Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks

Definition List

NINJA BETTING


Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ!!!!!!

Καλησπερα.ελπιζω να ειστε καλα και να πηγατε καλα το Σαβ/κο, αλλα εγω ουτε εχθες μπορεσα να βρω κατι αξιοσημειωτο και επαιξα στο πολυ χαλαρο για να πω οτι επαιξα.O τιτλος που εγραψα για σημερα ειναι αναφερομενος στο παιχνιδι της ΣΙΡΙΟΥΣ με την ΣΟΥΝΤΣΒΑΛ.Στο παιχνιδι αυτο λοιπον απλα αναφερομαι, γιατι η πρωτη στην βαθμολογια Χαμαρμπι σε ισοβαθμια με την Σουντσβαλ εφερε Χ χθες Κυριακη και η τριτη στην βαθμολογια Λιουνγκσκιλε βρισκετε 1 βαθμο πισω απο τη Σουντσβαλ εφερε επισης Χ  την Παρασκευη το βραδυ ενω απομενουν μονο δυο αγωνιστικες πριν απο το τελος. Ελπιζω να εγινα κατανοητος.... αλλα προσωπικα δεν θα ασχοληθω με το συγκεκριμενο παιχνιδι.Η επιλογες για σημερα που θα προτεινα ειναι:
(427) ΝΟΡΤΣΕΛΑΝΤ - ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ = 0 ΕΩΣ 1 ΓΚΟΛ(προσωπικα θα το παω σε ρισκο 0-0 σκορ)
(438) ΚΠΡ - ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ = 1-1 ΣΚΟΡ(κι αυτο με πολυ ρισκο αλλα το βλεπω να βγαινει κατα 75%.


*(432) ΚΑΙΣΕΡΙ ΕΡΣΙΓ.- ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ αυτο το παιχνιδι το δινω σαν καλυψη τις ΝΟΡΤΣΕΛΑΝΤ. Αν στη ΝΟΡΤΣΕΛΑΝΤ δεν ερθει το 0 εως 1 γκολ τοτε η ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ ειναι 90% αυτη που θα παιξει απο 0 εως 1 γκολ.Ειναι πολυ λεπτες αυτες η ισορροπιες και θα παρω την αποφαση πριν παιξω το κουπονι.  


Περιμενω οποτε θελετε τα σχολια σας  καποιες παρατηρησεις σας , καποιο στατιστικο που σας εκεντρισε και δεν το γνωριζουμε να το συζητησουμε και μεσω της σελιδας μας απο το chat.Να ειστε καλα και να εχετε μια υπεροχη μερα.
 
Copyrights Sporty Stream Partners Football Clash - Offical Owner of templateBorneo Templates | Powered by Blogger.com.