Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks

Definition List

NINJA BETTING


Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Πρέμιερ Λιγκ: Ντέρμπι στο "Ετιχάντ", για το 7/8 η Τσέλσι, "νοσοκομείο" η Άρσεναλ

159. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΤΟΤΕΝΑΜ (14:45)

* Η Σίτι φιλοξενείται την προσεχή Τρίτη από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ η Τότεναμ φιλοξενεί την προσεχή Πέμπτη τον Αστέρα Τρίπολης για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

* Η Σίτι μετρά έξι νίκες στην τελευταία επτάδα αγώνων κόντρα στην Τότεναμ (όλοι για Πρέμιερ Λιγκ), έχοντας παράλληλα κερδίσει και στα τέσσερα τελευταία ματς πρωταθλήματος κόντρα στα «σπιρούνια».

* Στο Over 2,5 οι έξι τελευταίες μεταξύ τους συναντήσεις και στις δύο έδρες (5/6 G/G, 5/6 «4-6 γκολ»).

* Ο Εντίν Τζέκο μετρά έξι γκολ σε έξι παιχνίδια κόντρα στην Τότεναμ για την Πρέμιερ Λιγκ, με τα τέσσερα από αυτά να σημειώνονται σε ένα ματς (Αύγουστος 2011).

* Ο Σέρχιο Αγουέρο, από την πλευρά του, μετρά πέντε γκολ σε ισάριθμα ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Τότεναμ.

Γήπεδο:
 «Etihad Stadium»
Διαιτητής: Jonathan Moss
Προϊστορία 10ετίας: 5-0-6
Καιρός: 16οC, Συννεφιά
Τηλεοπτική μετάδοση: OTE Sport1

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (2η): Ξεκινάει σήμερα, με επτά αναμετρήσεις, η 8η αγωνιστική για τη φετινή Πρέμιερ Λιγκ. Στο «Ετιχάντ» η Μάντσεστερ Σίτι φιλοξενεί την Τότεναμ, προερχόμενη από μία εξαιρετική παράδοση κόντρα στα «σπιρούνια». Είναι χαρακτηριστικό ότι την περσινή σεζόν οι «πολίτες» σκόραραν συνολικά 11 γκολ εναντίον των Λονδρέζων και δέχθηκαν στον αντίποδα μόλις ένα. Το κίνητρο για τη νίκη μεγαλώνει ακόμα παραπάνω για την ομάδα του Πελεγκρίνι, με δεδομένο ότι αγνοεί το τρίποντο στα δύο τελευταία εντός έδρας ματς πρωταθλήματος (0-1 από Στόουκ, 1-1 με Τσέλσι).

Βέβαια, η προαναφερθείσα ήττα από τη Στόουκ είναι η μοναδική στα τελευταία 10 εντός έδρας ματς πρωταθλήματος της Σίτι (7-2-1). Σε ευρύτερο πλαίσιο, οι πρωταθλητές Αγγλίας «τρέχουν» σερί 4-2-1 στο φετινό πρωτάθλημα και βρίσκονται στη 2η θέση, στο -5 από την πρωτοπόρο Άρσεναλ.

Αυτό που «πονάει» είναι η εκ νέου αρνητική ευρωπαϊκή πορεία, με τη Σίτι να έχει ξεκινήσει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ με μία ήττα (1-0 από Μπάγερν εκτός) και μία ισοπαλία (1-1 με Ρόμα εντός. Ως εκ τούτου, η μεσοβδόμαδη μάχη με την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα αποκτά το χαρακτήρα «τελικού».

Σε περίπτωση που ο Πελεγκρίνι αποφασίσει να ξεκουράσει τον Γιάγια Τουρέ (προέρχεται από υποχρεώσεις με την Ακτή Ελεφαντοστού), ο Φρανκ Λάμπαρντ θα πάρει τη θέση του Ιβοριανού στο αρχικό σχήμα.

Προηγούμενο ματς: Στις 4 Οκτωβρίου έφυγε με το νικηφόρο 0-2 από την έδρα της Άστον Βίλα, με γκολ των Γιάγια Τουρέ (82’) και Αγουέρο (86’).

Στατιστικό: Χωρίς νίκη στα δύο τελευταία «εντός» για το πρωτάθλημα (0-1-1), έχει να μείνει χωρίς τρίποντο σε τρία σερί «εντός» από το Νοέμβριο του 2010.

Απουσίες (2): Τραυματίες οι Φερναρντίνιο (ΜΕ 7/0) και Νασρί (Μεσοεπιθετικός 4/0).

Πιθανή ενδεκάδα 4-4-2: Χαρτ – Ζαμπαλέτα, Μαγκαλά, Κομπανί, Κλισί – Μίλνερ, Λάμπαρντ, Φερνάντο, Σίλβα – Αγουέρο, Τζέκο.

* Στο περσινό πρωτάθλημα η Σίτι πέτυχε δύο ευρύτατες νίκες επί της Τότεναμ (6-0 εντός και 1-5 εκτός).

ΤΟΤΕΝΑΜ (6η): Η Τότεναμ, από την πλευρά της, επέστρεψε στις νίκες την περασμένη αγωνιστική, με το 1-0 επί της Σαουθάμπτον να παίρνει τη σκυτάλη από ένα ατυχές σερί δύο (εντός έδρας) ηττών και δύο (εκτός έδρας) ισοπαλιών. Τα «σπιρούνια» έχουν συλλέξει 11 βαθμούς στις επτά πρώτες αγωνιστικές (3-2-2) και βρίσκονται στην 6η θέση του πίνακα, ισόβαθμα με μειονέκτημα με τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Σουόνσι.

Το πρόσημο μέχρι στιγμής είναι αρνητικό, αν προστεθούν και οι δύο «γκέλες» στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, καθώς η Τότεναμ ήρθε ισόπαλη με Παρτιζάν (0-0 εκτός) και Μπεσίκτας (1-1 εντός). Ως εκ τούτου, η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο ψάχνει στο σημερινό ματς τόσο τη νίκη όσο και την καλή εμφάνιση, ενόψει και της μεσοβδόμαδης ευρωπαϊκής κόντρας με την Αστέρα Τρίπολης.

