Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks

Definition List

NINJA BETTING


Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

BetShop Bonus Eγγραφής 100% μέχρι 100€

Betshop Bonus

Η Βetshop και συγκεκριμένα η B2B Gaming Services Ltd περιλαμβάνεται στις 24 στοιχηματικές εταιρίες που έχουν αιτηθεί οικειοθελώς για άδεια και έτσι μπορεί να προσφέρει νόμιμα υπηρεσίες σε Έλληνες παίκτες.

Η Βetshop ιδρύθηκε το 1996 και έχει έδρα στο Λονδίνο. Ανήκει στον όμιλο Leisure & Gaming PLC, ο οποίος είναι εισηγμένος στο χρηματιστήριο του Λονδίνου. Εκτός από τις online υπηρεσίες, η εταιρία λειτουργεί πάνω από 1.000 καταστήματα στην Ιταλία, στην Γερμανία, στην Ρουμανία, στο Λίβανο και στην Κύπρο.

Παρουσίαση Betshop gr

 Betshop gr Bonus Eγγραφής: 100% έως 100€

Οδηγίες για το Betshop gr Bonus


  1. Kάντε κλικ σε ένα από τα μπάνερ που θα βρείτε στη σελίδα μας.
  2. Ολοκληρώστε την εγγραφή σας.
  3. Κάντε μια κατάθεση στον λογαριασμό σας με ελάχιστο ποσό €20
  4. Στείλτε mail στο grservice@betshop.com το όνομα χρήστη σας.
  5. Το 100% Βοnus εγγραφής μέχρι €100 θα πιστωθεί στο λογαριασμό σας μέσα σε 24 ώρες
  6. Πάρτε το Βetshop Bonus

Πλεονεκτήματα Betshop

  • Προσφέρει αξιοπιστία και ασφάλεια
  • Εύχρηστη ιστοσελίδα, ακόμα και για παίκτες άπειρους στο Internet
  • Koρυφαίο live στοίχημα
  • Αναλήψεις εντός 2 ωρών

Mειονεκτήματα Betshop

  • Δεν προσφέρει ασιατικά χάντικαπ
  • Οι όροι του μπόνους δεν είναι ελκυστικοί

Σχετικά με τη Betshop gr

Μετά από πολυετή παρουσία στο Ηνωμένο Βασίλειο, και ως η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρία στον τομέα του στοιχηματισμού μέσω Ίντερνετ αυτή τη στιγμή, ήταν η ιδανικότερη στιγμή για τη Βetshop να εισέλθει στην Ελληνική αγορά. Ο ανανεωμένος δικτυακός της χώρος, σε συνδυασμό με την πολυετή πείρα της, θέτουν την βάση μίας μεγάλης επιτυχίας.
H διοίκηση της Betshop συνίσταται από μία ομάδα επαγγελματιών με υψηλά κίνητρα και ένα τεράστιο παγκόσμιο δίκτυο συνεργατών. Τα διοικητικά και τεχνικά γραφεία της εταιρείας βρίσκονται στο Λονδίνο. Έχει άδεια λειτουργίας από τις Βρετανικές Αρχές που της επιτρέπει να δέχεται στοιχήματα μέσω διαδικτύου από όλο τον κόσμο!
Η θέση της Betshop σαν η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρία στο χώρο του Ίντερνετ ενισχύεται από ένα μοναδικό αριθμό χαρακτηριστικών: πάνω από 400 αθλητικά γεγονότα κάθε εβδομάδα, πάνω από 50 δυνατότητες στοιχήματος για κάθε αγώνα, ταχύτατο σύστημα λήψης στοιχημάτων διαθέσιμο 24 ώρες το 24ωρο, ζωντανά αποτελέσματα όλων των ποδοσφαιρικών αγώνων, άμεση επιβεβαίωση κερδισμένων στοιχημάτων και ταχείες πληρωμές.
Σκοπός της Βetshop είναι να προσφέρει στους πελάτες της άψογη εξυπηρέτηση από την αρχή της στοιχηματικής τους εμπειρίας ως το τέλος: από την αρχική πληροφόρηση και τις αποδόσεις, τα ζωντανά αποτελέσματα, την εκκαθάριση στοιχημάτων και κερδών, μέχρι και την τελική πληρωμή του πελάτη.
Τα ήδη υπάρχοντα μέλη ξέρουν ότι έχει καταφέρει να εκπληρώσει της υποσχέσεις μας. ! Η εταιρία παρέχει νόμιμα τις υπηρεσίες της στην Ελλάδα (αρ.50§12 Ν.4002/2011)
EGAMING AWARDS
Το Σεπτέμβριο 2007, η Betshop προτάθηκε για το Land-links Partnerships Operator of the Year από την Egaming Review. Η Betshop οφείλει το δικαίωμα αυτής της υποψηφιότητας στην γρήγορη ανάπτυξη των franchise σημείων πώλησης στοιχημάτων στην Ευρώπη. Λειτουργώντας σε 8 γλώσσες, η Betshop παρέχει στα σημεία πώλησης υπηρεσίες αθλητικών στοιχημάτων, καζίνο και πόκερ.
Η βασική περιοχή ανάπτυξης ήταν η Ιταλία, όπου τον Ιανουάριο του 2007 η Ιταλική κυβέρνηση χορήγησε στην Betshop 47 νέες άδειες επιπρόσθετες στα 1000 σημεία που λειτουργούσαν με την μέθοδο franchise και τα οποία είχαν εισηχθεί στο διαδίκτυο πριν από αυτήν την ημερομηνία. Άλλες περιοχές ενδιαφέροντος για την Betshop είναι η Κύπρος και η Ρουμανία όπου τα ήδη υπάρχοντα σημεία πρακτορείων έχουν σκοπό την περαιτέρω μελλοντική στρατηγική επέκταση.
Προς το παρόν, το δίκτυο των πρακτορείων της Betshop τοποθετεί την εταιρία ως το μεγαλύτερο ανεξάρτητο πρακτορείο στοιχημάτων στην Ιταλία και το 4ο στην Ευρώπη όσον αφορά το πλήθος των καταστημάτων της.

Το τηλεοπτικό σποτ της Betshop gr

 
Copyrights Sporty Stream Partners Football Clash - Offical Owner of templateBorneo Templates | Powered by Blogger.com.