Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks

Definition List

NINJA BETTING


Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

12/12 Γερμανία, Bundesliga: Χόφενχαϊμ – Αίντραχτ Φρανκφούρτης

12/12 Γερμανία, Bundesliga: Χόφενχαϊμ   Αίντραχτ Φρανκφούρτης



Παίξε το Χόφενχαϊμ - Άιντραχτ Φρ. στον Stoiximan με 0% γκανιότα
Πλησιάζουμε στην χειμωνιάτικη διακοπή της Bundesliga καθώς φτάσαμε στην 15η αγωνιστική. Την αυλαία ανοίγει το ματς Χόφενχαϊμ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Βίρσολ-Ραιν-Νεκάρ-Αρίνα (30.150), έδρα της Χόφενχαϊμ. Τηλεοπτική κάλυψη από Οτε Σπορτς 1, στις 21.30. Διαιτητής ο Ντρέες.
Προϊστορία (με γηπεδούχο την Χόφενχαϊμ): 2Ν-2Ι-1Η
12/12 Γερμανία, Bundesliga: Χόφενχαϊμ   Αίντραχτ ΦρανκφούρτηςΜέτρια εμφάνιση σε σχέση με τον επιθετικό οίστρο που είχα συνηθίσει στα τελευταία ματς από την πλευρά της Χόφενχαϊμ. Μπορεί να άγχωσε την Ντόρτμουντ, μπορεί να είχε αρκετή κατοχή αλλά δεν απείλησε σχεδόν καθόλου την εστία τουΒαίντενφέλλερ. Δέχτηκε γκολ στο 17′ , δεν αντέδρασε ποτέ, προσπάθησε με σουτ από μακρινή απόσταση να απειλήσει αλλά μάταια. Στα τελευταία λεπτά μετέφερε το παιχνίδι στην εστία της Ντόρτμουντ χωρίς να καταφέρει τίποτα.
Παρένθεση αποτέλεσε από ότι φαίνεται η εμφάνιση με το Ανόβερο καθώς η Χόφενχαϊμ επέστρεψε στις κακές εμφανίσεις. Προβληματισμένος ο Γκίσντολ ειδικά με την απόδοση και συμπεριφορά της άμυνας του. Πολύ επικίνδυνη η Άιντραχτ και με ανεβασμένη ψυχολογία, πρέπει να δώσει το 100% και να προσέξει στην άμυνα η ομάδα της περιοχής του Σινχαιμ. Επιστρέφει ο Σαλάι μετά την τιμωρία των δυο αγωνιστικών.
Απουσίες: Βίζε (Τ, 0/0), Μουσονά (Ε, 0/0)
12/12 Γερμανία, Bundesliga: Χόφενχαϊμ   Αίντραχτ ΦρανκφούρτηςΤα ματς της Άιντραχτ έχουν εξελιχθεί σε τρομερές ποδοσφαιρικές παραστάσεις είτε νικάει είτε όχι. Σε τρομερή κατάσταση η ομάδα του Σάαφ, δείχνει τα δόντια της. Συνέτριψε με 5-2 την Βέρντερ Βρέμης, φτάνοντας την 3η σερί νίκη. Ρεσιτάλ σε δημιουργία φάσεων, πλουραλισμός στο παιχνίδι της, χαρακτηρίζουν την Άιντραχτ αυτόν τον καιρό. Ο Μέιερ άνοιξε το σκορ στο 34΄, όμως η Βέρντερ απάντησε πριν λήξει το πρώτο ημίχρονο. Το δεύτερο ημίχρονο άνηκε ολοκληρωτικά στην Άιντραχτ, ο Σεφέροβιτςέκανε το 2-1 στο 52′ και ο Μέιερ διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα κάνοντας το 3-1 στο 68′. Στο 76′ ο Άιγκνερ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-1 ενώ το τελικό 5-2 σημείωσε το Σταντέρα στο 80′.
Σε εξαιρετική κατάσταση όλη η ομάδα, από τον Μέιερ που «σκουπίζει» ότι μπάλα κινείται στην μικρή περιοχή μέχρι τον Ινούι που οργανώνει. Αν μη τι άλλο ευχαριστημένος ο Σάαφ, θέλει να συνεχίσει έτσι η ομάδα του μέχρι την διακοπή. Πρόβλημα στην θέση του τερματοφύλακα καθώς εκτός από τον πρώτο τερματοφύλακα θα λείψει και ο δεύτερος ο οποίος υπερασπίζεται την εστία της ομάδας εδώ και 10 αγωνιστικές. Επανεμφάνιση μετά από πολύ καιρό για τον Τιμο Χίλντεμπραντ.
Απουσίες: Τράπ (Τ, 5/0), Βιντβαλντ (Τ, 10/0), Ντζάκπα (Α, 4/0), Γκερετζκίχερ (Α, 0/0), Ζαμπράνο (Α, 6/0), Ρόζενχαλ (Μ, 0/0), Βαλντέζ (Ε, 2/0), Βάλντσμιτ (Ε, 0/0)
Εκτίμηση: Εκ διαμέτρου αντίθετη η φόρμα των δύο ομάδων. Σε τρομερή κατάσταση η Φρανκφούρτη, δεν γίνεται να μην ποντάρουμε το διπλό στο 4.33, ακόμα και εκεί έχει αρκετή αξία (άνοιξε στο 5.00), όποιος φοβάται τέτοια σημεία, μπορεί να το πάει και με κάλυψη στο στοίχημα χωρίς ισοπαλία στο 3.25. Θα μπορούσε να πάει και σε λογική πολλών γκολ όμως είναι πολύ μικρές οι αποδόσεις.
 
Copyrights Sporty Stream Partners Football Clash - Offical Owner of templateBorneo Templates | Powered by Blogger.com.