Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks

Definition List

NINJA BETTING


Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

5ος Όμιλος : Σπουδαίο παιχνίδι στην Ρώμη, Φαβορί η Σίτι

GROUP E

ΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΥ
(6.50 – 4.20 – 1.55)
Διεξάγετε στην Arena Khimki χωρητικότητας 18,636 θέσεων. (19:00)
ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ : Σε δυο μεταξύ τους αναμετρήσεις η Μαν. Σίτι μετράει ισάριθμες νίκες  . 3 – 7 τα τέρματα .
ΦΟΡΜΑ : Στους 5 τελευταίους αγώνες  η ΤΣΣΚΑ μετράει 3 νίκες και  2 ήττες σημειώνοντας 12 τέρματα και δέχτηκε 9. Η Σίτι στους 6 τελευταίους αγώνες μετράει 4 νίκες και 2 ισοπαλίες σημειώνοντας 19 τέρματα ενώ έχει  δεχθεί  5.
ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΤΕΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΥΣΙΕΣ
roma olan
ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΟΝ ΘΕΣΜΟ
ΤΣΣΚΑ : Παρατάχθηκε με σύστημα 5-4-1 στον δεύτερο αγώνα για τους ομίλους που έδωσε κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου και δέχθηκε την ήττα με σκορ 0-1 . Αρκέστηκε σε παθητικό ρόλο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και έτσι δέχτηκε την ήττα από την ανώτερη αντίπαλο της.
Μαν. Σίτι : Παρατάχθηκε με σύστημα 4-3-3 στον δεύτερο αγώνα για τους ομίλους  που έδωσε κόντρα στην Ρόμα  και πήρε  την ισοπαλία  με σκορ 1-1 . Καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα προηγήθηκε μόλις στο 4ο λεπτό με πέναλτι του Αγκουέρο δεν κατάφερε να κερδίσει αφού ισοφαρίστηκε στο 23΄με γκολ του γερόλυκου Φραντσέσκο Τόττι.
ΑΠΟΨΗ ΣΧΟΛΗΣ :  Πιστεύουμε ότι μια σοβαρή Σίτι μπορεί να φύγει με την νίκη από την Ρωσία . Επιλογή μας το διπλο (2) με τιμή γύρο στο €1.55 .
_________________________________________________________________________________
vathmologia roma
_________________________________________________________________________________
 ΡΟΜΑ – ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ
(3.75 – 3.75 – 2.05)
Διεξάγετε στο Olimpico  χωρητικότητας 70,634 θέσεων. (21:45)
ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ : Σε δυο μεταξύ τους αναμετρήσεις η μετράνε από μια νίκη. 3 – 4 τα τέρματα.
ΦΟΡΜΑ : Στους 6 τελευταίους αγώνες η Ρόμα μετράει 4 νίκες 1 ισοπαλία και 1 ήττα σημειώνοντας 12 τέρματα και δέχτηκε 4. Η Μπάγερν Μονάχου μετράει 5 νίκες και 1 ισοπαλία σημειώνοντας 16 τέρματα ενώ δεν έχει δεχτεί κανένα.
ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΤΕΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΥΣΙΕΣ
roma olan
ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΟΝ ΘΕΣΜΟ
Ρόμα : Παρατάχθηκε με σύστημα 4-3-3 στον δεύτερο αγώνα για τους ομίλους  που έδωσε κόντρα στην Σίτι  και πήρε παλικαρίσια ισοπαλία με σκορ 1-1 . Παρόλο που βρέθηκε να χάνει μόλις στο 4ο λεπτό κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Τόττι στο 23΄και να φύγει από το Μάντσεστερ με τον πολύτιμο βαθμό.
Μπάγερν : Παρατάχθηκε με σύστημα 4-2-3-1 στον δευτερό αγώνα για τους ομίλους  που έδωσε κόντρα στην ΤΣΣΚΑ και πήρε την νίκη με σκορ 0-1  . Ανώτερη στο μεγαλύτερο στο διάστημα του αγώνα κατάφερε να φύγει από την Ρωσσία χάρη σε τέρμα (πέναλτι) του Μιούλερ στο 22ο λεπτό.







thebetschool
 
Copyrights Sporty Stream Partners Football Clash - Offical Owner of templateBorneo Templates | Powered by Blogger.com.