Προηγούμενο ματς: Στις 5 Οκτωβρίου πέτυχε την εντός έδρας νίκη επί της Σαουθάμπτον με 1-0. Σκόρερ ο Έρικσεν στο 40ο λεπτό.

Στατιστικό: Έχει κερδίσει μόλις σε 3/11 τελευταία εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος (φέτος και πέρσι, 3-4-4 το σερί).

Αμφίβολοι (4): Τσεκ της τελευταίας στιγμής για τους Γιορίς (ΤΕ 7 συμ.), Μπενταλέμπ (ΜΕ 4/0), Τσαντλί (ΜΕ 6/4) και Αντεμπαγιόρ (ΕΠ 7/1).

Απουσίες (2): Στα πιτς οι μπακ Νότον (3/0) και Γουόκερ (0/0).

Πιθανή ενδεκάδα 4-2-3-1: Βορμ – Ντάιερ, Καμπούλ, Κιρίκες, Ρόουζ – Καπουέ, Ντεμπελέ – Λαμέλα, Έρικσεν, Τάουνσεντ – Σολδάδο.

180. ΑΡΣΕΝΑΛ – ΧΑΛ (17:00)

* Η Άρσεναλ φιλοξενείται την προσεχή Τετάρτη από την Άντερλεχτ, για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

* Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στον περσινό τελικό του FA CUP, με την Άρσεναλ να κατακτά το τρόπαιο στην παράταση με σκορ 3-2 (2-2 η κανονική διάρκεια).

* Σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ, η Άρσεναλ προέρχεται από 5/5 νίκες επί της Χαλ (τρεις εντός και δύο εκτός έδρας).

* Στο Over 2,5 οι 7/8 μεταξύ τους συναντήσεις για όλες τις διοργανώσεις από το 2008 ως σήμερα (συνδυασμός με G/G σε πέντε περιπτώσεις).

* Στο G/G και «4-6 γκολ» τα 4 τελευταία ματς της Χαλ (τρία για πρωτάθλημα, ένα για Λιγκ Καπ).

Γήπεδο:
 «Emirates»
Διαιτητής: Roger East
Προϊστορία 10ετίας: 3-0-1
Καιρός: 17οC, Πιθανή βροχή
Τηλεοπτική μετάδοση: ΟΤΕ Sport1

ΑΡΣΕΝΑΛ (8η): Καταντά κουραστικό να αναφερόμαστε στα προβλήματα τραυματισμών της Άρσεναλ. Τελευταίο... μέλος στο απουσιολόγιο είναι ο κεντρικός αμυντικός Λοράν Κοσιελνί, με τον Βενγκέρ να μετρά σήμερα μία λίστα με εννιά απόντες. Ο Αλσατός τεχνικός ξεκαθάρισε μεσοβδόμαδα ότι βλέπει το μέλλον του αποκλειστικά στο «Έμιρεϊτς», ενώ εξέφρασε την άποψη ότι δεν έχουν χαθεί οι ελπίδες για τον τίτλο. Η Άρσεναλ είναι αυτή τη στιγμή 8η με 10 βαθμούς, έχοντας πετύχει μόλις ένα τρίποντο στις τελευταίες έξι αγωνιστικές (1-4-1). Σε όλα αυτά έρχεται να... κολλήσει και ο εντός έδρας αποκλεισμός από τη Σαουθάμπτον στο Λιγκ Καπ (1-2, 23/09).

Βέβαια, «αποκούμπι» αποτελεί το Τσάμπιονς Λιγκ, όπου η εκτός έδρας ήττα της πρεμιέρας από τη Ντόρτμουντ (2-0) έδωσε τη σκυτάλη στο νικηφόρο 4-1 επί της Γαλατάσαραϊ. Σε περίπτωση που οι «κανονιέρηδες» φύγουν την Τετάρτη με το διπλό από την έδρα της Άντερλεχτ, εδραιώνουν τις ελπίδες για πρόκριση στους «16».

Η μοναδική θετική είδηση όσον αφορά το... ιατρικό δελτίο είναι η πλήρης αποθεραπεία του Ισπανού μέσου Αρτέτα. Παράλληλα, ο τραυματισμός του Κοσιελνί οδηγεί πιθανότατα τον Βενγκέρ στη χρησιμοποίηση του Μονρεάλ ως παρτενέρ του Μερτεζάκερ στο κέντρο της άμυνας. Οι Μπεγιερίν (δεξιά) και Γκιμπς (αριστερά) θα καλύψουν τα δύο άκρα.

Προηγούμενο ματς: Στις 5 Οκτωβρίου γνώρισε την εκτός έδρας ήττα από την Τσέλσι με 2-0, στο λονδρέζικο ντέρμπι. Τα γκολ στο 27’ (πέν.) και στο 78’.

Στατιστικό: Μόλις μία νίκη στην τελευταία εξάδα αγώνων πρωταθλήματος (1-4-1).

Απουσίες (9): Τιμωρημένος ο αμυντικός Τσέιμπερς (7/0). Τραυματίας ο κεντρικός αμυντικός Κοσιελνί (6/1). Στα πιτς οι Ντεμπισί (Φουλ μπακ 4/0), Ράμσεϊ (ΜΕ 6/2), Γκνάμπρι (Μεσοεπιθετικός 0/0), Εζίλ (Μεσοεπιθετικός 6/1), Γουόλκοτ (ΕΠ 0/0), Σανόγκο (ΕΠ 2/0) και Ζιρού (ΕΠ 2/1).

Πιθανή ενδεκάδα 4-1-4-1: Σέζνι – Μπεγιερίν, Μερτεζάκερ, Μονρεάλ, Γκιμπς – Φλαμινί – Οξλέιντ-Τσάμπερλεϊν, Γουίλσιρ, Καθόρλα, Σάντσες – Γουέλμπεκ.
* Η Άρσεναλ έχει να ηττηθεί σε δύο σερί ματς πρωταθλήματος από τον Ιανουάριο του 2013.

