Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks

Definition List

NINJA BETTING


Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

12/12 Τουρκία, Super Lig: Φενερμπαχτσέ – Σίβασπορ

Με την αναμέτρηση της πρωταθλήτριας Φενερμπαχτσέ στις 20.00 απέναντι στην Σίβασπορ στο Şükrü Saracoğlu Stadium (50.509) ανοίγει σήμερα και η 13η αγωνιστική της Super Lig στην Τουρκία.
Προϊστορία (10ετίας με γηπεδούχο Φενερμπαχτσέ): 6Ν-1Ι-1Η
12/12 Τουρκία, Super Lig: Φενερμπαχτσέ   ΣίβασπορΈστω και δύσκολα η Φενερμπαχτσέ κατάφερε να περάσει νικηφόρα από την έδρα της ουραγού Μπαλικεσίρσπορ με 1-0, χάρη σε τέρμα του Ραούλ Μεϊρέλες στο 39′. Επέστρεψε έτσι στις νίκες μετά από δύο σερί ισοπαλίες και βλέπει πλέον στους δύο βαθμούς πάνω την Μπεσίκτας και στον έναν την Γαλατάσαραϊ. Επίσης, διατηρεί αήττητο έξι αγωνιστικών, αν και δεν πείθει ακόμη με την απόδοση της.
Ο προπονητής του συλλόγου Ισμαϊλ Καρτάλ θα έχει την ευκαιρία να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, αφού λείπει μόνο ο αμυντικός Σερντάρ Κεσιμάλ, που δεν έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής, ενώ αμφίβολος είναι ο μέσος Ντιέγκο.
Απουσίες: Κεσιμάλ (Α), Ντιέγκο (Μ, 8/0)
12/12 Τουρκία, Super Lig: Φενερμπαχτσέ   ΣίβασπορΗ Σίβασπορ έμεινε και πάλι χωρίς νίκη, αφού αναδείχθηκε ισόπαλη κόντρα στηνΕρσίγεσπορ με 1-1. Έμεινε πίσω στο σκορ στο 16′, ισοφάρισε με τον Μπουρχάν Εσέρστο 36′, όμως η αποβολή του Ουτάκα στο 52′ δεν της επέτρεψε να διεκδικήσει την ανατροπή. Σταθερά στην προτελευταία θέση η ομάδα του Ρομπέρτο Κάρλος και με μόλις δύο νίκες μέχρι στιγμής (2-4-6) στο πρωτάθλημα.
Ο Βραζιλιάνος τεχνικός έχει μπροστά του ακόμη μία πρόκληση σήμερα στην Κωνσταντινούπολη και δεν μπορεί να υπολογίζει σίγουρα στον τιμωρημένο φορ Ουτάκα. Αμφίβολες οι συμμετοχές των αμυντικών ΤοραμάνΝτερελί.
Απουσίες: Ουτάκα (Ε, 9/2), Τοραμάν (Α, 9/0) (;), Ντερελί (Α, 1/0)
Πόνταρε στη Superlig με τον Stoiximan και πάρε 50€ Bonus
Εκτίμηση: Φαβορί η Φενερμπαχτσέ, αλλά και η Σίβασπορ παραμένει πάντα μια επικίνδυνη ομάδα.Ρισκάρουμε στο goal/goal.
 
Copyrights Sporty Stream Partners Football Clash - Offical Owner of templateBorneo Templates | Powered by Blogger.com.