Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks

Definition List

NINJA BETTING


Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Betsonic Bonus Eγγραφής 100% μέχρι 50€

Betsonic 620x207

To Betsonic λειτουργεί υπό την Gambling Malta Ltd με έδρα τη Μάλτα και έχει αδειοδοτηθεί και ελέγχεται στo Κουρακάο από την CIGA, Αρχή Τυχερών Παιχνιδιών της χώρας κάτω από την άδεια υπ’αριθμόν 1668/JAΖ. Η εταιρεία δεν έχει συμπεριληφθεί στη blacklist της ΕΕΕΠ.

Το Betsonic ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2010 και έχει μπει αρκετά δυναμικά στην αγορά. Η εταιρεία είναι πολύ αξιόπιστη και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι έχει παρουσία σε κορυφαίες διεθνείς ιστοσελίδες όπως τα top100bookmakers, wosb, bookmakersreview, betrush  και άλλες. Στο Betsonic θα βρείτε ανταγωνιστικές αποδόσεις, τεράστια ποικιλία στοιχημάτων και αγορών, ακόμα και για την ελληνική Football League 2!

Παρουσίαση Betsonic



Betsonic Bonus Eγγραφής: 100% έως 50€

Oδηγίες για το Betsonic Bonus


  1. Kάντε κλικ σε ένα από τα μπάνερ που θα βρείτε στη σελίδα μας.
  2. Ολοκληρώστε την εγγραφή σας.
  3. Μόλις πραγματοποιήσετε την κατάθεση σας, θα πρέπει να στείλετε ένα email στη διεύθυνση support@betsonic.com με θέμα «bonus 100%».
  4. Το ελάχιστο ποσό που ενεργοποιεί το μπόνους είναι 5€, ενώ το μέγιστο 50€.
  5. Πάρτε το Betsonic Bonus

Πλεονεκτήματα Betsonic

  • Μεγάλη ποικιλία στοιχημάτων και ανταγωνιστικές αποδόσεις
  • Μεταφέροντας το ποντίκι πάνω σε κάθε απόδοση βλέπετε το μέγιστο αποδεκτό στοίχημα
  • Η μόνη εταιρία που προσφέρει όλα τα παιχνίδια των Football League και Football League 2

Mειονεκτήματα Betsonic

  • Μέτρια σχεδιαστικά ιστοσελίδα
  • Δύσκολοι όροι μπόνους

Σχετικά με το Betsonic

To Betsonic αποτελεί την εμπορική ονομασία της I-Tainment NV Betsonic. Λειτουργεί με το λογισμικό της κορυφαίας σουηδικής εταιρίας Tain, η οποία εγγυάται μεγάλη ρευστότητα, πολλές αγορές και αρκετά υψηλά όρια στοιχηματισμού. Ένα σημαντικό πλεονέκτημα του Betsonic, είναι ότι μπορείτε ανά πάσα στιγμή να δείτε το μέγιστο στοίχημα για κάθε επιλογή τόσο στο live στοίχημα όσο και σε prematch, μεταφέροντας το ποντίκι πάνω στην απόδοση.

Αθλήματα και αγορές

Στο Betsonic θα βρείτε 21 διαφορετικά αθλήματα. Από ποδόσφαιρο, μπάσκετ και τένις, μέχρι πολεμικές τέχνες, αυστραλιανά αθλήματα και μπάντι. Εκτός από τις δημοφιλείς τύπους στοιχηματιισμού όπως 1Χ2, under/over, goal/goal θα βρείτε και ασιατικό χάντικαπ το οποίο σε πολλές εταιρίες δεν είναι διαθέσιμο. Αν τώρα προτιμάτε τις χαμηλές κατηγορίες, θα βρείτε από Football League 2 Ελλάδος, μέχρι τις τοπικές κατηγορίες της Γερμανίας.