* Η Χαλ έχει κερδίσει μόλις σε 1/12 εκτός έδρας παιχνίδια της για την Πρέμιερ Λιγκ κόντρα σε ομάδες του Λονδίνου (1-2-9).

ΧΑΛ (11η): Η Χαλ, από την πλευρά της, έχει στραμμένο το βλέμμα στο πρωτάθλημα, μετά τους πρόωρους αποκλεισμούς σε Γιουρόπα Λιγκ και Λιγκ Καπ. Μάλιστα, θα παραταχθεί σήμερα με ανεβασμένη ψυχολογία, καθώς το νικηφόρο 2-0 επί της Κρίσταλ Πάλας πριν τη διακοπή έβαλε τέλος σε ένα ατυχές σερί δύο ηττών και τριών ισοπαλιών σε επίπεδο πρωταθλήματος.

Οι «τίγρεις» έχουν πετύχει δύο τρίποντα στις επτά πρώτες αγωνιστικές (2-3-2 το συνολικό σερί), με τους 9 βαθμούς να τις φέρνουν στην 11η θέση του πίνακα, ισόβαθμες με πλεονέκτημα με τη Λέστερ. Το στοιχείο που προκαλεί χαμόγελο είναι οι εμφανίσεις του Νίκιτσα Γέλαβιτς, με τον Κροάτη επιθετικό να έχει ήδη σκοράρει τέσσερα γκολ στο φετινό πρωτάθλημα.

Προηγούμενο ματς: Στις 4 Οκτωβρίου πέτυχε την εντός έδρας νίκη επί της Κρίσταλ Πάλας με 2-0. Σκόρερ οι Ντιαμέ (60’) και Γέλαβιτς (89’).

Στατιστικό: Ήταν η πρώτη νίκη στις τελευταίες έξι αγωνιστικές (1-3-2).

Αμφίβολοι (1): Τσεκ της τελευταίας στιγμής για τον βασικό μέσο Ντιαμέ (4/3), που επέστρεψε από τις υποχρεώσεις με την Εθνική Σενεγάλης.

Απουσίες (2): Στα πιτς οι ΜακΓκρέγκορ (ΤΕ 6 συμ.) και Σνόντγκρας (Εξτρέμ 1/0).

Πιθανή ενδεκάδα 3-5-2: Χάρπερ – Τσέστερ, Ντόουσον, Ντέιβις – Ελμοχαμάντι, Λίβερμορ, Χάντλστόουν, Μέιλερ, Ρόμπερτσον – Γέλαβιτς, Ερνάντες.

181. ΕΒΕΡΤΟΝ – ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ (17:00)

* Η Έβερτον φιλοξενείται την προσεχή Πέμπτη από τη Λιλ, για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

* Ισόπαλα έχουν τελειώσει τα 5/7 τελευταία μεταξύ τους ματς πρωταθλήματος με γηπεδούχο την Έβερτον.

* Στο G/G και Over 2,5 τα 8/10 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια με γηπεδούχο την Έβερτον για όλες τις διοργανώσεις («4-6 γκολ» σε επτά περιπτώσεις).

* Μόλις μία νίκη για την Άστον Βίλα στα 11 τελευταία ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Έβερτον και στις δύο έδρες (1-7-3).

Γήπεδο:
 «Goodison Park»
Διαιτητής: Anthony Taylor
Προϊστορία 10ετίας: 3-6-2
Καιρός: 16οC, Συννεφιά

ΕΒΕΡΤΟΝ (17η): Περιθώρια για περαιτέρω απώλειες δεν υπάρχουν στην Έβερτον, παρά το γεγονός ότι το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα μπροστά του. Η επίτευξη μόλις μίας νίκη στις επτά πρώτες αγωνιστικές (1-3-3 το σερί) προκαλεί προβληματισμό, με τα «ζαχαρωτά» να μη θυμίζουν την ομάδα-μοντέλο της περσινής σεζόν. Παράλληλα, η Έβερτον έχει ήδη γνωρίσει τον αποκλεισμό στο Λιγκ Καπ (3-0 εκτός έδρας από Σουόνσι, 23/09), ενώ οι έξι βαθμοί τη φέρνουν στην ντροπιαστική 17η θέση του πίνακα.

Το σύνολο του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ είναι χωρίς νίκη στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές (0-1-2), ενώ παράλληλα αγνοεί την εντός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα (ισοπαλία με Άρσεναλ, ήττες από Τσέλσι και Κρίσταλ Πάλας). Τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα στο Γιουρόπα Λιγκ, όπου η ομάδα του Λίβερπουλ μετρά μία νίκη και μία ισοπαλία στις δύο πρώτες αγωνιστικές των ομίλων, ενώ την Πέμπτη την περιμένει ένα πολύ δύσκολο τεστ στην έδρα της Λιλ.

Επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων και λογικά θα προλάβει το σημερινό ματς ο διεθνής μεσοεπιθετικός Ρος Μπάρκλεϊ.

Προηγούμενο ματς: Στις 5 Οκτωβρίου υπέστη την εκτός έδρας ήττα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 2-1. Μπήκε πίσω στο σκορ στο 27’, ισοφάρισε με τον Νέισμιθ στο 55’, όμως οι γηπεδούχοι πέτυχαν και δεύτερο γκολ στο 62’.

Στατιστικό: Μόλις μία νίκη στο φετινό πρωτάθλημα (1-3-3).

Αμφίβολοι (3): 
Στο 50-50 οι Κόουλμαν (Μπακ 4/1), ΜακΚάρθι (ΜΕ 6/0) και Πίενααρ (ΜΕ 3/0).

Απουσίες (2): Αναρρώνει από επέμβαση ο αμυντικός Στόουνς (5/0), στα πιτς ο Μιραλάς (ΕΠ 6/2).

Πιθανή ενδεκάδα 4-2-3-1: Χάουαρντ – Χίμπερτ, Ντεστέν, Γιαγκέλκα, Μπέινς – Μπέσιτς, Μπάρι – ΜακΓκίντι, Νέισμιθ, Όσμαν – Λουκάκου.
* Ο Γκαμπριέλ Αγκμπονλαχόρ έχει σκοράρει 7 γκολ εναντίον της Έβερτον σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ (δεν έχει σκοράρει περισσότερα επί καμίας άλλης αντιπάλου).

