Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks

Definition List

NINJA BETTING


Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

12/12 Γερμανία, Bundesliga 2: Γυρίζει σελίδα η Μπόχουμ

12/12 Γερμανία, Bundesliga 2: Γυρίζει σελίδα η Μπόχουμ

Τρεις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα του πρωταθλήματος της Μπουντεσλίγκα 2. Δύσκολο παιχνίδι περιμένει την Μπόχουμ που παίζει εκτός έδρας με την Σαντχάουζεν ενώ η παραπαίουσα Άουε, υποδέχεται την Χαϊντενχάιμ. Στο πιο σημαντικό παιχνίδι της ημέρας, η Γκρόιτερ Φιρτ υποδέχεται την Λειψία.

Άουε – Χαϊντενχάιμ

Δύσκολη αποστολή για την Άουε, που υποδέχεται στο Erzgebirgsstadion (15.690) την επικίνδυνηΧαίντενχάιμ (19:30).
Προϊστορία (10ετίας με γηπεδούχο την Άουε): 0Ν-0Ι-1Η
12/12 Γερμανία, Bundesliga 2: Γυρίζει σελίδα η ΜπόχουμΒαριά ήττα με 3-0 γνώρισε η Άουε στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Καϊζερσλάουτερν. Παραδόθηκε με χαρακτηριστική ευκολία στις ορέξεις των γηπεδούχων και βρέθηκε να χάνει με τρία γκολ από το πρώτο ημίχρονο. Αυτή ήταν ητέταρτη συνεχόμενη ήττα για την Άουε που για να βρούμε την τελευταία της νίκη, θα πρέπει να πάμε πίσω στις 19 Οκτωβρίου όπου και είχε κερδίσει την Μόναχο 1860. Παρά το αρνητικό σερί, ο Μίροσλαβ Σπίτς έχει την στήριξη της διοίκησης καθώς απ΄ότι φαίνεται αν γίνουν αλλαγές, θα γίνουν κατά την διάρκεια της διακοπής και όχι τώρα.
Ένας από τους λόγους που η Άουε έχει πάρει την κατηφόρα τις τελευταίες αγωνιστικές, είναι η απουσία του Λόνινγκ. Ο 33χρονος Γερμανός επιθετικός μπορεί να μην σκοράρει κατά βούληση αλλά με την εμπειρία του πάντα καταφέρνει να δώσει κίνητρο στους συμπαίχτες Η επιστροφή του μετά από δύο αγωνιστικές, αναμένεται να δώσει άλλο αέρα στην ομάδα του. Εκτός μάχης για το σημερινό παιχνίδι τέθηκε ο μέσος Σρόντερ.
Απουσίες: Σρόντερ (Μ, 8/0)
12/12 Γερμανία, Bundesliga 2: Γυρίζει σελίδα η ΜπόχουμΤην πρώτη της εντός έδρας ήττα για φέτος γνώρισε η Χαϊντενχάιμ στην αναμέτρηση με την Άαλεν. Αρχικά στάθηκε τυχερή με το χαμένο πέναλτι της Άαλεν αλλά στην συνέχεια της ακυρώθηκε κανονικό γκολ ενώ έμεινε και παίχτη λιγότερο στο 44ο λεπτό. Το αποτέλεσμα όλων αυτών, ήταν να μείνει πίσω στο σκορ και τελικά να γνωρίσει την πρώτη της ήττα μετά από τέσσερις αγωνιστικές. Εκτός έδρας χάνει σημαντικό μέρος της δύναμης της αλλά συνήθως καταφέρνει να μην ηττηθεί όταν δεν έχει να αντιμετωπίσει κάποια από τις πρωτοπόρους της βαθμολογίας (Ηττήθηκε από τις Ιγκλοσταντ, Φορτουνά Ντίσελντορφ και Μπραουνσβάιγκ).
«Mας πόνεσε η ήττα από την Άαλεν. Είναι κάτι που πρέπει να ξεχάσουμε γρήγορα. Η Άουε βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση και αν δείξουμε έστω για μία στιγμή ότι είμαστε επηρεασμένοι θα το πληρώσουμε ακριβά» δήλωσε ο Σμιντ για το σημερινό παιχνίδι. Εκτός αποστολής θα βρίσκονται ο τερματοφύλακας Ζίμερμαν και ο τιμωρημένος αμυντικός Κράους.
Απουσίες: Ζίμερμαν (Τ, 14/0), Κράους (Α, 13/1)
Παίξε το Άουε - Χαϊντενχάιμ στη Stoiximan με Live streaming και Bonus 50€

