Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks

Definition List

NINJA BETTING


Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

12/12 Βέλγιο, Jupiler League: Μαλίν – Γάνδη

Με την αναμέτρηση ανάμεσα σε Μαλίν και Γάνδη στο Achter de Kazerne (13.213), ξεκινάει η 19η αγωνιστική της Τζούπιλερ Λιγκ του Βελγίου (21:30).
Α΄ Γύρος: Γάνδη – Μαλίν 3-1
Προϊστορία (10ετίας με γηπεδούχο Μαλίν): 2Ν-2Ι-3Η
12/12 Βέλγιο, Jupiler League: Μαλίν   ΓάνδηΜακριά από την χαρά της νίκης για 6ο σερί παιχνίδι έμεινε η Μαλίν, καθώς την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε 3-0 στην έδρα της Κορτράικ. Η ομάδα του Μέχελεν πραγματοποίησε ακόμα μία κακή εκτός έδρας εμφάνιση (1Ν-1Ι-7Η ! εκτός) και  βρέθηκε 2 γκολ πίσω στο πρώτο ημίχρονο. Η εικόνα δεν άλλαξε ούτε στην επανάληψη, με το τελικό 3-0 ίσως να αδικεί και τους γηπεδούχους. Ο Σέρβος επιθετικός Βεσελίνοβιτς τόνισε μεταξύ άλλων »Δεν ξέρω τι φταίει, αλλά αυτή που παρουσιάζεται τις τελευταίες εβδομάδες, δεν είναι η πραγματική Μαλίν». Μεσοβδόμαδα θα υποδεχτεί σε ένα δύσκολο παιχνίδι, την Κλαμπ Μπρυζ για τον Κύπελλο Βελγίου.
Δικαιώθηκε η Μαλίν στην έφεση που κατέθεσε για την τιμωρία μίας αγωνιστικής που δέχτηκε ο αμυντικός Ντε Βίτε και έτσι ο Γιάνκοβιτς τον συμπεριέλαβε κανονικά στην αποστολή. Αντίθετα, εκτός έμεινε ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Πακόφσκι (3/0) με πρόβλημα στην πλάτη, αλλά και οι τραυματίες Ντε Πέτερ (Α, 7/0) και Ναέσενς (Ε, 0/0). Επιστροφή στην αποστολή για τον μέσο Παούλουσεν (9/0) που αποθεραπεύτηκε από τον τραυματισμό του.
Απουσίες: Ντε Πέτερ (Α, 7/0), Πακόφσκι (Τ, 3/0), Ναέσενς (Ε, 0/0)
12/12 Βέλγιο, Jupiler League: Μαλίν   ΓάνδηΣτην 4η θέση της βαθμολογίας βρίσκεται η Γάνδη που προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία 0-0 με την Γκενκ. Οι γηπεδούχοι της Γάνδης ήταν κυρίαρχοι στον αγώνα, έχασαν πέναλτι στο 23′ με τον Μιλίσεβιτς, αγωνίστηκαν τα τελευταία 8 λεπτά με παίχτη παραπάνω, όμως δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον αντίπαλο τερματοφύλακα Κοτελές. Χαρακτηριστικό είναι ότι τα τελικό ποσοστό κατοχής της μπάλας υπέρ της Γάνδης ήταν 65%, ενώ ταυτόχρονα η ομάδα του Βανχάζενμπρουκ, τέλειωσε το παιχνίδι με 12 κόρνερ, έναντι μόλις 1 της Γκενκ. Ενθουσιασμένος από την απόδοση της ομάδας του ο τεχνικός Βανχάζενμπρουκ τόνισε χαρακτηριστικά »Δεν θα μπορούσα να ζητήσω τίποτα παραπάνω από τους παίχτες μου, είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από αυτούς, αφού σχεδόν κάθε τρία λεπτά δημιουργούσαν επικίνδυνες φάσεις». Την Τετάρτη θα αγωνιστεί εκτός έδρας με την Λόκερεν για το Κύπελλο.
Αυξάνονται τα πολλά προβλήματα για τον τεχνικό Βανχάζενμπρουκ, αφού στις απουσίες του τελευταίου καιρού των μέσων Κουμς (10/0), Ουσαλά (6/0) και Σουμάχορο (8/0), προστέθηκε και αυτό του βασικού μέσου Ντεζάγκερε (18/2) που έχει πρόβλημα στο γόνατο. Παράλληλα, λείπουν και οι αναπληρωματικοί Πούλιτς, Πέντερσεν, Γκαβαζάι και Μάες, ενώ θετική είδηση είναι ότι ο Ραμάν που υπέφερε από ίωση, συμπεριλήφθηκε στην 20μελή αποστολή.
Απουσίες: Ντεζάγκερε (Μ, 18/2), Κουμς (Μ, 10/0), Σουμάχορο (Μ, 8/0), Πούλιτς (Α, 3/0), Ουσαλά (Μ, 6/0), Πέντερσεν (Ε, 0/0), Γκαβαζάι (Μ, 0/0), Μάες (Τ, 0/0)
Πόνταρε στην Jupiler League με τον Stoiximan και πάρε 50€ Bonus


Εκτίμηση: Τους 16 από τους 20 βαθμούς που έχει συλλέξει μέχρι τώρα η Μαλίν, τους έχει μαζέψει στην έδρα της και το γεγονός αυτό δείχνει ότι το σημερινό παιχνίδι μόνο εύκολο δεν είναι για την Γάνδη. Η Μαλίν έχει σκοράρει στα 8 από τα 9 φετινά της εντός έδρας παιχνίδια, με τους φιλοξενούμενους να έχουν σκοράρει στα 8 από τα 10 δικά τους εκτός. Η δυναμική των γηπεδούχων στο γήπεδο τους σε συνδυασμό με την επιθετική ποιότητα της Γάνδης, μας οδηγούν στην επιλογή του γκολ/γκολ (1.70).
 
Copyrights Sporty Stream Partners Football Clash - Offical Owner of templateBorneo Templates | Powered by Blogger.com.