Υπεύθυνο Παιχνίδι

Το BetSonic στοχεύει στην ασφαλή διασκέδαση σε ένα υπεύθυνο περιβάλλον διεξαγωγής τυχερών παιχνιδιών. Η ευθύνη για το Betsonic δεν είναι ένα βάρος, αλλά μια ευκαιρία για να προστατεύσει τους παίκτες και να οικοδομήσει μία σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.
Η εταιρεία αντιλαμβάνεται ότι ένα μικρό, αλλά υπαρκτό ποσοστό των παικτών μπορεί να είναι εκτεθειμένο σε κίνδυνο (ή είναι ήδη )  ανάπτυξης εθισμού στα τυχερά παιχνίδια. Λαμβάνει μέτρα κατά αυτής της κατάστασης, διότι σε καμμία περίπτωση η εταιρεία δεν επιθυμεί οι χρήστες της να αντιμετωπίσουν αρνητικές συνέπειες στα οικονομικά τους, καριέρα, την οικογένεια και την κοινωνία. Σε αυτό το πνεύμα, στο BetSonic δεν επιτρέπεται η είσοδος σε ανήλικα άτομα. Είναι δεδομένη η βούληση του Betsonic να βοηθά και να προστατεύτει τους παίκτες και το τμήμα εξυπηρέτησης είναι πάντα στη διάθεση σας.

Βασικές πληροφορίες

Ιστοσελίδαhttp://www.betsonic.com
Eπίσημη ΟνομασίαI-Tainment NV Betsonic
ΔιεύθυνσηC50470, 20 Bisazza str, SLM1640, Sliema, Malta
Iδρύθηκε2010
ΆδειαΚουρασάο
Eπίλυση ΔιαφορώνCIGA

Εξυπηρέτηση Πελατών

Eλληνικό ΤμήμαΝαι
Ώρες επικοινωνίας10:00 - 24:00
TηλέφωνοCallback υπηρεσία
Εmailsupport@betsonic.com
Live chat
Μήνυμα Λογαριασμού

Συναλλαγές

Τρόποι KατάθεσηςBank TransferVisa ElectronVisaNetellerSkrillPaysafeMastercard
Eλάχιστη Kατάθεση10€
Χρεώσεις ΚατάθεσηςΟχι
Tρόποι ΑνάληψηςBank TransferVisa ElectronVisaNetellerSkrill
Eλάχιστη Ανάληψη10€
Xρεώσεις ΑνάληψειςΟχι

Παναθηναϊκός: Τριπλέτα απουσιών

Παναθηναϊκός: Τριπλέτα απουσιών | onsports.gr

«Απόντες» από το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης έμειναν για μία ακόμα ημέρα οι Μέντες, Σίλντενφελντ και Μπαϊράμι στον Παναθηναϊκό.
Οι «πράσινοι», μετά το ρεπό της Τετάρτης (15/10) επέστρεψαν την Πέμπτη (16/10) στο αθλητικό κέντρο στο Κορωπί, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής με τον ΟΦΗ στην Λεωφόρο. Ο Γιάννης Αναστασίου είδε τους Μέντες, Σίλντενφελντ και Μπαϊράμι να απέχουν, για μία ακόμα ημέρα, ενώ αντίθετα, ο Μπεργκ μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα, αλλά δεν μετείχε στα παιχνίδια.
Αναφορικά με τους απόντες, ο Ολλανδός μέσος ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας, ενώ ο Κροάτης αμυντικός και ο Σουηδός μέσος γυμνάστηκαν ατομικά. Όσον αφορά στο πρόγραμμα, μετά το αρχικό ζέσταμα, ακολούθησαν ασκήσεις πέντε εναντίον δύο και ολοκληρώθηκε με δίτερμα, με τη συμμετοχή τριών ομάδων. Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού θα συνεχιστεί το απόγευμα της Πέμπτης (16/10) μια και έχει προγραμματιστεί μία προπόνηση στις 16:00.


onsports.gr

Ρατς: «Είμαστε ακόμη στην αρχή»