* Ο Λέιτον Μπέινς της Έβερτον αποτελεί τον αμυντικό με τα περισσότερα γκολ (3) και τις περισσότερες ευκαιρίες για γκολ (16) στο φετινό πρωτάθλημα.

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ (10η):
 Μάλλον κάποιος μάτιαξε την Άστον Βίλα... Το συγκρότημα του Πολ Λάμπερτ πραγματοποίησε ένα εξαιρετικό ξεκίνημα στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές (3-1-0), όμως ακολούθησαν οι «κολλητές» ήττες στην τριάδα αγώνων με «μεγάλες» του πρωταθλήματος (0-3 από Άρσεναλ εντός, 3-0 από Τσέλσι εκτός, 0-2 από Σίτι εντός). Ως εκ τούτου, οι «χωριάτες» θα μπουν με μεγάλη όρεξη για την αναστροφή της αρνητικής κατάστασης στο σημερινό ματς.

Το θετικό για αυτούς είναι ότι έχουν καταφέρει να φύγουν με το βαθμό της ισοπαλίας από τις 5/7 τελευταίες επισκέψεις πρωταθλήματος στο «Γκούντισον Παρκ». Παράλληλα, η Άστον Βίλα μετρά δύο διπλά στις τρεις φετινές εξόδους της για την Πρέμιερσιπ (0-1 επί Στόουκ, 0-1 επί Λίβερπουλ).

Αποθεραπεύθηκε πλήρως και είναι διαθέσιμος ο αρχηγός Ρον Φλάαρ (κεντρικός αμυντικός), ενώ πιθανότατα ο Κριστιάν Μπεντέκε θα πάρει φανέλα βασικού μετά από πολύ καιρό (ελέω του σοβαρού τραυματισμού του).

Προηγούμενο ματς: Στις 4 Οκτωβρίου υπέστη την εντός έδρας ήττα από τη Μάντσεστερ Σίτι με 0-2. Τα γκολ στο 82’ και στο 88’.

Στατιστικό: Προέρχεται στο πρωτάθλημα από τρεις «κολλητές» ήττες, χωρίς καν να πετύχει γκολ σε αυτά τα τρία ματς.

Αμφίβολοι (1): Στο 50-50 ο αμυντικός Σεντέρος (7/0).

Απουσίες (2): Τραυματίας ο διεθνής μέσος Ντελφ (7/0), στα πιτς ο επιθετικός Κόζακ (0/0).

Πιθανή ενδεκάδα 4-3-3: Γκουζάν – Χάτον, Φλάαρ, Μπέικερ, Σισοκό – Γουέστγουντ, Κλέβερλι, Ενζόγκμπια – Βάιμαν, Αγκμπονλαχόρ, Μπεντέκε.

182. ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ – ΤΣΕΛΣΙ (17:00)

* Η Τσέλσι φιλοξενεί την προσεχή Τρίτη τη Μάριμπορ για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

* Στο αντίστοιχο περσινό παιχνίδι η Κρίσταλ Πάλας είχε επικρατήσει με 1-0 (αυτογκόλ του Τέρι στο 52’). Οι «αετοί» έχουν να κερδίσουν την Τσέλσι σε δύο σερί ματς πρωταθλήματος από το Μάρτιο του 1982!

* Αήττητη η Τσέλσι στα 10 τελευταία ματς πρωταθλήματος (φέτος και πέρσι), με 8 νίκες και 2 ισοπαλίες.

* Ο αρχισκόρερ της φετινής Πρέμιερ Λιγκ και ο πρώτος παίκτης σε ασίστ ανήκουν στην Τσέλσι (Ντιέγκο Κόστα – 9 γκολ, Φάμπρεγας – 7 ασίστ).

Γήπεδο:
 «Selhurst Park»
Διαιτητής: Craig Pawson
Προϊστορία 10ετίας: 1-0-1
Καιρός: 17οC, Πιθανή βροχή

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ (15η): Θα καταφέρει η Κρίσταλ Πάλας να προβάλλει αντίσταση κόντρα στην –κατά τεκμήριο- καλύτερη ομάδα του φετινού πρωταθλήματος; Σε κάθε περίπτωση, οι «αετοί» είναι αποφασισμένοι να δείξουν χαρακτήρα στο σημερινό ματς, έχοντας ως «προίκα» τις δύο νίκες (2-3 επί Έβερτον, 2-0 επί Λέστερ) στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές. Αυτά τα δύο είναι και τα μοναδικά τρίποντα στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς το σερί των επτά πρώτων αγωνιστικών πλαισιώνεται από δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Στο 1-1-1 το εντός έδρας σερί για την ομάδα του Νιλ Γουόρνοκ στη φετινή Πρέμιερσιπ.

Ο Άντριαν Μαριάπα θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του τραυματία Νταν στην αμυντική γραμμή, με τον Γουόρνοκ να μην αντιμετωπίζει κανένα άλλο αγωνιστικό πρόβλημα.

Προηγούμενο ματς: Στις 4 Οκτωβρίου υπέστη την εκτός έδρας ήττα από τη Χαλ με 2-0. Τα γκολ στο 60’ και στο 89’.

Στατιστικό: Στο NG και Under 2,5 τα 3/4 τελευταία ματς πρωταθλήματος.

Απουσίες (1): Τραυματίας ο αμυντικός Νταν (6/0).

Πιθανή ενδεκάδα 4-3-3: Σπερόνι – Κέλι, Μαριάπα, Ντιλέινι, Γουόρντ – Γέντινακ, ΜακΆρθουρ, Λέντλεϊ – Πάντσεον, Μπόλασι, Κάμπελ.
* Το ατυχές 1-0 της περσινής σεζόν αποτελεί τη μοναδική ήττα της Τσέλσι στα τελευταία 15 ματς για την Πρέμιερ Λιγκ κόντρα σε συμπολίτισσες ομάδες του Λονδίνου (10-4-1).

