Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks

Definition List

NINJA BETTING


Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

12/12 Γαλλία, Ligue 1: Λυών – Καέν



Στο Στάδιο Ζερλάν(41.800) θα γίνει ο αγώνας της Λυών κόντρα στην Καέν για το εναρκτήριο παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής της Λιγκ Αν. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21:30.
Προϊστορία (δεκαετίας με γηπεδούχο τη Λυών): 2Ν-2Ι-1Η
12/12 Γαλλία, Ligue 1: Λυών   ΚαένΑπό καλή εμφάνιση και εκτός έδρας νίκη προέρχεται η Λυών στην έδρα της Καέν με 3-2. Οι φιλοξενούμενοι εμφανίστηκαν δυνατοί στην επίθεση αλλά με προβλήματα στην άμυνα. Το πρώτο ημίχρονο βρήκε την ομάδα του Φουρνιέ να βρίσκεται πίσω στο σκορ έχοντας όμως αρκετές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει. Τελικά η ισοφάριση ήρθε στο 62′ με τον επιθετικό Μπενζία αλλά οι γηπεδούχοι είχαν την απάντηση κάνοντας το 2-1 στο 68′. Το τελευταίο μισάωρο βρήκε τους φιλοξενούμενους σε συνεχή πίεση για την ισοφάριση πράγμα που τελικά πέτυχαν στο 81′ με τον επιθετικό Λακαζέτ. Η νίκη για την ομάδα της Λυών ήρθε στο 94′ και πάλι με τον επιθετικό Λακαζέτ να διαμορφώνει το τελικό 3-2 έπειτα από εύστοχο χτύπημα πέναλτι. Στα εντός έδρας παιχνίδια της η ομάδα της Λυών καταγράφει θετικό ρεκόρ με 8 νίκες και μόλις 1 ήττα με συντελεστή 22-5.
Στα αγωνιστικά νέα της ομάδας ο μόνος αμφίβολος είναι και πάλι ο μέσος Γκουρκίφ (7/3), ο οποίος επέστρεψε από τον τραυματισμό του αλλά είναι απίθανο να χρησιμοποιηθεί από τον προπονητή του για τον αγώνα κόντρα στην Καέν.
Απουσίες: -
12/12 Γαλλία, Ligue 1: Λυών   ΚαένΣτα σημεία έχασε από την αντίπαλό της Νις την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος η Καέν με το τελικό 3-2 να κρίνεται οριακά δίκαιο. Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από γκολ που δέχθηκε στο 32′ από την αντίπαλό της, κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι με δύο γκολ πριν τη λήξη του πρώτου μέρους. Συγκεκριμένα στο 39′ έκανε το 1-1 με τον Ντουχαμέλ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και στο 45′ με τον μέσο Νανγκίς. Το κακό για αυτήν ήταν πως στο δεύτερο ημίχρονο η απόδοση της ομάδας έπεσε ίσως λόγο και του ότι οπισθοχώρησε στην άμυνα της δίνοντας την ευκαιρία στην αντίπαλο να κάνει την ολική ανατροπή. Με αυτή της την ήττα έπεσε στην προτελευταία θέση με 14 βαθμούς. Στα εκτός έδρας παιχνίδια της μέχρι σήμερα έχει μέτρια συγκομιδή με 2 νίκες, 4 ισοπαλίες και 3 ήττες και γκολ 14-15.
Στα αγωνιστικά ο προπονητής Γκαραντέ θα έχει και πάλι στη διάθεσή του τον βασικό αμυντικό Πιερ, ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του και θα επιστρέψει στην αρχική ενδεκάδα.
Απουσίες: Μουσαβού Κινγκ (Α, 6/1), Απία (Α, 10/0)
Πόνταρε στη Ligue 1 με τον Stoiximan και πάρε 50€ Bonus

Εκτίμηση: Βρίσκει ρυθμό και πάλι η Λυών που μεσοεπιθετικά τουλάχιστον εμπνέει εμπιστοσύνη. Η Καέν από τη μεριά της είναι ομάδα ψυχολογίας και δύσκολα πιστεύουμε ότι θα καταφέρει κάτι καλό στην έδρα της Λυών. Η πρόταση μας είναι τα 2-3 Γκολ.
 
Copyrights Sporty Stream Partners Football Clash - Offical Owner of templateBorneo Templates | Powered by Blogger.com.