Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks

Definition List

NINJA BETTING


Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

FREE BET 10€ για το Ολυμπιακός-ΑΕΚ από τη STATUS! Νταμπλ ή έκπληξη;



FREE BET 10€
για το Ολυμπιακός-ΑΕΚ από τη STATUS!
Νταμπλ ή έκπληξη;

Ο Ολυμπιακός διατήρησε τη διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες του στη Σούπερ Λιγκ και πλέον στρέφει την προσοχή του στο Κύπελλο, καθώς την Τετάρτη υποδέχεται την φιλόδοξη ΑΕΚ  για το πρώτο ραντεβού τους στα προημιτελικά.
Για αυτό, η StatusBet προσφέρει ένα Δωρεάν Στοίχημα αξίας €10 σε όσους φίλους της ποντάρουν στην μεγάλη μάχη του Κυπέλλου Ελλάδας!
Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να τοποθετήσεις ένα (1) οποιοδήποτε μονό Στοίχημα, αξίας τουλάχιστον €10, στο παιχνίδι Ολυμπιακός-ΑΕΚ (11/02, 19:30) και θα λάβεις €10 FREE BET (Δωρεάν Στοίχημα) για να στοιχηματίσεις σε οποιοδήποτε αγώνα της επιλογής σου.


Περισσότερες πληροφορίες:
Για να λάβεις το Free Bet, θα πρέπει να έχεις τοποθετήσει ένα (1) μονό στοίχημα (single bet) αξίας τουλάχιστον €10 στο παιχνίδι Ολυμπιακός-ΑΕΚ.
Το Free Βet θα είναι διαθέσιμο στο λογαριασμό σου την Πέμπτη, 12/02/15 έως τις 6 μ.μ. για να το τοποθετήσεις σε οποιοδήποτε γεγονός της επιλογής σου σε μονό Στοίχημα (single Bet) και απόδοση μέχρι 3,00.
Για πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορείς να χρησιμοποιήσεις το FREE BET σου, πάτησε εδώ.


Όροι και προϋποθέσεις :
Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά για τους παίκτες της StatusBet που διαμένουν στην Ελλάδα.
Η προσφορά ισχύει για μονά στοιχήματα (single Bets) με αξία ίση ή μεγαλύτερη των €10.
Η προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί με καμία άλλη προσφορά.
Το Free BET μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε γεγονός και απόδοση μέχρι 3,00. Πιθανά κέρδη που θα προέλθουν από το Free Bet θα είναι άμεσα αναλήψιμα.
Κέρδη που πιθανά θα προέλθουν από κακή χρήση του Free Bet θα αφαιρούνται. Επιπλέον στοιχήματα που πιθανά θα προέλθουν από τα παραπάνω κέρδη θα ακυρώνονται.
Επαναλαμβανόμενα, αντικρουόμενα ή συμπληρωματικά στοιχήματα δεν θα προσμετρούνται στον υπολογισμό.
Η προσφορά διατίθεται αποκλειστικά και μόνο για έναν λογαριασμό για κάθε σπίτι. Υπάρχει μόνο μια προσφορά ανά άτομο, οικογένεια, νοικοκυριό, διεύθυνση, ηλεκτρονική διεύθυνση, Ip, τηλεφωνικό αριθμό, ίδια στοιχεία μεθόδου πληρωμής (π.χ. αριθμό χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας), κοινό υπολογιστή, π.χ. σχολή, βιβλιοθήκη, χώρο εργασίας.

Ισχύουν οι γενικοί  Όροι & Προϋποθέσεις  της StatusBet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyrights Sporty Stream Partners Football Clash - Offical Owner of templateBorneo Templates | Powered by Blogger.com.