Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks

Definition List

NINJA BETTING


Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Κυπελο??προσοχη!!!

Καλησπερα. Εδω ειμαστε παλι.θα μεινω εκτος κουπονιου σημερα. Εχω δει τοσα πολλα που ολα μ αρεσουνε αλλα κανενα δεν μου κανει κλικ. Προσοχη στα κυπελα γιατι πολλες ομαδες μεγαλες που παιζουνε με κατωτερους αντιπαλους _ _ _ _ _ _ _???? τα παιχνιδια στο Χ και τα παιρνουνε στη παραταση. Αυτο το θεωρω δεδομενο. Αναρωτιεμαι ας πουμε γιατι η Χερτα να εχει το διπλο της 1.90 με μια ομαδα τριτης κατηγοριας? Το Αννοβερο? Προσοχη επισης στις κολλητες αποδοσεις. Βλεπε 101,102,132,133.

Αν θα επαιζα κατι σημερα θα διαλεγα απο τα παρακατω:

106: 2ως 3 γκολ
116:NG
117:GG
135:NG
136:GG

Απλα αναφορικα χωρις να σας επηρεασω. Καλο βραδυ.

Αλλαγη τακτικης

Καλημερα παιδες.Χρονια μας πολλα. Καθομενος μετα το παιχνιδι της ΚΠΡ με την ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ.Σκεφτηκα οτι περα απο καποιο παιχνιδι για το οποιο ειμαι κατα ενα μεγαλο ποσοστο σιγουρος,(διοτι σιγουρα σημεια δεν υπαρχουνε.《σιγουρο ειναι μονο ο θανατος και η φοροι》οπως ελεγε και ο συγχωρεμενος Γιωργος Παρασκευας), να προσεχουμε πιο πολυ τα παιχνιδια ρισκο,οπως εδωσα το 1-1 του προαναφερθοντως παιχνιδιου και να πηγαινουμε σε πιο σγουρα σημεια.Η συνεχεια  βρβαια θα δειξει.Θα μπορουσα δηλαδη το παιχνιδι να το εδινα under  και 2 ως 3 γκολ. και το παιχνιδι χαθηκε γιατι απλα το εβλεπα gg.Γι αυτο πηγα στο 1-1.Αυτο ετσι ενημερωτικα να μην το εχω βαρος.
Εν αναμονη αν θα βρω καποιο δυνατο σημειο σημερα.

Αυριο θα γραψω "ατακες στοιχηματικες"  απο ενα αγαπημενο μου προσωπο που θεωρειτε ενας απο τους μεγαλυτερους γκουρου του στοιχηματος.
Να ειστε καλα.

 
Copyrights Sporty Stream Partners Football Clash - Offical Owner of templateBorneo Templates | Powered by Blogger.com.