Ρατς: «Είμαστε ακόμη στην αρχή» | onsports.gr

Τις 100 συμμετοχές του με την εθνική Ρουμανίας συμπλήρωσε ο Ράζβαν Ρατς, ο οποίος σε δηλώσεις του αναφέρθηκε και στη σεζόν του με τον ΠΑΟΚ.
«Είμαστε ακόμη στην αρχή. Αρχίσαμε πολύ καλά και θα μπορούσαμε να τα πάμε ακόμη καλύτερα, αφού χάσαμε δύο σημαντικούς βαθμούς στην έδρα μας κόντρα σε μία ομάδα που θα έπρεπε να είχαμε κερδίσει). Το πιο σημαντικό είναι η υγεία όλων των παικτών γιατί ο δρόμος είναι πολύ μακρύς», ανέφερε ο διεθνής αμυντικός στην ιστοσελίδα dolce-sport.ro.


onsports.gr

Σαρρής: «Κάποιοι παίκτες δεν δικαίωσαν τον Ρανιέρι»

Σαρρής: «Κάποιοι παίκτες δεν δικαίωσαν τον Ρανιέρι» | onsports.gr

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής στήριξε ξανά τον Κλαούντιο Ρανιέρι, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει παράπονα για την παρουσία κάποιων ποδοσφαιριστών!
Αναλυτικά τα όσα είπε στον NOVA ΣΠΟΡ FM:
-Τις τελευταίες εξελίξεις στην αγωνιστική εικόνα της Εθνικής ομάδας:
«Ο εκάστοτε πρόεδρος δεν βγαίνει συνήθως για καλό στα ραδιόφωνα. Από το 2004 μέχρι σήμερα ήρθαν κάποιες επιτυχίες και ορισμένες επιτυχίες. Ποτέ δεν είχαν μερίδιο επιτυχίας οι διοικήσεις. Στην πρώτη αποτυχία έχουν ευθύνη οι διοικήσεις, ο πρόεδρος, η ομοσπονδία. Οι εκάστοτε διοικήσεις, όχι επειδή είμαι εγώ σήμερα. Αυτό είναι άδικο».
-Εάν ήταν λάθος η απομάκρυνση του κ. Σάντος και η πρόσληψη του κ. Ρανιέρι:
«Δεν υπήρχε καμία απομάκρυνση του κ. Φερνάντο Σάντος. Όταν είχε υπογράψει το τελευταίο του συμβόλαιο ο κ. Σάντος, είχαν αντιδράσει μόνο ο κ. Σάββας και ο κ. Χατζηαποστόλου. Έκανα μια πρόταση ανανέωσης στον κ. Σάντος μετά την ήττα και την άσχημη εμφάνιση της Εθνικής κόντρα στη Βοσνία. Τότε μου ζήτησε ένα χρονικό διάστημα για να το σκεφτεί. Συζητήσαμε άλλες δύο φορές και του προσφέραμε περισσότερα χρήματα με ετήσιο συμβόλαιο 800.000 ευρώ συν μπόνους πρόκρισης 800.000 ευρώ. Και πάλι δεν πήραμε σαφή απάντηση οπότε αρχίσαμε να ψάχνουμε προπονητή. Πήραμε βιογραφικά από 10-15 προπονητές και η καλύτερη επιλογή ήταν ο κ. Ρανιέρι. Θα σας πω χαρακτηριστικά άλλοι προπονητές που δεν είχαν το βιογραφικό του κ. Ρανιέρι ζητούσαν τα τριπλάσια και τα τετραπλάσια. Μίλησα προσωπικά με τον κ. Μπιέλσα και τον κ. Έρικσον και ο κ. Φύσσας με τον κ. Ράμος. Με τον κ. Μπιέλσα μίλησα τρεις φορές τηλεφωνικά και δεν κατάλαβα τι ακριβώς ήθελε. Εάν ήταν οικονομικό το θέμα ή κάτι άλλο δεν ξέρω. Είναι ψευδέστατο ότι διώξαμε τον Φερνάντο Σάντος. Δεν μας είπε ποτέ ο κ. Σάντος ότι θέλω αυτό το ποσό για να μείνω και να του απάντησε η ομοσπονδία ότι δεν μπορεί να δώσει αυτά τα χρήματα».
-Τις επιλογές του Κλαούντιο Ρανιέρι σχετικά με την στελέχωση του τεχνικού επιτελείου:
