Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks

Definition List

NINJA BETTING


Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

12/12 Ολλανδία, Eredivisie: Χέρακλες – Ντόρντρεχτ

Πρώτο ματς για την 16η αγωνιστική στην Eredivisie, με την ανεβασμένη Χέρακλες να φιλοξενεί στο Polman Stadion (8.500) την ουραγό Ντόρντρεχτ και ώρα 21.00.
Προϊστορία (10ετίας με γηπεδούχο Χέρακλες): 1Ν-0Ι-0Η
12/12 Ολλανδία, Eredivisie: Χέρακλες   ΝτόρντρεχτΈχει πάρει για τα καλά φόρα η Χέρακλες και το νικηφόρο 4-2 μέσα στην Ουτρέχτη τα λέει όλα. Σαν ομάδα έχει απελευθερωθεί αρκετά και με τρεις διαδοχικές νίκες έχει «ξεκολλήσει» κάπως από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Σε αυτά τα τρία ματς έχει σημειώσει οχτώ τέρματα, ενώ έχει την ευκαιρία να διευρύνει το σερί της, αγωνιζόμενη απέναντι στην ουραγό και χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος Ντόρντρεχτ.
Στα καθαρά αγωνιστικά, θα παραταχθεί και πάλι με το ίδιο σχήμα και τους φορμαρισμένους μεσοεπιθετικούς της, ενώ δεν υπολογίζονται λόγω τραυματισμού οι αμυντικοί Σχένκεφελντ,Ένγμπερινκ.
Απουσίες: Σχένκεφελντ (Α, 8/0), Ένγκμπερινκ (Α, 3/0)
12/12 Ολλανδία, Eredivisie: Χέρακλες   ΝτόρντρεχτΗ Ντόρντρεχτ έκανε το λάθος να προηγηθεί απέναντι στην πρωτοπόρο Αϊντχόφενμε τέρμα του Λίντερ στο 6′, αλλά αυτό που κατάφερε ήταν να «ξυπνήσει» την αντίπαλο και να σημειώσει ύστερα τρία τέρματα και να χάσει με 3-1. Τις εννιά σερί έφτασε αισίως η νεοφώτιστη Ντόρντρεχτ και ήδη με πέντε συνολικά πόντους που κατάφερε να μαζέψει μέχρι στιγμής, οι υπόλοιπες ομάδες έχουν ξεφύγει μακριά.
Ότι και να κάνει ο προπονητής Μπραντς, φως δεν φαίνεται στον ορίζοντα, αφού μόνο η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου, μπορεί κάπως να αναπτερώσει της ελπίδες της. Για σήμερα θα απουσιάσει ο τιμωρημένος ο μέσος Χαντάντ και λόγω τραυματισμού απουσιάζει εδώ και καιρό ο εξτρέμ Κορτέ.
Απουσίες: Χαντάντ (Μ, 12/0), Κορτέ (Μ, 6/2)
Πόνταρε στην Eredivisie με τον Stoiximan και πάρε 50€ Bonus
Εκτίμηση: Σε εξαιρετική κατάσταση η Χέρακλες και αυτή η Ντόρντρεχτ δεν μπορεί με τίποτα να την σταματήσει. Σύμφωνα με τα τελευταία παιχνίδια των ομάδων το over 3,5 δείχνει πιθανό.
 
Copyrights Sporty Stream Partners Football Clash - Offical Owner of templateBorneo Templates | Powered by Blogger.com.