Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks

Definition List

NINJA BETTING


Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Stoiximan: 15€ ΔΩΡΕΑΝ στοίχημα για τους αγώνες της Εθνικής!


Η έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου πλησιάζει και ο Stoiximan προσφέρει στους φίλους του μία εκπληκτική προσφορά.


Ο Stoiximan υποδέχεται το Μουντιάλ με μια φανταστική προσφορά για όλους όσους καταθέτουν για πρώτη φορά! (ανεξάρτητα από την ημερομηνία εγγραφής τους)

Κάνε τώρα την πρώτη σου κατάθεση (άνω των 10€) και εμείς θα σου δώσουμε 3 Δωρεάν στοιχήματα αξίας 5€ το καθένα για τους 3 αγώνες της Εθνικής Ελλάδος στην Βραζιλία! 

Ναι καλά διάβασες... 5€ Δωρεάν στοίχημα στο Κολομβιά-Ελλάδα, 5€ Δωρεάν στοίχημα στοΙαπωνία-Ελλάδα, και 5€ Δωρεάν στοίχημα στο Ελλάδα-Ακτή Ελεφαντοστού!




Kάνε login ή εάν δεν είσαι ήδη μέλος στο stoiximan.gr κάνε τώρα εγγραφή πατώντας ΕΔΩ.
(προσοχή: Εάν είσαι ήδη μέλος και κάνεις νέα εγγραφή για να εκμεταλλευτείς την προσφορά τότε όλοι σου οι λογαριασμοί στον stoiximan ενδέχεται να μπλοκαριστούν)



Κάνε την πρώτη σου κατάθεση (αξίας 10€ και πάνω) με οποιοδήποτε τρόπο πατώντας ΕΔΩ.



Μόλις ολοκληρωθεί η πρώτη σου κατάθεση τότε κάτω από το δελτίο σου θα έχουν ήδη εμφανιστεί τα ΔΩΡΕΑΝ στοιχήματα των 5€. Για να μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις τα δωρεάν χρήματα θα πρέπει: 

α) πρώτα να επιλέξεις το στοίχημα που θέλεις να παίξεις σε έναν από τους αγώνες της Εθνικής Ελλάδος (π.χ. Over 2.5 στον αγώνα Κολομβία-Ελλάδα) 

β) μόλις το στοίχημα μπει στο δελτίο σου απλά πάτησε στο κουμπί 5€ για τον αγώναπου έχεις επιλέξει (π.χ. 5€ για τον αγώνα Κολομβία-Ελλάδα) 

γ) τέλος το μόνο που απομένει είναι να πατήσεις το κουμπί ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΣΕ ώστε να καταχωρηθεί το στοίχημα σου. 

(προσοχή: Για να χρησιμοποιήσεις το ΔΩΡΕΑΝ στοίχημα θα πρέπει να έχεις επιλέξει μονό στοίχημα το οποίο θα είναι σε απόδοση 1.50 και πάνω και να αφορά αγώνα της Εθνικής Ελλάδος στο Μουντιάλ.) 

Όροι Προσφοράς

- H προσφορά ισχύει μόνο για όσα μέλη καταθέσουν για πρώτη φορά στον stoiximan από τις 2 Ιουνίου 2014 (και ώρα 14:30) μέχρι την έναρξη του αγώνα Ιαπωνία-Ελλάδα. (24/6)
- Για να μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις το ΔΩΡΕΑΝ στοίχημα θα πρέπει να έχεις επιλέξει μονό στοίχημα (δελτία με πάνω από μία επιλογή δεν μετράνε) σε απόδοση πάνω από 1.50. 
- Η προσφορά έχει όριο ανά άτομο, οικογένεια, ταχυδρομική διεύθυνση, διεύθυνση email, ΙΡ και υπολογιστή. Αν εντοπιστεί ένας χρήστης (ή μία ομάδα χρηστών) που παραβαίνοντας αυτό τον κανόνα έχει αποκτήσει παράτυπα την προσφορά, διατηρούμε το δικαίωμα να κλείσουμε όλους τους εμπλεκόμενους λογαριασμούς
- Το κάθε ΔΩΡΕΑΝ στοίχημα μπορεί να παιχτεί μόνο στον αγώνα για τον οποίο αναφέρεται. π.χ. Τα 5€ για τον αγώνα Ιαπωνία-Ελλάδα μπορούν να παικτούν μόνο σε αυτόν τον αγώνα και σε κανέναν άλλο. Εάν μέχρι την ολοκλήρωση του αγώνα δεν έχεις προλάβει να χρησιμοποιήσεις τα 5€ Δωρεάν Στοίχημα τότε αυτά θα εξαφανιστούν από τον λογαριασμό σου χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα να παιχτούν σε άλλο αγώνα.
- Το ΔΩΡΕΑΝ στοίχημα μπορεί να παιχτεί και πριν τον αγώνα αλλά και κατά την διάρκεια του καθώς επίσης και από κινητό ή tablet
- Ο Stoiximan διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει, να ακυρώσει, να ζητήσει την επιστροφή ή να αρνηθεί οποιαδήποτε προσφορά κατά την απόλυτη κρίση του.

 
Copyrights Sporty Stream Partners Football Clash - Offical Owner of templateBorneo Templates | Powered by Blogger.com.