Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks

Definition List

NINJA BETTING


Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

ΑΣΧΗΜΑ ΜΑΝΤΑΤΑ ΓΙΑ ΛΕΩΦΟΡΟ!

ΑΣΧΗΜΑ ΜΑΝΤΑΤΑ ΓΙΑ ΛΕΩΦΟΡΟ!

Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα "Goal", το ΣΤ' Τμήμα του Ελεγκτικού Συνεδρίου της Περιφέρειας Αττικής απέρριψε την αίτηση ανάκλησης που είχε καταθέσει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατά της Πράξης 381 του Ε' Κλιμακίου (ΣΤ' Διακοπών).

Σύμφωνα με αυτή την απόφαση, η χρηματοδότηση της ανάπλασης της Λεωφόρου δεν είναι νόμιμη, χωρίς ακόμα να έχουν γίνει ακριβείς οι λόγοι, ενώ θεωρείται αδιανόητο να διατεθούν κονδύλια για ένα γήπεδο που έχει ζωή δύο χρόνια και τρεις μήνες.

Επίσης, σε περίοδο έντονης δημοσιονομικής κρίσης στερούνται από την Περιφέρεια σημαντικά ποσά που θα μπορούσαν να διατεθούν, είτε για αναπτυξιακά έργα, είτε για την ανακούφιση των κοινωνικών ομάδων που υφίστανται τις δυσμενέστερες συνέπειες της κρίσης.

Ο Παναθηναϊκός, πλέον, έχει δικαίωμα σε 15 μέρες από την πρώτη μέρα παραλαβής της απόφασης να καταθέσει αίτηση αναθεώρησης της συγκεκριμένης απόφασης και αν εισπράξει και νέο "'όχι" από εκεί, τότε θα στραφεί σε νέες πηγές χρηματοδότησης, όπως είχε δηλώσει κατά το παρελθόν ο Γιάννης Αλαφούζος.



Πηγή. sportdog.gr

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ Ο ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ! (ΦΩΤΟ)

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ Ο ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ! (ΦΩΤΟ)

Ο Κώστας Κατσουράνης ξεχώρισε με την παρουσία του στο πρωτάθλημα της Ινδίας, παρά τον αποκλεισμό της Πούνε από τα πλέι οφ και διεκδικεί δύο σημαντικά βραβεία.

Ο Έλληνας έμπειρος μέσος συμπεριλαμβάνεται στην ψηφοφορία για τον κορυφαίο της σεζόν μαζί με τους Ελάνο (Βραζιλία), Λουίς Γκαρσία (Ισπανία), Ίαν Χιουμ (Καναδάς) και Αντρέ Κλαρίντο ντος Σάντος (Βραζιλία).

Ο Κατσουράνης διεκδικεί επίσης το βραβείο για το γκολ της χρονιάς, αλλά και αυτό του καλύτερου μέσου του πρωταθλήματος.

Να αναφέρουμε πως ο Μπρούνο Τσιρίλο είναι υποψήφιος για αμυντικός της χρονιάς και ο Σέρχιο Κόκε για επιθετικός.

ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟ ΜΠΑΜ ΜΕ ΣΚΟΚΟ;

ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟ ΜΠΑΜ ΜΕ ΣΚΟΚΟ;

Ο Νάτσο Σκόκο είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, που την τριετία 2008-11 είχαμε την τύχη να τον δούμε και στην Ελλάδα, με τη φανέλα της ΑΕΚ.

Ο Αργεντινός άσος είναι ένας από τους ποιοτικότερους μεσοεπιθετικούς που αγωνίζονται στη Λατινική Αμερική, έχει φτάσει να παίξει ακόμα και στην Αγγλία με τη φανέλα της Σάντερλαντ και, γενικά, στα 29 του χρόνια είναι πιο ώριμος από ποτέ για να βρει το λιμάνι του.

Κι αυτό φαίνεται ότι θέλουν να του προσφέρουν στον Ολυμπιακό: ένα λιμάνι, τον Πειραιά, για να δέσει!

Σημερινά ρεπορτάζ εμπλέκουν το όνομά του με τους "ερυθρόλευκους", που ψάχνουν παίκτη με τα δικά του χαρακτηριστικά τον προσεχή Γενάρη. Σε αυτό το σημείο, βέβαια, να θυμίσουμε ότι η Νιούελς έδωσε τρία εκ. ευρώ το περασμένο καλοκαίρι για να τον αποκτήσει.

Και, ακόμα και αν για πολλούς η αποχώρησή του θεωρείται δεδομένη από τη Νιούελς, θα χρειαστεί ένα μεγάλο ποσό για να τον αποκτήσει οποιαδήποτε ομάδα τον θέλει...



Πηγή. sportdog.gr

Προγνωστικά τρίτης 17/12/14

Καλησπέρα φίλοι μου..  Χθές δεν τα πήγαμε και τόσο καλά…  Για παμε να δούμε τι έχουμε για σήμερα…

134 ~ 2

148 ~ 2

160 ~ 1

130 ~ Over

126 ~ Γκολ/Γκολ

156 ~ Γκολ/Γκολ

Καλή επιτυχία σε ότι επιλέξετε…

 
Copyrights Sporty Stream Partners Football Clash - Offical Owner of templateBorneo Templates | Powered by Blogger.com.