Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks

Definition List

NINJA BETTING


Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Fail χαιρετισμοί που βγάζουν γέλιο

26/5/14 "Fail χαιρετισμοί που βγάζουν γέλιο"


Ντιμίτροφ -- Μονφίς

Η στιγμή που... πας να χαιρετίσεις κάποιον και αυτός δεν ανταποκρίνεται. Τουλάχιστον όχι όπως το είχες σχεδιάσει. Δείτε πως την έχουν πατήσει οι κορυφαίοι των γηπέδων (βίντεο).
Σε όλους έχει συμβεί. Σε όλους. Να πας να χαιρετήσεις κάποιον, δηλαδή, και να μένεις με το χέρι στην ανάταση. Μόνος. Ολομόναχος και όλως τυχαίως τα βλέμματα να στρέφονται πάνω σου.Κάπως έτσι την πάτησαν και οι φίλοι μας στα παρακάτω βίντεο. Άλλοι χαιρέτησαν στον αέρα, άλλοι βρήκαν έναν τρόπο για να γλυτώσουν την ντροπή, ενώ ένας από αυτούς πήγε να το.. εκμεταλλευτεί για να δώσει ένα φιλάκι.Δεν έχουμε να πούμε άλλα. Δείτε τα βίντεο και θα καταλάβετε.

Κρις Μπος -- Ρόνι Τουριάφ

Οι δυο άσοι προσπάθησαν να "βρεθούν" κατά τη διάρκεια των τελικών του 2012 δίχως επιτυχία. Με τη δεύτερη πάντως κάτι έγινε.
Μπακ Σόουλτερ
Τι; Δεν σε χαιρέτισε ο παίκτης σου; Κανένα πρόβλημα. Κάνεις την κίνηση στον αέρα και λες και ευχαριστώ!
Γκάρι Νιλ
Αυτό το καταραμένο το συνήθειο ε; Τι μπορεί να σου κάνει... Να βαράς βολές χωρίς παίκτες δεξιά και αριστερά και να κάνεις την κίνηση για hi-5.
Κέβιν Λοβ -- Γουές Τζόνσον
Θέλει μεγάλη προσπάθεια φίλε μου αυτές τις δύσκολες μέρες για να πετύχεις ένα χαιρετισμό. Ρώτα και τους Λοβ-Τζόνσον και θα καταλάβεις.
Τομ Μπράντι
Καλύτερη η μοναξιά λέει το γνωστό τραγούδι. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ταιριάζει γάντι. Μα ούτε ένας συμπαίκτης να του δώσει το χέρι του; Ντροπή...
Ντιμίτροφ -- Μονφίς
Τώρα εδώ δυο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν. 1) Λάθος συγχρονισμός με το αποτέλεσμα που βλέπετε. 2) Και καλά λάθος συγχρονισμός με σκοπό να συμβεί το μοιραίο. Εσείς αποφασίζετε...
Τριπλή χειραψία!
Ο τίτλος τα λέει όλα. Μπερδευτήκαμε που μπερδευτήκαμε σου λένε, ας πιαστούμε όλοι μαζί χέρι-χέρι και ότι βγει. Και μπράβο τους γιατί πέτυχε!
Φιλ Τζάκσον -- Κόμπε Μπράιαντ
Τρομερή φάση. Αρχικά κάνει το κόλπο με τον Φίσερ. Στη συνέχεια αφού το έμαθε είπε να το κάνε και με τον Κόμπε. Αν δε... η αντίδραση πάντως... κορυφαία.
sport24sport24sport24sport24

 
Copyrights Sporty Stream Partners Football Clash - Offical Owner of templateBorneo Templates | Powered by Blogger.com.