποιοτικό από αυτό των «οράνιε», ειδικά από τη στιγμή που σε αυτό προστέθηκε και ο Ντιέγκο Κόστα. Στο 1.89 στον STOIXIMAN ο άσος για την ομάδα του Βιθέντε Ντελ Μπόσκε, αποτελεί επιλογή.


ΧΙΛΗ – ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ
Κωδ. ΟΠΑΠ: 303
Ωρα / TV: 01:00 / ΝΕΡΙΤsports

Γήπεδο: ΑΡΕΝΑ ΠΑΝΤΑΝΑΛ (42.968)
Διαιτητής: Νουμαντιέζ Ντουέ (Ακτή Ελεφαντοστού)
Παράδοση: Στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1974, στο Βερολίνο, οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0. Από εκεί και πέρα, σε τρία φιλικά που έχουν δώσει, δυο στη Χιλή κι ένα στην Αυστραλία, οι Χιλιανοί μετρούν το απόλυτο των νικών, 2-1 και 3-0 εντός, 1-0 εκτός έδρας.
Αποδόσεις STOIXIMAN: 1.50 – 3.90 – 8.50

Η Χιλή θα επιδιώξει να ξεκινήσει θετικά τις υποχρεώσAd Options
εις της στον όμιλο, γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι πρέπει να κάνει την υπέρβαση για την πρόκριση. Το γεγονός ότι το Παγκόσμιο Κύπελλο διεξάγεται στη Νότια Αμερική είναι θετικό για τους ίδιους, καθώς οι συνθήκες δεν τους είναι άγνωστες. Οσον αφορά την Αυστραλία, ο Ελληνας ομογενής Αγγελος Ποστέκογλου δέχθηκε δριμεία κριτική για τις επιλογές της 23άδας, αλλά δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά. Η περασμένη φουρνιά παικτών είχε φθάσει στα όριά της, ηλικιακά και μη, η ανανέωση ήταν επιτακτική ανάγκη. Αρκετοί παίκτες της παρούσας αποστολής έχουν ελάχιστες συμμετοχές αλλά και παραστάσεις από την εθνική ομάδα.
Στα αγωνιστικά νέα, Το θέμα που υπάρχει στο εσωτερικό της ομάδας είναι το επίπεδο αποκατάστασης του ηγετικού χαφ Βιδάλ που μάλλον θα παίξει. Δεν υπάρχουν σοβαρά προβλήματα στα «καγκουρό».
Πιθανές ενδεκάδες

Χιλή (4-3-1-2): Μπράβο – Ισλα, Μεδέλ, Χάρα, Μένα – Αράνγκις, Ντίας (ή Βιδάλ), Μποσεζούρ – Βαλδίβια – Σάντσες, Βάργκας
Αυστραλία (4-2-3-1): Ράιαν – Φράνιτς, Σπιράνοβιτς, Ουίλκισον, Ντέιβιντσον – Μίλιγκαν, Γέντινακ – Οαρ, Μπρεσιάνο, Χάλοραν – Κέιχιλ
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Η διαφορά ποιότητας είναι αρκετά μεγάλη για τις δύο ομάδες. Η Χιλή ξέρει ότι αν θέλει να περάσει τον όμιλο θα πρέπει να ξεκινήσει νικηφόρο κόντρα στην Αυστραλία. Στο 1.50 ο άσος της Χιλής στον STOIXIMAN.




gazzetta

Χιλή - Αυστραλία by Mauros Arxontas


Χιλή και Αυστραλία γνωρίζουν καλά ότι ο χαμένος του αγώνα ουσιαστικά μένει εκτός διοργάνωσης στον αγώνα που κλείνει την ημέρα (01:00 ΝΕΡΙΤ)


