Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks

Definition List

NINJA BETTING


Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

myXMAS 2015 mybet

 

Στοιχηματίστε στα αθλητικά γεγονότα του Δεκεμβρίου και μπορεί να κερδίσετε ένα ονειρεμένο ταξίδι στον Ευρωπαϊκό τελικό του Παρισιού! Πίσω από κάθε 5ο στοιχηματικό κουπόνι βρίσκεται μία XmasCard!

Καταρχάς, δεν χρειάζεται καμία εγγραφή για το myXMAS. Κάθε χρήστης ο οποίος τοποθετεί ένα στοίχημα μεταξύ 30.11.2015 και 20.12.2015 λαμβάνει μέρος στην προσφορά, και έχει την ευκαιρία να κερδίσει τα βραβεία μας. 
Ακριβώς κάθε 5ο στοιχηματικό κουπόνι από 5€ ποντάρισμα, το οποίο τοποθετείται online ή από το κινητό τηλέφωνο (m.mybet.com) ενεργοποιεί μία αποκλειστική XmasCard! Εφόσον κερδίσατε, θα εμφανιστεί αυτόματα μία ειδοποίηση κέρδους και θα πρέπει να αποφασίσετε αν θα λάβετε ένα εβδομαδιαίο κέρδος ή XmasPoints. Όσο μεγαλύτερο είναι το ποντάρισμά σας στο κουπόνι, τόσο μεγαλύτερο είναι το εβδομαδιαίο κέρδος ή ο αριθμός των XmasPoints. Κάθε XmasPoint θα βελτιώσει τη θέση σας τόσο στον εβδομαδιαίο πίνακα κατάταξης όσο και στον myXmas πίνακα κατάταξης. Το μεγάλο μας βραβείο είναι ένα μοναδικό ποδοσφαιρικό ταξίδι στο Ευρωπαϊκό τελικό του Παρισιού, αξίας 12.000€!  Όλα τα εβδομαδιαία κέρδη που θα συγκεντρώνονται από Δευτέρα έως Κυριακή, θα πιστώνονται στην αρχή της εβδομάδας, και πιο συγκεκριμένα κάθε Δευτέρα ή Τρίτη, στο λογαριασμό του χρήστη.  Μία επισκόπηση όλων των βραβείων καθώς και την εξέλιξη των κερδών σας θα βρείτε εδώ. 
Έχετε ερωτήσεις για το myXMAS; Τότε θα σας παρακαλέσουμε να ρίξετε μία ματιά στις Συχνές μας Ερωτήσεις ή να επικοινωνήσετε με την Εξυπηρέτηση πελατών μας. 

Σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση με το myXMAS και καλές Γιορτές!
 
Copyrights Sporty Stream Partners Football Clash - Offical Owner of templateBorneo Templates | Powered by Blogger.com.