Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks

Definition List

NINJA BETTING


Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

12/12 Ισπανία, Primera Division: Αλμερία – Ρεάλ Μαδρίτης


Φτάσαμε στην 15η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν που ανοίγει αυλαία αύριο με την Αλμερία να υποδέχεται στο «Juegos Mediterraneos» (21.350) την ασταμάτητη Ρεάλ Μαδρίτης του Αντσελότι. Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το κανάλι OTE Sports 2 (21:45).
Προϊστορία (10ετίας με γηπεδούχο την Αλμερία): 1Ν-2Ι-2Η
12/12 Ισπανία, Primera Division: Αλμερία   Ρεάλ ΜαδρίτηςΤέλος ο Φρανθίσκο από τον πάγκο της ομάδας μετά την συντριβή με 5-2 εκτός έδρας από την Εϊμπάρ την προηγούμενη αγωνιστική. Μπήκε μουδιασμένα καιπελαγοδρομούσε αμυντικά με αποτέλεσμα να δεχτεί τρία γκολ στο πρώτο ημίωρο, προσπάθησε να αντιδράσει και μείωσε με τον Σοριάνο στο 42′, αλλά στην επανάληψη δέχτηκε άλλα δύο τέρματα για να μειώσει απλά στο 76′ για το τελικό 5-2 που έφερε εξελίξεις με την απομάκρυνση του Φρανθίσκο. «Εφιαλτικό το πρώτο μισάωρο, με τέτοιες αμυντικές επιδόσεις δεν μπορούμε να καταφέρουμε τίποτα» σημείωσε ο πρώην προπονητής της ομάδας. Παραμένει χωρίς νίκη στα τελευταία οχτώ παιχνίδια έχοντας χάσει τα 6 από αυτά και μένει πάνω από την επικίνδυνη ζώνη λόγω διαφοράς τερμάτων. Την προηγούμενη φορά που συνέβη κάτι τέτοιουποβιβάστηκε το 2011. Δυσκολεύεται εντός έδρας καθώς στους τελευταίους 5 αγώνες στο γήπεδό της έχει μόλις μία ισοπαλία ενώ έχει σκοράρει μόλις 3 τέρματα.
Με υπηρεσιακό στον πάγκο η Αλμερία καθώς δεν έχει βρεθεί ακόμα ο αντικαταστάτης του Φρανθίσκο. Στα αγωνιστικά, δεν υπάρχουν προβλήματα πλην του βασικού δεξιού μπακ Ναβάρο που είναι αμφίβολος.
Απουσίες: Ναβάρο(?) (Α, 13/0)
12/12 Ισπανία, Primera Division: Αλμερία   Ρεάλ ΜαδρίτηςΠετάει από νίκη σε νίκη και αυτή την περίοδο δείχνει ασταμάτητη. Έφτασε τις 19 συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις μετά το εύκολο 4-0 επί της Λοντογκόρετς την Τρίτη για το Τσάμπιονς Λιγκ, ολοκληρώνοντας την φάση των ομίλων έχοντας το απόλυτο με 6 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. «Είναι τιμή μου να είμαι προπονητής σε αυτή την ομάδα. Το ρεκόρ δείχνει ότι παίζουμε καλά. Μπορεί να μην μας δίνει κάποιο κύπελλο αλλά κρατάει το ηθικό ψηλά» τόνισε ο Ιταλός τεχνικός. Μετά το παιχνίδι με την Αλμερία την άλλη βδομάδα πάει στο Μαρόκο για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων όπου θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά είτε την Κρουζ Αζούλ από το Μεξικό είτε τους Γουόντερερς από το Σίδνεϊ. Την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε εύκολα της Θέλτα εντός έδρας με 3-0 και παρέμεινε πρώτη με διαφορά δύο βαθμών από την δεύτερη Μπαρτσελόνα. Αξιοσημείωτο το ότι σκοράρει 2 και περισσότερα γκολ στα τελευταία 11 παιχνίδια πρωταθλήματος.
Στα αγωνιστικά, προβληματισμός μετά τον τραυματισμό και του Ροντρίγκεζ που θα απουσιάσει από το αυριανό παιχνίδι. Ένας τραυματισμός που ήρθε να προστεθεί σε αυτούς του Μόντριτς και του Κεντίρα που επίσης θα απουσιάσουν. «Η Αλμερία θα παίξει με ένταση λόγω και της αλλαγής προπονητή, πρέπει να μην την υποτιμήσουμε» τόνισε ο Αντσελότι.
Απουσίες: Ροντρίγκεζ (Μ, 14/5), Κεντίρα (Μ, 4/0), Μόντριτς (Μ, 10/1)
Πόνταρε στην Primera Division με τον Stoiximan και πάρε 50€ Bonus
Εκτίμηση: Παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί και λογικά το διπλό βρίσκεται τόσο χαμηλά. Πολλές οι αμυντικές αδυναμίες της γηπεδούχου δύσκολα το σκορ θα μείνει χαμηλά, οπότε το over 3.5 στο 1.97μοιάζει καλή επιλογή.
 
Copyrights Sporty Stream Partners Football Clash - Offical Owner of templateBorneo Templates | Powered by Blogger.com.