* Εννιά διαφορετικοί παίκτες της Τσέλσι έχουν χριστεί σκόρερ στις επτά πρώτες αγωνιστικές (αριθμός-ρεκόρ).
ΤΣΕΛΣΙ (1η): Άλλος στόχος πέραν της νίκης δεν υπάρχει στο σημερινό ματς για την πρωτοπόρο Τσέλσι. Οι «μπλε» οδηγούν με ασφάλεια την κούρσα στον πίνακα από την αρχή του πρωταθλήματος, μετρώντας έξι νίκες και μία ισοπαλία και όντας στο +5 από τη 2η Μάντσεστερ Σίτι και στο +6 από την 3η Σαουθάμπτον. Ο Ζοζέ Μουρίνιο πέτυχε «διάνα» με τις μεταγραφές των Ντιέγκο Κόστα και Θεσκ Φάμπρεγας, με τον πρώτο να έχει σκοράρει εννιά γκολ και τον δεύτερο να έχει δώσει επτά ασίστ στις επτά πρώτες αγωνιστικές.

Ενδεχόμενο σημερινό διπλό θα αποτελέσει το καλύτερο τονωτικό και ενόψει της μεσοβδόμαδης ευρωπαϊκής μάχης με τη Μάριμπορ, όπου η Τσέλσι θα επιχειρήσει να φτάσει τους 7 βαθμούς στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας με τη Σάλκε (1-1 εντός) και το διπλό της 2ης αγωνιστικής επί της Σπόρτινγκ Λισαβόνας (0-1).

Κανονικά διαθέσιμοι οι διεθνείς Κουρτουά (ΤΕ, Βέλγιο) και Ντιέγκο Κόστα (ΕΠ, Ισπανία), ενώ οι Ντρογκμπά (ΕΠ) και Ραμίρες (ΜΕ) εκμεταλλεύθηκαν το διάστημα της διακοπής, ξεπερνώντας πλήρως τους τραυματισμούς τους.

Προηγούμενο ματς: Στις 5 Οκτωβρίου πήρε το εντός έδρας ντέρμπι με την Τσέλσι με σκορ 2-0. Προηγήθηκε στο 27’ με εύστοχο πέναλτι του Αζάρ, ενώ ο Ντιέγκο Κόστα έκανε το 2-0 στο 78’. Το παιχνίδι στιγματίστηκε από την αψιμαχία Βενγκέρ-Μουρίνιο, με αφορμή μία απόφαση του διαιτητή.

Στατιστικό: Από την επιστροφή του Ζοζέ Μουρίνιο και μετά, η Τσέλσι έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της σε 21 ματς πρωταθλήματος, περισσότερα από κάθε άλλη αντίπαλο.

Αμφίβολοι (1): Τσεκ της τελευταίας στιγμής στο διεθνή Γερμανό μεσοεπιθετικό Σίρλε (6/2).

Πιθανή ενδεκάδα 4-2-3-1: Κουρτουά – Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Τέρι, Αθπιλικουέτα – Μάτιτς, Φάμπρεγας – Γουίλιαν, Όσκαρ, Αζάρ – Ντιέγκο Κόστα.

183. ΜΠΕΡΝΛΙ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ (17:00)

* Στο G/G και Over 2,5 οι 5/6 τελευταίες μεταξύ τους συναντήσεις και στις δύο έδρες (2 για Τσάμπιονσιπ, 2 για Πρέμιερ Λιγκ, 1 για FA CUP). Over 3,5 σε τρεις περιπτώσεις.

* Ο Ντιαφρά Σακό της Γουέστ Χαμ έχει χριστεί σκόρερ και στα πέντε φετινά παιχνίδια (τα τέσσερα για Πρέμιερ Λιγκ), στα οποία έχει ξεκινήσει ως βασικός.

* Η Μπέρνλι διαθέτει τη χειρότερη επίθεση στις επτά πρώτες αγωνιστικές, έχοντας σκοράρει μόλις τρία γκολ.

Γήπεδο:
 «Turf Moor»
Διαιτητής: Kevin Friend
Προϊστορία 10ετίας: 1-1-2
Καιρός: 14οC, Συννεφιά

ΜΠΕΡΝΛΙ (19η): Να «σηκώσει κεφάλι» θα επιχειρήσει σήμερα η Μπέρνλι, πετυχαίνοντας την παρθενική νίκη της στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ. Οι «κλάρετς» επέστρεψαν φέτος στη μεγάλη κατηγορία, όμως η μέχρι στιγμής πορεία τους δεν είναι καθόλου καλή, καθώς μετρούν τέσσερις ισοπαλίες (οι τρεις με σκορ 0-0) και τρεις ήττες στις επτά πρώτες αγωνιστικές. Τους συναντάμε στην προτελευταία θέση του πίνακα, με «αχίλλειο πτέρνα» την αποτελεσματικότητα στην επίθεση, αφού το ενεργητικό των τριών γκολ είναι πάρα πολύ φτωχό.

Στο 0-2-1 το εντός έδρας σερί της Μπέρνλι στο φετινό πρωτάθλημα, με την ήττα από την Τσέλσι (1-3) να συνοδεύεται από τις «λευκές» ισοπαλίες με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Σάντερλαντ.

Αποθεραπεύθηκαν πλήρως και είναι διαθέσιμοι για το σημερινό ματς ο επιθετικός Ντάνι Ινγκς, οι μέσοι Τσαλόμπα και Τζόουνς και οι αμυντικοί Τριπιέρ και Κιν.

Προηγούμενο ματς: Στις 4 Οκτωβρίου έφυγε με το ισόπαλο 2-2 από την έδρα της Λέστερ. Μπήκε δύο φορές πίσω στο σκορ (33’ και 40’), όμως είχε απαντήσεις σε αμφότερες τις περιπτώσεις (1-1 στο 39’ ο Κάιτλι, 2-2 στο 90’+ ο Γουάλας).

Στατιστικό: Σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ, το 2-2 με τη Λέστερ πήρε τη σκυτάλη από 5/5 NG και 4/5 Under 1,5.

