Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks

Definition List

NINJA BETTING


Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

12/12 Αγγλία, Championship: Μπράιτον – Μίλγουολ

Συνέχεια στην Τσάμπιονσιπ με την αυλαία να ανοίγει με την αναμέτρηση της Μπράιτον με τηνΜίλγουολ, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Falmer Stadium (30.000). Η έναρξη του αγώνα έχει οριστεί για τις 21:45.
Προϊστορία (10ετίας με γηπεδούχο την Μπράιτον): 2Ν-3Ι-4Η
12/12 Αγγλία, Championship: Μπράιτον   ΜίλγουολΤην ήττα από την πρωτοπόρο Ντέρμπι με 3-0, γνώρισε η Μπράιτον εκτός έδρας. Με αυτή την ήττα η Μπράιτον έπεσε στις θέσεις του υποβιβασμού, αγνοώντας την νίκη εδώ και 4 αγώνες. Συγκεκριμένα, η Μπράιτον είχε το δεύτερο λόγο στο ματς χωρίς να απειλήσει με προοπτικές σε κανένα σημείο της αναμέτρησης. Πολύ κακή στην τελική προσπάθεια, εκμεταλλευόμενη συνεχώς την αριστερή πλευρά και μόνο εγκλωβίστηκε χωρίς άλλες επιλογές.
Στα αγωνιστικά νέα, επιστρέφουν οι τραυματίες Γκριρ και Κολούνγκα, ενώ η συμμετοχή του Λούα Λούα θα κριθεί μέχρι την τελευταία στιγμή.
Απουσίες: -
12/12 Αγγλία, Championship: Μπράιτον   ΜίλγουολΤη συντριβή με  5-1 γνώρισε η Μίλγουολ το προηγούμενο Σάββατο μέσα στο σπίτι της από την Μίντελεσμπρο, συνεχίζοντας έτσι το αρνητικό σερί 5 αγώνων χωρίς νίκη. Με αυτό το αποτέλεσμα έπεσε περισσότερο στη βαθμολογία πλησιάζοντας τις επικίνδυνες θέσεις. Η Μίλγουολ εμφανίστηκε καλή σε συγκεκριμένα σημεία του αγώνα, έχοντας όμως μεγάλο πρόβλημα στην τελική προσπάθεια. Πολλές καλές μονάδες για την γηπεδούχο, που δείχνουν όμως να μην έχουν ομοιογένεια.
Χωρίς σημαντικά προβλήματα θα παραταχθεί η Μίλγουολ, με μόνη απουσία εκείνη του Έντουαρντς ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.
Απουσίες: Έντουαρντς (Α, 7/0)
Παίξε Championship στη Μybet με 100% Bonus έως 100€
Εκτίμηση: Στην ίδια κατάσταση βρίσκονται αμφότερες, οπότε δεν βρίσκουμε άκρη με κάποιο σημείο. Προτιμότερο να επιλέξουμε το Goal/Goal με τη λογική πως είναι και οι δυο ευάλωτες αμυντικά.

 
Copyrights Sporty Stream Partners Football Clash - Offical Owner of templateBorneo Templates | Powered by Blogger.com.