Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks

Definition List

NINJA BETTING


Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

12/12 Πορτογαλία, Primeira Liga: Σετούμπαλ – Μποαβίστα

Στο Στάδιο ντο Μπονφίμ (21.500) θα γίνει το εναρκτήριο παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής τηςΠριμέιρα Λίγκα με την Σετούμπαλ να υποδέχεται στην έδρα της την Μποαβίστα. Ώρα έναρξης του παιχνιδιού έχει οριστεί για τις 22:30.
Προϊστορία (δεκαετίας με γηπεδούχο τη Σετούμπαλ): 2Ν-1Ι-1Η
12/12 Πορτογαλία, Primeira Liga: Σετούμπαλ   ΜποαβίσταΤην αστοχία της πλήρωσε και πάλι η Σετούμπαλ η οποία στο τελευταίο αγώνα της έχασε από την Εστορίλ στην έδρα της τελευταίας με 1-0. Αν και δημιούργησε τις διπλάσιες ευκαιρίες για γκολ από τη γηπεδούχο τα τελειώματα των επιθετικών της δεν την άφησαν να διεκδικήσει κάτι καλύτερο. Αυτή ήταν η 7η ήττα της στο πρωτάθλημα σε σύνολο 12 αγώνων καταλαμβάνοντας με αυτό το τρόπο την 13η θέση στη βαθμολογία. Εντός έδρας δεν μπορούμε να πούμε πως έχει καλή συγκομιδή αφού σε σύνολο 5 αγώνων μετρά 3 νίκες και 2 ήττες.
Απουσίες: -
12/12 Πορτογαλία, Primeira Liga: Σετούμπαλ   ΜποαβίσταΉττα από την Σπόρτινγκ Λισαβώνας γνώρισε εντός έδρας η Μποαβίστα με το τελικό 3-1 να την αδικεί κάπως αφού η νεοφώτιστη ομάδα έκανε καλό παιχνίδι δημιουργώντας αρκετές φορές πρόβλημα στα λιοντάρια. Όλα τα γκολ του παιχνιδιού σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο και πιο συγκεκριμένα δέχθηκε γκολ στο 54′, 56′ και 81′ ενώ το γκολ της τιμής γι αυτήν ήρθε από αυτογκόλ του αντίπαλου αμυντικούΣίλβα. Τραγικά είναι τα αποτελέσματα της στα εκτός έδρας παιχνίδια της αφού σε σύνολο 6 αγώνων έχει μόλις 1 ισοπαλία και 5 ήττες με έχοντας σκοράρει μόλις μια φορά.
Απουσίες: -
Πόνταρε στην Primeira Liga με τον Stoiximan και πάρε 50€ Bonus

Εκτίμηση: Δεν είναι τόσο άσχημη η Μποαβίστα και κόντρα στη Σετούμπαλ που δείχνει αστάθεια μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Επιθετικά και οι δύο βγάζουν προβλήματα και μιας και δεν θέλουμε να μπλέξουμε με σημείο θα στραφούμε στο Under 2,5.
 
Copyrights Sporty Stream Partners Football Clash - Offical Owner of templateBorneo Templates | Powered by Blogger.com.