Ads by CM moviesAd Options
Η Χιλή μετά από ένα διάστημα που ψαχνόταν μετά την αποχώρηση του Μαρσέλο Μπιέλσα, φαίνεται πως με τον Χόρχε Σαμπαόλι βρήκε ξανά τον εαυτό της. Οι Χιλιανοί έδειξαν πολύ καλά στοιχειά στην προκριματική φάση και δείχνουν ικανοί να μπουν σφήνα ανάμεσα στα δύο μεγάλα φαβορί Ισπανία και Ολλανδία.
Ο τεχνικός της Χιλής, πονοκεφαλιάζει για την συμμετοχή του καλύτερου παίκτη της ομάδας, του Αρτούρο Βιδάλ, ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμό στο γόνατο και η συμμετοχή του είναι εξαιρετικά αμφίβολη. 
Η Αυστραλία από την άλλη είναι ο φτωχός συγγενής του ομίλου. Τα «καγκουρό» γνωρίζουν ότι σε τέτοιο όμιλο τ
Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί άλλες τέσσερις φορές στο παρελθόν, με την Χιλή να μετρά τρεις νίκες, ενώ την μία φορά που συναντήθηκαν σε Παγκόσμιο Κύπελλο το 1974 είχαν έρθει ισόπαλες χωρίς τέρματα.
Πιθανές συνθέσεις: 
Χιλή : Μπράβο, Ίσλα, Μένα, Χάρα, Μεδέλ, Ντίας, Βαλντίβια, Αράνγκις, Μποσεζούρ, Σάντσες, Βάργκας. 
Αυστραλία: Ράιαν, Γουίλκινσον, Σπιράνοβιτς, Ντέιβιντσον, Φράνιτς, Μίκιγκαν, Γέντινακ, Μπρεσιάνο, Λέκι, Όαρ, Κέιχιλ
Χιλή - Αυστραλία  by Mauros Arxontas  STOIXIMAN
Χιλή - Αυστραλία     1      1.44
    Χιλή - Αυστραλία      G/G   2.15  
        Χιλή - Αυστραλία       2-3  G    1.97 
         Χιλή - Αυστραλία          X-1      4.30   

Ισπανία - Ολλανδία by Mauros Arxontas

Ισπανία - Ολλανδία στο Mundial

Η Ισπανία θέλει να διατηρήσει τα σκήπτρα της σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο με τον Βιθέντε Ντελ Μπόσκε να προσαρμόζει τα πλάνα του στο 4-3-3.
Κάτω από τα δοκάρια θα πάρει θέση ο Κασίγιας, με τον αμυντικό δίδυμο να αποτελείται από τους Ράμος και Τσάβι Μαρτίνεζ, τον Αθπιλικουέτα δεξιά και τον Άλμπα αριστερά. Στην τριάδα της μεσαίας γραμμής θα ξεκινήσουν οι Μπουσκέτς, Αλόνσο, Τσάβι και στην επίθεση οι Ινιέστα, Σίλβα θα πλαισιώσουν τον Κόστα.
Από την άλλη πλευρά η Ολλανδία θέλει ρεβάνς για τον χαμένο τελικό του 2010 με τον Λουίς Φαν Χάαλ να επιλέγει το 5-3-2.
Ο Σίλεσεν θα υπερασπιστεί την εστία των «οράνιε», με την άμυνά του να αποτελείται από τους Γιάνμαατ (δεξιά), Ντε Βράι, Μάρτινς Ίντι, Φλάαρ, Μπλιντ (αριστερά). Την τριάδα στη μεσαία γραμμή θα συνθέσουν οι Ντε Γκούζμαν, Ντε Γιονγκ, Σνάιντερ και στην επίθεση το δίδυμο θα είναι οι Ρόμπεν και Φαν Πέρσι.

Ισπανία - Ολλανδία by Mauros Arxontas  STOIXIMAN

Ισπανία - Ολλανδία           1     1.88 
Ισπανία - Ολλανδία            G/G     2.15
 Ισπανία - Ολλανδία            3-1         19.50
Ισπανία - Ολλανδία             1/1            3.00
Ισπανία - Ολλανδία             4-6 G           4.60        