«Όταν ήρθε στην Ελλάδα και συζητήσαμε μου είπε ότι θέλει να φέρει το δικό του επιτελείο. Υπήρχε η θέση του τεχνικού διευθυντή με τον κ. Φύσσα, αλλά ο προπονητής μας είπε ότι προς το παρόν δεν θέλει κάποιον. Στη συνέχεια του ανέφερα ότι υπάρχει η επιλογή του Γιώργου Καραγκούνη, ο οποίος εάν σταματήσει θα τον βάλουμε σε κάποιο πόστο. Μας είπε ότι σε αυτή την περίπτωση προτιμάει να έχει μια συνεργασία με τον κ. Καραγκούνη».
-Τον ρόλο και τις αρμοδιότητες του Γιώργου Καραγκούνη:
«Ο Γιώργος Καραγκούνης είναι ένας συνδετικός κρίκος της διοίκησης, του προπονητή και των ποδοσφαιριστών. Δεν σας κρύβω ότι ήταν απαίτηση της πλειοψηφίας των παικτών της Εθνικής για να αναλάβει πόστο. Συζητάει με τον προπονητή για τις κλήσεις και με τους ποδοσφαιριστές για θέματα της ομάδας. Μεταφέρει στη διοίκηση το κλίμα στα αποδυτήρια και τους προβληματισμούς των διεθνών».
-Το αν θα μείνει στον πάγκο της Εθνικής ο Κλαούντιο Ρανιέρι μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα:
«Η προσωπική μου άποψη είναι ότι πρέπει να μείνει».
-Την επιρροή του μάνατζερ, Γιώργου Καζιάνη στον Κλαούντιο Ρανιέρι:
«Δεν ξέρω εάν επηρεάζει τον κ. Ρανιέρι ο κ. Καζιάνης για την στελέχωση των μικρών Εθνικών ομάδων. Από τα άτομα που είχε προτείνει ο κ. Ρανιέρι δεν έχει μείνει κανείς με τη σύμφωνη γνώμη του προπονητή. Βέβαια, είπαμε ότι δεν φταίνε μόνο αυτοί και ότι πρέπει να δούμε τι άλλο φταίει. Είχαν έρθει είκοσι βιογραφικά, τα οποία αξιολόγησε ο κ. Ρανιέρι και μετά από δέκα ημέρες έκανε τις εισηγήσεις του. Ρώτησα γιατί επιλέξαμε τον κ. Τζαλακώστα και η απάντηση ήταν ότι ξέραμε πως η Εθνική Νέων ήταν απείθαρχη και αυτά τα παιδιά ήταν ατίθασα. Εάν θυμάμαι καλά ο κ. Παχατουρίδης δεν καλούσε τον Τάσο Δώνη. Είχε γραφτεί. Το σκεπτικό του κ. Ρανιέρι ήταν να βάλουμε έναν προπονητή, μεγαλύτερο σε ηλικία μήπως μπορέσει και τιθασεύσει αυτά τα παιδιά. Εγώ δεν ξέρω ότι ο κ. Τζαλακώστας είναι κουμπάρος με τον κ. Καζιάνη».
-Το χθεσινό ραντεβού του προέδρου της ΕΠΟ με τον Κλαούντιο Ρανιέρι:
«Εγώ κατάλαβα ότι κάποιοι διεθνείς που τους εμπιστευόταν λόγω προσωπικότητας και προϊστορίας, δεν του αποδίδουν αυτά που πίστευε. Αυτό τον έχει απογοητεύσει και τον έχει στεναχωρήσει και πλέον το σκέφτεται διαφορετικά».
-Για τις επιλογές νεαρών ποδοσφαιριστών, όπως ο Πέτρος Μάνταλος και ο Δημήτρης Διαμαντάκος:
«Η μόνη εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι ότι από την πρώτη συνάντηση που είχε με τον προπονητή της Εθνικής Ελπίδων, κ. Τσάνα του ζήτησε ποιοι παίκτες μπορούν να βοηθήσουν μελλοντικά την Εθνική Ανδρών γιατί η σκέψη του είναι να τους καλεί όταν έχει ελλείψεις. Συνήθως δεν θα παίζουν, αλλά κυρίως να μπουν στο κλίμα της μεγάλης Εθνικής. Αυτό ειπώθηκε μπροστά μου».


onsports.gr

Ιμπραΐμοβιτς: «Αν το Κόσοβο είναι Σερβία, η μάνα μου είναι… παρθένα»!