Απουσίες (4): Τραυματίας ο μέσος Τέιλορ (3/0), στα πιτς οι μέσοι Μάρνι (5/0) και Ριντ (3/0) και ο επιθετικός Βόουκς (0/0).

Πιθανή ενδεκάδα 4-4-2: Χίτον – Τριπιέρ, Νταφ, Σάκελ, Μι – Κάιτλι, Άρφιλντ, Τζόουνς, Μπόιντ – Ινγκς, Ζουτκίεβιτς.
* Η Γουέστ Χαμ έχει σκοράρει έξι γκολ από «στημένες» φάσεις στη φετινή σεζόν (αριθμος-ρεκόρ).

* Σε περίπτωση που πάρει σήμερα χρόνο συμμετοχής, ο Μαρκ Νομπλ θα φτάσει τις 200 συμμετοχές στην Πρέμιερ Λιγκ με τη φανέλα της Γουέστ Χαμ.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ (7η):
 Η Γουέστ Χαμ, από την πλευρά της, έχει πραγματοποιήσει ένα από τα καλύτερα ξεκινήματα σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ. Τα «σφυριά» φιγουράρουν στην 7η θέση του πίνακα, με συγκομιδή 10 βαθμών σε επτά ματς (3-1-3) και με εκτός έδρας σερί 1-1-1. Το μοναδικό φετινό διπλό τους έχει επιτευχθεί επί της συμπολίτισσας Κρίσταλ Πάλας (1-3, 23/08), ενώ κατάφεραν να φύγουν με το βαθμό από την έδρα της Χαλ (2-2, 15/09). Παράλληλα, έχουν συνδυάσει με νίκες τις 2/3 τελευταίες αγωνιστικές, επικρατώντας εντός έδρας των Λίβερπουλ (3-1) και ΚΠΡ (2-0).

Ο Σαμ Αλαρντάις διαθέτει στα χέρια του ένα πληρέστατο ρόστερ, με τους Λονδρέζους να παρουσιάζουν πληθώρα λύσεων σε όλες τις γραμμές. Ιδιαίτερα θετικές είναι οι εντυπώσεις από τη μέχρι στιγμής παρουσία των νεοφερμένων Σονγκ (ΜΕ), Σακό (ΕΠ) και Ένερ Βαλένσια (ΕΠ). Παράλληλα, αρχίζει και ανεβάζει στροφές ο επίσης νεοφερμένος μεσοεπιθετικός Μοργκάν Αμαλφιτανό (πέρσι αγωνίστηκε στη Γουέστ Μπρομ).

Επέστρεψε στις προπονήσεις στο διάστημα της διακοπής και πιθανότατα θα είναι διαθέσιμος για το σημερινό ματς ο μέσος Μαρκ Νομπλ. «Παρών» δηλώνει και ο επιθετικός Ένερ Βαλένσια, παρά το γεγονός ότι επέστρεψε πρόσφατα από τις υποχρεώσεις με την Εθνική Ισημερινού.

Προηγούμενο ματς: Στις 5 Οκτωβρίου πέτυχε την εντός έδρας νίκη επί της ΚΠΡ με 2-0. Το 1-0 έγινε με αυτογκόλ των φιλοξενούμενων στο 5’, ενώ ο Σακό διαμόρφωσε το τελικό 2-0 στο 59’.

Στατιστικό: Έχει κερδίσει τρία ματς στις επτά πρώτες αγωνιστικές, όταν στο περσινό πρωτάθλημα κέρδισε μόλις τρία ματς στις είκοσι πρώτες αγωνιστικές!

Απουσίες (5): Στα πιτς οι αμυντικοί Ντεμέλ (4/0), Ο’ Μπράιεν (3/0) και Κόλινς (2/0), ο μέσος Κουγιατέ (5/0) και ο επιθετικός Κάρολ (0/0).

Πιθανή ενδεκάδα 4-4-2 (σε ρόμβο): Αντριάν – Τζένκινσον, Τόμκινς, Ριντ, Κρέσγουελ – Σονγκ, Αμαλφιτανό, Ντάουνινγκ, Ζάρατε – Βαλένσια, Σακό.

184. ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΛΕΣΤΕΡ (17:00)

* Οι τελευταίες μεταξύ τους συναντήσεις ήταν στο πλαίσιο της Τσάμπιονσιπ της σεζόν 2009/10, με τη Νιούκαστλ να επικρατεί εντός έδρας της Λέστερ με 1-0.

* Χωρίς νίκη η Λέστερ στα οκτώ παιχνίδια της κόντρα στη Νιούκαστλ μεταξύ του 2000 και του 2010 (τα έξι πρώτα για Πρέμιερ Λιγκ), με 4 ήττες (όλες εκτός έδρας) και 4 ισοπαλίες (όλες εντός έδρας).

* Ο Λεονάρντο Ουγιόα της Λέστερ έχει σκοράρει πέντε γκολ από έξι σουτ στο στόχο στο φετινό πρωτάθλημα.

* Ο Παπίς Σισέ της Νιούκαστλ έχει σκοράρει 4 γκολ στις τελευταίες τρεις συμμετοχές του για την Πρέμιερ Λιγκ, ενώ είχε σκοράρει μόλις 3 γκολ στις αμέσως προηγούμενες 33 συμμετοχές!

Γήπεδο:
 «St James’s Park»
Διαιτητής: Martin Atkinson
Προϊστορία 10ετίας: 1-0-0
Καιρός: 15οC, Αίθριος

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ (18η): Έτσι όπως τα έχει κάνει... η Νιούκαστλ, το σημερινό εντός έδρας ματς κόντρα στη Λέστερ είναι «must win». Οι «καρακάξες» έχουν πραγματοποιήσει ένα από τα πιο άσχημα ξεκινήματα από καταβολής Πρέμιερ Λιγκ, όντας χωρίς νίκη στις επτά πρώτες αγωνιστικές (0-4-3). Ο κόσμος της ομάδας συνεχίζει να «πνέει μένεα» εναντίον του προπονητή Άλαν Πάρντιου, όμως η διοίκηση προς το παρόν στηρίζει τον Βρετανό τεχνικό (έχοντας, προφανώς, στο νου και το πολυετές κλειστό συμβόλαιό του).