Εκτίμηση: Δύσκολα θα δούμε ποιοτικό παιχνίδι από τις δύο ομάδες. Η Άουε θα προσπαθήσει να πάει το παιχνίδι σε χαμηλό ρυθμό, με σκοπό να πετύχει το ένα γκολ που θα της χαρίσει την νίκη. Από την άλλη, η Χαϊντενχάιμ, δεν έχει παίξει ανοιχτά σε κανένα εκτός έδρας παιχνίδι και δεν πρόκειται να το κάνει ούτε και σήμερα. Αν και δεν πρόκειται για ευκαιρία, το under (1.72), έχει τον πρώτο λόγο.

Γκρόιτερ Φιρτ – Λειψία

Ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι περιμένει τη Γκρόιτερ Φιρτ που υποδέχεται στο Stadion am Laubenweg (18.000) την Λειψία (19:30 ΟΤΕ Sport).
Προϊστορία (10ετίας με γηπεδούχο την Γκρόιτερ Φιρτ): Δεν υπάρχει πρόσφατη προϊστορία
12/12 Γερμανία, Bundesliga 2: Γυρίζει σελίδα η ΜπόχουμΤον βαθμό της ισοπαλίας κατάφερε να αποσπάσει η Γκρόιτερ Φιρτ στην δύσκολη έδρα της Ντάρμσταντ. Αν και οι δύο ομάδες ήταν πολύ προσεκτικές στην άμυνα, κατάφεραν να δημιουργήσουν ευκαιρίες αλλά δεν μπόρεσαν να πετύχουν κάποιο γκολ. Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία της Γκρόιτερ Φιρτ, που δείχνει να έχει αλλάξει στυλ παιχνιδιού και πλέον δεν είναι τόσο αφελής στην άμυνα όπως ήταν στις αρχές του πρωταθλήματος.
Με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα θα παρατάξει την ομάδα του στο σημερινό παιχνίδι ο Φράνκ Κράμερ καθώς Μορ και Αζέμι είναι τραυματίες εδώ και πολύ καιρό. Πολλές πιθανότητες να επιστρέψει στην 18αδα έχει ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Φλέκεν.
Απουσίες: Μορ (Α, 0/0), Αζέμι (Ε, 0/0)
12/12 Γερμανία, Bundesliga 2: Γυρίζει σελίδα η ΜπόχουμΘύμα της εκπληκτικής Ίγκλοσταντ έπεσε η Λειψία, γνωρίζοντας την εντός έδρας ήττα με 0-1. Βρέθηκε να κυνηγάει από το δεκάλεπτο το σκορ και παρότι προσπάθησε αρκετά στην συνέχεια, έπεσε πάνω στο αμυντικό τοίχος της αντιπάλου της και δεν κατάφερε να πάρει τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας. Φτωχή η συγκομιδή της τον τελευταίο μήνα αφού έχει πάρει την νίκη μόνο σε ένα παιχνίδι ενώ δεν έχει καταφέρει να βρει δίχτυα στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία της παιχνίδια.
Σοκ προκάλεσε ο τραυματισμός του Μπόιντ που υπέστη ρήξη χιαστών και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου έξι μήνες. Εκτός μάχης θα είναι και ο Φραν που συμπλήρωσε κάρτες ενώ αν τελικά λείψει και ο Πόουλσεν, η Λειψία θα είναι γυμνή επιθετικά στο σημερινό παιχνίδι.
Απουσίες: Φράνκε (Α, 0/0), Σεμπάστιαν (Α, 3/0), Έρνστ (Μ, 0/0), Μπόιντ (Ε, 7/2), Φραν (Ε, 15/3), Πόουλσεν (;) (Ε, 14/7)
Παίξε το Γκρόιτερ - Λειψία στον Stoiximan με Live streaming και Bonus 50€
Εκτίμηση: Οι απουσίες των Μπόιντ και Φραν, αποδυναμώνουν πολύ την ήδη προβληματική επίθεση της Λειψίας. Αν τελικά δεν αγωνιστεί και ο Πόουλσεν, τότε οι φιλοξενούμενοι θα βρεθούν σε πολύ δύσκολη θέση σε ότι αφορά το σκοράρισμα. Δύναμη της Λειψίας όμως είναι η εξαιρετική της άμυνα και σήμερα αντιμετωπίζει μία ομάδα που τελευταία προσέχει και αυτή πολύ την άμυνα της. Πρώτη επιλογή το under (1.65).

