Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks

Definition List

NINJA BETTING


Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Betsonic Bonus Eγγραφής 100% μέχρι 50€

Betsonic 620x207

To Betsonic λειτουργεί υπό την Gambling Malta Ltd με έδρα τη Μάλτα και έχει αδειοδοτηθεί και ελέγχεται στo Κουρακάο από την CIGA, Αρχή Τυχερών Παιχνιδιών της χώρας κάτω από την άδεια υπ’αριθμόν 1668/JAΖ. Η εταιρεία δεν έχει συμπεριληφθεί στη blacklist της ΕΕΕΠ.

Το Betsonic ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2010 και έχει μπει αρκετά δυναμικά στην αγορά. Η εταιρεία είναι πολύ αξιόπιστη και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι έχει παρουσία σε κορυφαίες διεθνείς ιστοσελίδες όπως τα top100bookmakers, wosb, bookmakersreview, betrush  και άλλες. Στο Betsonic θα βρείτε ανταγωνιστικές αποδόσεις, τεράστια ποικιλία στοιχημάτων και αγορών, ακόμα και για την ελληνική Football League 2!

Παρουσίαση Betsonic



Betsonic Bonus Eγγραφής: 100% έως 50€

Oδηγίες για το Betsonic Bonus


  1. Kάντε κλικ σε ένα από τα μπάνερ που θα βρείτε στη σελίδα μας.
  2. Ολοκληρώστε την εγγραφή σας.
  3. Μόλις πραγματοποιήσετε την κατάθεση σας, θα πρέπει να στείλετε ένα email στη διεύθυνση support@betsonic.com με θέμα «bonus 100%».
  4. Το ελάχιστο ποσό που ενεργοποιεί το μπόνους είναι 5€, ενώ το μέγιστο 50€.
  5. Πάρτε το Betsonic Bonus

Πλεονεκτήματα Betsonic

  • Μεγάλη ποικιλία στοιχημάτων και ανταγωνιστικές αποδόσεις
  • Μεταφέροντας το ποντίκι πάνω σε κάθε απόδοση βλέπετε το μέγιστο αποδεκτό στοίχημα
  • Η μόνη εταιρία που προσφέρει όλα τα παιχνίδια των Football League και Football League 2

Mειονεκτήματα Betsonic

  • Μέτρια σχεδιαστικά ιστοσελίδα
  • Δύσκολοι όροι μπόνους

Σχετικά με το Betsonic

To Betsonic αποτελεί την εμπορική ονομασία της I-Tainment NV Betsonic. Λειτουργεί με το λογισμικό της κορυφαίας σουηδικής εταιρίας Tain, η οποία εγγυάται μεγάλη ρευστότητα, πολλές αγορές και αρκετά υψηλά όρια στοιχηματισμού. Ένα σημαντικό πλεονέκτημα του Betsonic, είναι ότι μπορείτε ανά πάσα στιγμή να δείτε το μέγιστο στοίχημα για κάθε επιλογή τόσο στο live στοίχημα όσο και σε prematch, μεταφέροντας το ποντίκι πάνω στην απόδοση.

Αθλήματα και αγορές

Στο Betsonic θα βρείτε 21 διαφορετικά αθλήματα. Από ποδόσφαιρο, μπάσκετ και τένις, μέχρι πολεμικές τέχνες, αυστραλιανά αθλήματα και μπάντι. Εκτός από τις δημοφιλείς τύπους στοιχηματιισμού όπως 1Χ2, under/over, goal/goal θα βρείτε και ασιατικό χάντικαπ το οποίο σε πολλές εταιρίες δεν είναι διαθέσιμο. Αν τώρα προτιμάτε τις χαμηλές κατηγορίες, θα βρείτε από Football League 2 Ελλάδος, μέχρι τις τοπικές κατηγορίες της Γερμανίας.

Υπεύθυνο Παιχνίδι

Το BetSonic στοχεύει στην ασφαλή διασκέδαση σε ένα υπεύθυνο περιβάλλον διεξαγωγής τυχερών παιχνιδιών. Η ευθύνη για το Betsonic δεν είναι ένα βάρος, αλλά μια ευκαιρία για να προστατεύσει τους παίκτες και να οικοδομήσει μία σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.
Η εταιρεία αντιλαμβάνεται ότι ένα μικρό, αλλά υπαρκτό ποσοστό των παικτών μπορεί να είναι εκτεθειμένο σε κίνδυνο (ή είναι ήδη )  ανάπτυξης εθισμού στα τυχερά παιχνίδια. Λαμβάνει μέτρα κατά αυτής της κατάστασης, διότι σε καμμία περίπτωση η εταιρεία δεν επιθυμεί οι χρήστες της να αντιμετωπίσουν αρνητικές συνέπειες στα οικονομικά τους, καριέρα, την οικογένεια και την κοινωνία. Σε αυτό το πνεύμα, στο BetSonic δεν επιτρέπεται η είσοδος σε ανήλικα άτομα. Είναι δεδομένη η βούληση του Betsonic να βοηθά και να προστατεύτει τους παίκτες και το τμήμα εξυπηρέτησης είναι πάντα στη διάθεση σας.

Βασικές πληροφορίες

Ιστοσελίδαhttp://www.betsonic.com
Eπίσημη ΟνομασίαI-Tainment NV Betsonic
ΔιεύθυνσηC50470, 20 Bisazza str, SLM1640, Sliema, Malta
Iδρύθηκε2010
ΆδειαΚουρασάο
Eπίλυση ΔιαφορώνCIGA

Εξυπηρέτηση Πελατών

Eλληνικό ΤμήμαΝαι
Ώρες επικοινωνίας10:00 - 24:00
TηλέφωνοCallback υπηρεσία
Εmailsupport@betsonic.com
Live chat
Μήνυμα Λογαριασμού

Συναλλαγές

Τρόποι KατάθεσηςBank TransferVisa ElectronVisaNetellerSkrillPaysafeMastercard
Eλάχιστη Kατάθεση10€
Χρεώσεις ΚατάθεσηςΟχι
Tρόποι ΑνάληψηςBank TransferVisa ElectronVisaNetellerSkrill
Eλάχιστη Ανάληψη10€
Xρεώσεις ΑνάληψειςΟχι
 
Copyrights Sporty Stream Partners Football Clash - Offical Owner of templateBorneo Templates | Powered by Blogger.com.