Στο 0-2-1 το εντός έδρας σερί στο φετινό πρωτάθλημα, με τα δύο τελευταία «εντός» να έχουν συνδυαστεί με πολλά γκολ (3-3 με Κρίσταλ Πάλας, 2-2 με Χαλ). Μοναδικό θετικό σημείο στη φετινή σεζόν έχει αποτελέσει η εκτός έδρας πρόκριση επί της Κρίσταλ Πάλας (στην παράταση) στον επόμενο γύρο του Λιγκ Καπ.

Ο κίπερ Κρουλ επέστρεψε πρόωρα από τις υποχρεώσεις με την Εθνική Ολλανδίας, όμως έχει ξεπεράσει πλήρως το τραύμα στον αγκώνα του και θα αγωνιστεί από την αρχή. Αποθεραπεύθηκαν πλήρως και είναι διαθέσιμοι οι μπακ Γιάνμαατ και Ντάμετ. Δηλώνουν «παρών» και οι Τιοτέ (ΜΕ) και Σισέ (ΕΠ), παρά το γεγονός ότι επέστρεψαν πρόσφατα από τις υποχρεώσεις με Ακτή Ελεφαντοστού και Σενεγάλη αντίστοιχα.

Προηγούμενο ματς: Στις 4 Οκτωβρίου έφυγε με το ισόπαλο 2-2 από την έδρα της Σουόνσι. Μπήκε δύο φορές πίσω στο σκορ (17’ και 50’), όμως απάντησε σε αμφότερες τις περιπτώσεις με «δράστη» τον Παπίς Σισέ (1-1 στο 43’, 2-2 στο 75’).

Στατιστικό: Στα «4-6 γκολ» τα 4/5 τελευταία ματς πρωταθλήματος.

Απουσίες (5): Στα πιτς οι Ρ. Τέιλορ (ΑΜ 0/0), Σαντόν (Φουλ μπακ 0/0), Άαρονς (ΜΕ 2/1), Ντε Γιονγκ (ΜΕ 2/0) και Τζόνας Γκουτιέρεζ (ΜΕ 0/0).

Πιθανή ενδεκάδα 4-2-3-1: Κρουλ – Γιάνμαατ, Γουίλιαμσον, Κολοτσίνι, Ντάμετ – Τιοτέ, Κόλμπακ – Καμπελά, Σισοκό, Γκουφράν – Σισέ.
* Η Νιούκαστλ έχει δεχθεί από δύο γκολ και πάνω στα 9/12 τελευταία εντός έδρας ματς πρωταθλήματος.

* Οι «καρακάξες» είναι η μοναδική ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα, που δεν έχει καταφέρει ακόμα να ανοίξει το σκορ σε κάποιο ματς.

ΛΕΣΤΕΡ (12η): Η Λέστερ, από την πλευρά της, διαγράφει μία σχετικά θετική πορεία στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ, αν αναλογιστεί κανείς ότι επέστρεψε φέτος στη μεγάλη κατηγορία. Οι «αλεπούδες» έχουν δεχθεί μόλις δύο ήττες στις επτά πρώτες αγωνιστικές (συγκομιδή 9 βαθμών), ενώ παράλληλα μετρούν μόνο μία ήττα στις τελευταίες πέντε (2-2-1 το σχετικό σερί). Τα δύο φετινά τρίποντα έχουν έρθει επί των Στόουκ (0-1 εκτός) και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (5-3 εντός, ανατροπή από 1-3). Εκτός έδρας η ομάδα του Νάιτζελ Πίρσον μετρά μία νίκη και δύο ήττες.

Ο Γκανέζος μεσοεπιθετικός Τζέφρι Σλουπ και ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός Ριγιάντ Μαχρέζ επέστρεψαν πρόσφατα από τις υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες, όμως πιθανότατα θα είναι κανονικά διαθέσιμοι για το σημερινό ματς.

Προηγούμενο ματς: Στις 4 Οκτωβρίου έμεινε στο ισόπαλο 2-2 με την Μπέρνλι εντός έδρας. Προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ (33’ Σλουπ, 40’ Μαχρέζ), όμως δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα σε αμφότερες τις περιπτώσεις (1-1 στο 39’, 2-2 στο 90’+).

Στατιστικό: Μόνο μία ήττα στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (2-2-1).

Απουσίες (2): Στα πιτς οι αμυντικοί Άπσον και Μπακαγιόκο (καμία συμ. αμφότεροι).

Πιθανή ενδεκάδα 4-4-2: Σμάιχελ – Ντε Λε, Μόργκαν, Μουρ, Κοντσέσκι – Μαχρέζ, Χάμοντ, Ντρίνκγουότερ, Σλουπ – Ουγιόα, Βάρντι.

185. ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ – ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ (17:00)

* Αήττητη η Σάντερλαντ στην τελευταία οκτάδα αγώνων κόντρα στη Σαουθάμπτον (για τέσσερις διαφορετικές διοργανώσεις), με 4 νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες.

* Η Σάντερλαντ έχει συνδυάσει με ισοπαλίες τις 5/7 πρώτες αγωνιστικές (1-5-1).

* Οι τελευταίες τρεις μεταξύ τους συναντήσεις σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ έχουν τελειώσει ισόπαλες.

* Ο Γκρατσιάνο Πελέ έχει σκοράρει τέσσερα γκολ και έχει δώσει μία ασίστ στις τελευταίες πέντε συμμετοχές του με τη φανέλα της Σαουθάμπτον στην Πρέμιερ Λιγκ.