Ιμπραΐμοβιτς: «Αν το Κόσοβο είναι Σερβία, η μάνα μου είναι… παρθένα»! | onsports.gr

Με μία απίστευτη δήλωση φέρεται ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να τάσσεται κατά της Σερβίας, αναφορικά με το Κόσοβο.
Ο σούπερ σταρ της Σουηδίας έχει γεννηθεί στο Μάλμε από πατέρα Βόσνιο και μητέρα από την Κροατία και σύμφωνα με ιστοσελίδα του Κοσόβου, φέρεται παίρνει θέση για την υπόθεση του κρατιδίου, επισημαίνοντας πως δεν ανήκει στους Σέρβους.
«Αν το Κόσοβο είναι στην Σερβία, η μητέρα μου είναι… παρθένα», είναι τα λόγια που αποδίδονται στον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «gazetaexpress», η οποία υποστηρίζει την ιδέα της «Μεγάλης Αλβανίας».  
Χαρακτηριστικό είναι πως στον επίσημο λογαριασμό της στο facebook, φιλοξενείται η σημαία που έκανε… άνω κάτω τον αγώνα της Σερβίας με την Αλβανία, το βράδυ της Τρίτης (14/10) στο γήπεδο της Παρτιζάν.



onsports.gr

Πλατινί: «Φανταστείτε αντί για σημαία να έχει βόμβα!»

Πλατινί: «Φανταστείτε αντί για σημαία να έχει βόμβα!» | onsports.gr

Έντονη είναι η ανησυχία της UEFA και όχι μόνο για το περιστατικό με το αεροπλανάκι στο ματς της Σερβίας με την Αλβανία, αλλά και τα επεισόδια που ακολούθησαν.
Ο Μισέλ Πλατινί σε δήλωσή του εξέφρασε την ανησυχία του για το συμβάν, λέγοντας: «Τα γεγονότα στο Σερβία-Αλβανία, δεν είναι μόνο ντροπιαστικά. Φανταστείτε στο τηλεκατευθυνόμενο ελικοπτεράκι αντί για τη σημαία να βρισκόταν μια βόμβα! Είναι πολύ επικίνδυνες καταστάσεις, ειδικά σε χώρες όπως αυτές, που υπάρχουν πολλές πολιτικές εντάσεις».
Η Πειθαρχική επιτροπή της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου έχει ήδη ανοίξει τον φάκελο του αγώνα Σερβία-Αλβανία και αναμένεται να πάρει αυστηρά μέτρα.




onsports.gr

Εναρξη προγνωστικων

Καλησπερα παιδες του στοιχηματος.σας καλοσωριζω στην σελιδα του ninjabetting. Θα ηθελα να εξηγησω καποια θεματα σχετικα με τα προγνωστικα του στοιχηματος που θελω να δινω. Υπαρχουν καποιες στοιχηματικες μερες που απο το μυαλο μου δεν βγαινουν καποιες εμπνευσεις που εχω και αυτες θα ηθελα να τις μοιραστω μαζι σας.αυτες οι εμπνευσεις λοιπον υπαρχει πιθανοτητα να μην ειναι καθημερινες, μπορει απο under  μεχρι και τελικο σκορ.Μπορει επισης να ειναι και μονο ενα παιχνιδι.ελπιζω λοιπον να εχω ενα καλο ξεκινημα.να κερδισω την εμπιστοσυνη σας και καλα κερδη.θα προτιμουσα να δειτε τα πρωτα προγνωστικα πως θα πανε και μετα να τα προτιμησετε.τα λεμε φιλοι μου.καλη αρχη.

 
Copyrights Sporty Stream Partners Football Clash - Offical Owner of templateBorneo Templates | Powered by Blogger.com.