Σαντχάουζεν – Μπόχουμ

Την άμεση επιστροφή στις νίκες θα κυνηγήσει η Μπόχουμ, που αντιμετωπίζει στο Hardtwaldstadion (12.100) την γηπεδούχο Σαντχάουζεν (19:30).
Προϊστορία (10ετίας με γηπεδούχο την Σαντχάουζεν): 1Ν-0Ι-1Η
12/12 Γερμανία, Bundesliga 2: Γυρίζει σελίδα η ΜπόχουμΣπουδαία νίκη πέτυχε η Σαντχάουζεν στην έδρα της Φορτούνα Ντίσελντορφ. Αιφνίδιασε τους γηπεδούχους παίρνοντας το προβάδισμα μόλις στο 4ο λεπτό και παρότι ισοφαρίστηκε γρήγορα, πέτυχε δύο γκολ στην επανάληψη και έφυγε με τρεις ανέλπιστους βαθμούς από μία πολύ δύσκολη έδρα. Στην έδρα της στηρίζεται η Σαντχάουζεν στην προσπάθεια της για την αποφυγή του υποβιβασμού και με την αμυντική τακτική που προσεγγίζει τα παιχνίδια της έχει καταφέρει να γνωρίσει την ήττα μόλις δύο φορές.
Ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από την πορεία της Σαντχάουζεν είναι ο Αλόις Σβαρτζ. Ο Γερμανός τεχνικός παρά το περιορισμένο μπάτζετ και το χαμηλής δυναμικότητας ρόστερ, έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα σύνολο που χάνει πολύ δύσκολα και που θα πουλήσει πολύ ακριβά το τομάρι της σε ότι αφορά την μάχη του υποβιβασμού. Mοναδική απουσία για το σημερινό παιχνίδι είναι αυτή του αμυντικού Χούμπνερ.
Απουσίες: Χούμπνερ (Α, 12/1)
12/12 Γερμανία, Bundesliga 2: Γυρίζει σελίδα η ΜπόχουμΑκόμη δύο βαθμούς πέταξε στην έδρα της η Μπόχουμ μετά το 3-3 με την Σαν Πάουλι. Κατώτερη των περιστάσεων για ακόμη ένα παιχνίδι, έμεινε τρεις φορές πίσω στο σκορ αλλά τουλάχιστον κατάφερε και τις τρεις φορές να αντιδράσει. Παρελθόν αποτελεί από την ομάδα ο προπονητής Νοουρερερ, ο οποίος πλήρωσε την άσχημη πορεία της Μπόχουμ το τελευταίο δίμηνο. Στην θέση του θα κάτσει προσωρινά ο μέχρι πρότινος βοηθός του Χάινεμαν ενώ οι πρώτες φήμες λένε πως υποψήφιος για να κάτσει στον πάγκο είναι ο Στέφαν Έφενμπεργκ.
«Αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να κοιτάξουμε το παιχνίδι με την Σαντχάουζεν. Η ομάδα βρίσκεται σε μία δύσκολη κατάσταση και πρέπει να μείνουμε ενωμένοι» δήλωσε ο Χαίνεμαν. Κάρτες συμπλήρωσε ο βασικός αμυντικός Πέρχτελ και θα απουσιάσει ενώ εκτός συνεχίζουν οι Ζίμουνεκ, Γκιάμεραχ και Χολτχάους.
Απουσίες: Ζίμουνεκ (Α, 6/0), Πέρχτελ (Α, 13/0), Γκιάμεραχ (Α, 0/0), Χόλτχάους (Α, 2/0)
Παίξε Bundesliga 2  με μεγάλα όρια και 50€ Βonus

Εκτίμηση: Στην κατάσταση που είναι η Μπόχουμ θεωρούμε ότι πολύ δύσκολα η αλλαγή προπονητή θα αλλάξει κάτι. Η Σαντχάουζεν στην έδρα της δεν έχει ηττηθεί από πολύ δυσκολότερους αντιπάλους και ο Σβαρτζ έχει την απαραίτητη εμπειρία για κερδίζει τέτοιου είδους παιχνίδια. Ρίσκο υπάρχει και μάλιστα αρκετό αλλά και η εξαιρετική απόδοση του άσσου (2.55) δεν μπορεί να αγνοηθεί.
 
Copyrights Sporty Stream Partners Football Clash - Offical Owner of templateBorneo Templates | Powered by Blogger.com.