Γήπεδο:
 «St. Mary’s Stadium»
Διαιτητής: Andre Marriner
Προϊστορία 10ετίας: 0-1-2
Καιρός: 17οC, Βροχή

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ (3η): Στον απόηχο των φημών περί αποχώρησης του Ρόναλντ Κούμαν για τα... μάτια της Εθνικής Ολλανδίας, θα υποδεχθεί σήμερα η Σαουθάμπτον τη Σάντερλαντ. Η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των «οράνιε» από τον Γκους Χίντινκ έχει συνοδευθεί από ένα κάκιστο ξεκίνημα στα προκριματικά του EURO 2016 και ο Ρόναλντ Ντε Μπερ πρότεινε δημόσια το όνομα του Κούμαν, ως υποψήφιου αντικαταστάτη-σωτήρα. Ο ίδιος ο Κούμαν τόνισε σε χθεσινές δηλώσεις του: «Εύχομαι να εξαντλήσω ολόκληρο το συμβόλαιό μου με τη Σαουθάμπτον, όμως... έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Φυσικά, δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να αποχωρήσω τώρα. Ενδιαφερόμουν για τη θέση (στην Εθνική Ολλανδίας), όμως όταν αποχώρησα από τη Φέγενορντ η ομοσπονδία διάλεξε τον Χίντινκ».

Στο... καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι «άγιοι» θα προσπαθήσουν σήμερα να συνεχίσουν τις «υψηλές πτήσεις» στο φετινό πρωτάθλημα, αφήνοντας στο παρελθόν την ήττα της περασμένης αγωνιστικής από την Τότεναμ. Η Σαουθάμπτον βρίσκεται στην 3η θέση του πίνακα με 13 βαθμούς, μετρώντας τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και μόλις δύο ήττες στις πρώτες επτά αγωνιστικές. Μάλιστα, η προαναφερθείσα ήττα από την Τότεναμ πήρε τη σκυτάλη (σε επίπεδο Πρέμιερσιπ) από τέσσερα «κολλητά» τρίποντα (1-3 επί Γουέστ Χαμ, 4-0 επί Νιούκαστλ, 0-1 επί Σουόνσι, 2-1 επί ΚΠΡ). Παράλληλα, οι «άγιοι» έχουν πετύχει τη μεγάλη εκτός έδρας πρόκριση επί της Άρσεναλ (1-2, 23/09) στον επόμενο γύρο του Λιγκ Καπ.

Λογικά θα προλάβει το σημερινό ματς ο Σενεγαλέζος μεσοεπιθετικός Σάντιο Μανέ, που επέστρεψε πρόσφατα από τις υποχρεώσεις με την εθνική του ομάδα.

Προηγούμενο ματς: Στις 5 Οκτωβρίου γνώρισε την εκτός έδρας ήττα από την Τότεναμ με 1-0. Το γκολ στο 40’.

Στατιστικό: Το 1-0 από την Τότεναμ πήρε τη σκυτάλη από 6/6 νίκες (4 για πρωτάθλημα, 2 για Λιγκ Καπ).

Απουσίες (2): Στα πιτς ο μεσοεπιθετικός Γουόρντ-Πράουζ (5/0) και ο επιθετικός Τζέι Ροντρίγκες (0/0).

Πιθανή ενδεκάδα 4-3-3: Φόρστερ – Κλάιν, Φόντε, Αλντερβάιρελντ, Μπέρτραντ – Γουανιάμα, Σνάιντερλιν, Ντέιβις – Τάντιτς, Μανέ, Πελέ.
* Η Σαουθάμπτον διαθέτει την καλύτερη άμυνα της Πρέμιερ Λιγκ στις επτά πρώτες αγωνιστικές, με παθητικό 5 γκολ.

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ (13η): Η Σάντερλαντ, τέλος, έχει μετατρέψει σε... αγαπημένη συνήθεια τις ισοπαλίες στο φετινό πρωτάθλημα. Οι «μαυρόγατες» μετρούν πέντε «χινάρια» στις επτά πρώτες αγωνιστικές, με το σερί να συμπληρώνεται από μία νίκη και μία ήττα. Μάλιστα, το μοναδικό τρίποντο ήρθε την περασμένη αγωνιστική κόντρα στη Στόουκ. Το σημερινό ματς αποτελεί «πρόκληση» για τη Σάντερλαντ, η οποία άλλωστε τα πηγαίνει πολύ καλά στις έξι τελευταίες εξόδους πρωταθλήματος, έχοντας δεχθεί μόλις μία ήττα (2-3-1, 0-2-1 τη φετινή σεζόν).

Ο προπονητής, Γκους Πογιέ, ψάχνει για κάλυψη του κενού που αφήνει ο τραυματισμός του μπακ Μπίλι Τζόουνς και στο διάστημα της διακοπής δοκίμασε στις προπονήσεις τον πρώην αμυντικό της Νάπολι, Αντουάν Ρεβεγιέρ. Πάντως, στο σημερινό ματς ο Αργεντινός Βεργκίνι θα καλύψει πιθανότατα το δεξί άκρο της άμυνας.

Προηγούμενο ματς: Στις 4 Οκτωβρίου πέτυχε την εντός έδρας νίκη επί της Στόουκ με 3-1. Προηγήθηκε στο 4’ με τον Γουίκαμ, ισοφαρίστηκε στο 15’, όμως στη συνέχεια πήρε τη σκυτάλη στο σκοράρισμα ο Στίβεν Φλέτσερ, διαμορφώνοντας με δύο δικά του γκολ το τελικό 3-1 (23’ και 79’).

Στατιστικό: Μόλις μία ήττα στα έξι τελευταία εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος (2-3-1).

Απουσίες (3): Τραυματίας ο μπακ Μπίλι Τζόουνς (2/0). Στα πιτς οι Κόατες (ΑΜ 0/0), Ρίκι Άλβαρες (ΜΕ 2/0) και Τζιακερίνι (Εξτρέμ 3/0).

Πιθανή ενδεκάδα 4-1-4-1: Μανόνε – Βεργκίνι, Ο’ Σι, Μπράουν, Φαν Άανχολτ – Κάτερμολ – Μπάκλεϊ, Λάρσον, Γιόρντι Γκόμεθ, Γουίκαμ – Φλέτσερ.








betarades.gr

 
Copyrights Sporty Stream Partners Football Clash - Offical Owner of templateBorneo Templates | Powered by Blogger.com.