Μεξικό - Καμερούν by Mauros Arxontas


Το Μεξικό τα βρήκε σκούρα στην προκριματική φάση αφού χρειάστηκε  την διαδικασία των μπαράζ για να πάρει την πρόκριση στην τελική φάση. Μάλιστα, οι Αζτέκοι χρειάστηκαν να αλλάξουν τέσσερις προπονητές. 
Στα αγωνιστικά ο Ερέρα θα δώσει θέση βασικού στον Μάρκες, αντίθετα με τον Τσιτσαρίτσο Ερνάντες ο οποίος θα μείνει στον πάγκο. Το Καμερούν από την άλλη μάλλον έχει πάει για διακοπές στην Βραζιλία όπως φαίνεται και από τα περιστατικά με τον Εκοτό και τον Ιτάνζ.
Ο πρώτος παράτησε την ομάδα στο ξενοδοχείο και πήγε στα McDonalds επειδή δεν του άρεσε το φαγητό του ξενοδοχείου, ενώ ο δεύτερος χάθηκε στους δρόμους της Βραζιλίας ψάχνοντας για συνάλλαγμα. 
Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί στο παρελθόν μόλις μία φορά, το 1993 στο Λος Άντζελες, με το Μεξικό να επικρατεί 1-0. 
Πιθανές συνθέσεις: 
Μεξικό (Ερέρα): Οτσόα, Αγκιλάρ, Ροντρίγκες, Μάρκες, Μορένο, Λαγιούν, Ερέρα, Βάσκες, Γουαρδάδο, Ντος Σάντος, Περάλτα. 
Καμερούν (Φίνκε): Ιτάνζ, Τζεγκουέ, Μάτιπ, Ενκουλού, Μπεντιμό, Ενόχ, Σονγκ, Εμπιά, Μουκάντζο, Ετό, Τσούπο-Μοτίνγκ. 
Διαιτητής: Εντουάρντο Ρολντάν (Κολομβία)


Μεξικό - Καμερούν     STOIXIMAN    

301 Μεξικό - Καμερούν    1     2.25

301 Μεξικό - Καμερούν     G/G     2.25

         301 Μεξικό - Καμερούν      2-3 G     2.00  

                301 Μεξικό - Καμερούν     2-1     10.00             

Αποτελέσματα 12/06/14 ΜΑΧ23



Προτασεις για σημερα 12/06/14 απο ΜΑΧ23 5-4-3

115      ΜΠΟΝΤ/ΜΤ-ΜΟΛΝΤΕ                  2-3 ΓΚΟΛ         2.00   (1-1)
116       ΜΠΡΑΝ-ΟΝΤ ΓΚ.           ΟΒΕΡ 2,5         1.60           (0-1)
118   ΣΤΑΡΤ-ΡΟΖΕΜΠΟΡΓΚ         ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ       1.50     (2-4)   
 120     ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ-ΣΤΡΟΜ/ΤΣΕΤ             ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ      1.50       (3-0)                     
121     ΒΙΚΙΝΓΚ-ΣΤΑΜΠΑΕΚ      ΟΒΕΡ 2,5     1.50       (4-1)




Mundial 2014 brazil  ΒΡΑΖΙΛΙΑ - ΚΡΟΑΤΙΑ


ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΚΡΟΑΤΙΑ            Χ/1             4,00        (Χ-1)
ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΚΡΟΑΤΙΑ               ΑΝΤΕΡ 2,5      1,70         (3-1)           
ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΚΡΟΑΤΙΑ              2-3 ΓΚΟΛ       1,80         (4-6)               
ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΚΡΟΑΤΙΑ           Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ      2,35         ( Χ )             
ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΚΡΟΑΤΙΑ            ΣΚΟΡ 1-0               5,25    (3-1)           
ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΚΡΟΑΤΙΑ                ΣΚΟΡ 2-0            5,25      (3-1)                 

Mundial 2014 brazil  ΒΡΑΖΙΛΙΑ - ΚΡΟΑΤΙΑ


ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΚΡΟΑΤΙΑ           X/X        6.75   (Χ-1)
ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΚΡΟΑΤΙΑ        2-3 GOL       1.95        (4-6)             
ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΚΡΟΑΤΙΑ     ΣΚΟΡ  1-1        9.50       (3-1)                 
ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΚΡΟΑΤΙΑ         G/G           2.65       (G/G)            

 
Copyrights Sporty Stream Partners Football Clash - Offical Owner of templateBorneo Templates | Powered by Blogger.com.