Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks

Definition List

NINJA BETTING


Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

ΠΑΡΤΥ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΣΤΗ MAGICBET


Εμφάνιση Magicbet_pr_2015-06-23_party_prosforon_620x380.jpg

Το καλοκαίρι έφτασε και η Magicbet το υποδέχεται με εντυπωσιακές προσφορές προς τους πελάτες της. Bonus κατάθεσης που φτάνουν ως και 450 ευρώ, tablets που κληρώνονται καθημερινά, παρολί που χάνουν αλλά δεν χάνονται και bonus σε πλήθος αγώνων είναι μερικές από τις super προσφορές της Magicbet προς όλους τους νέους και παλιούς πελάτες της εταιρίας.


Κάνε τώρα εγγραφή στη Magicbet και εκμεταλλεύσου την προσφορά που δίνει ως και 450 ευρώ. Γίνε τώρα μέλος της πιο εύχρηστης στοιχηματικής πλατφόρμας αυξάνοντας άμεσα τα χρήματα στο λογαριασμό σου, χωρίς δυσκολίες και καθυστερήσεις στην εξαργύρωση. Η προσφορά εκτός από τους νέους πελάτες ισχύει και για όσους έχουν γραφτεί από την 1/1/2015. 

Ένα tablet την ημέρα, το γιατρό τον κάνει πέρα.
Κάθε μέρα μέχρι και το τέλος Ιουλίου η Magicbet προσφέρει στους πελάτες της μετά από κλήρωση ένα tablet Prestigio 5887.  Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να παίξεις ένα απλό στοίχημα σε Pre-Live αγώνες, μίνιμουμ αξίας 10 ευρώ.
Στην κλήρωση που θα γίνεται καθημερινά στις 12 μ.μ. της επόμενης μέρας θα συμμετέχουν όλοι οι πελάτες της Μagicbet, αλλά μόνο όσοι έχουν ποντάρει το μίνιμουμ στοίχημα μέσα στην ημέρα θα δικαιούνται το tablet. Οι πελάτες που θα κληρωθούν αλλά δεν θα έχουν ποντάρει μέσα στην ημέρα, θα πιστώνονται το ποσό των 10 ευρώ στο λογαριασμό τους

Στο στοίχημα τα περισσότερα δελτία χάνονται για ένα παιχνίδι. Όταν φτάνεις στην πηγή και τελικά δεν πίνεις νερό. Πλέον όμως στη Magicbet δικαιούσαι και κι άλλες ευκαιρίες. Αν ποντάρεις σε 4 ή περισσότερα σημεία, σε στοιχήματα όλων των ειδών εκτός από Live-betting και χάσεις μόνο ένα σημείο, τότε δεν χάνεις τίποτα. Εκμεταλλεύσου την προσφορά «ΣΤΟ ΤΣΑΚ» της Magicbet και τα χρήματά σου θα επιστραφούν στο λογαριασμό σου.

Είσαι παίκτης που ψάχνει τα μεγάλα κέρδη; Η Magicbet σε επιβραβεύει για την τόλμη σου και ανεβάζει το ποσό που πρόκειται να κερδίσεις. Σε περίπτωση που ποντάρεις σε παρολί με μίνιμουμ 4 σημεία μπορείς να πολλαπλασιάσεις τα κέρδη σου φτάνοντας ακόμη και στο 200% της αξίας που δικαιούσαι.  

Περισσότερες λεπτομέρειες για όλα όσα προσφέρει η Magicbet, μπορείτε να βρείτε με μια απλή επίσκεψη στην κορυφαία στοιχηματική ιστοσελίδα. Ενημερωθείτε με λεπτομέρεια και εγγραφείτε άμεσα, ώστε να εκμεταλλευτείτε τις μεγάλες καλοκαιρινές προσφορές της Magicbet και να ζήσετε με τον καλύτερο τρόπο την αληθινή μαγεία του παιχνιδιού




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyrights Sporty Stream Partners Football Clash - Offical Owner of templateBorneo Templates | Powered by Blogger.com.