Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks

Definition List

NINJA BETTING


Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Previews Δευτέρας: βραδιά... ειδικών καταστάσεων!

Previews Δευτέρας: βραδιά... ειδικών καταστάσεων!


Previews Δευτέρας: βραδιά... ειδικών καταστάσεων!

ΓΕΡΜΑΝΙΑ - ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
Κωδ. ΟΠΑΠ: 311
Ωρα / TV: 19:00 /ΝΕΡΙΤ και ΝΕΡΙΤsports
Γήπεδο: ΑΡΕΝΑ ΦΟΝΤΕ ΝΟΒΑ (50.000)
Διαιτητής: Μίρολαντ Μάζιτς (Σερβία)
Παράδοση: Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά 17 φορές έχουν βρεθεί αντιμέτωπες οι δύο ομάδες. Οι Γερμανοί έχουν πάρει εννέα νίκες και οι Πορτογάλοι τρεις (πέντε ισοπαλίες). Στο μοναδικό τους παιχνίδι σε Παγκόσμιο Κύπελλο το 2006 οι Γερμανοί είχαν επικρατήσει 3-1.

 
Η… φαγούρα των 24 ετών καλά κρατεί για τη Γερμανία, αφού μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ στην Ιταλία (1990) της λείπει το βαρύτιμο τρόπαιο. Η αποστολή της στη Βραζιλία μόνο εύκολη δεν μπορεί να θεωρείται, αφού δεν αποκλείεται να συγκρουστεί με τη διοργανώτρια στα ημιτελικά (αν και οι δύο ομάδες τερματίσουν πρώτες στους ομίλους τους). Οπως και η Γερμανία, έτσι και η Πορτογαλία βάζει σιγά σιγά το όνομα της δίπλα στις κορυφαίες ομάδες του πλανήτη. Ο τελικός του Euro το 2004, η παρουσία της στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2006, αλλά και ο ημιτελικός στο EURO του 2012 την καθιστούν σίγουρα ως μια σταθερή δύναμη του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Οι Ιβηρες πηγαίνουν στα γήπεδα της Βραζιλίας με μεγάλες προσδοκίες, έχοντας μάλιστα τους Κοεντράο, Πέπε, Ρονάλντο στην καλύτερη δυνατή ψυχολογική κατάσταση μετά την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Ρεάλ. Ο Ρονάλντο μάλιστα έδειξε στο τελευταίο φιλικό (5-1 την Ιρλανδία) όπου και μπήκε αλλαγή ότι θα είναι πανέτοιμος για την πρεμιέρα. Και οι Πορτογάλοι πάντως στερούνται ποιοτικών λύσεων στην κορυφή της επίθεσης.
 
Στα αγωνιστικά νέα, για τα «πάντσερ» γνωστή είναι η απουσία του Μάρκο Ρόις ο οποίος τραυματίστηκε σε ένα από τα τελευταία φιλικά και δεν ταξίδεψε στη Βραζιλία.
 
Πιθανές ενδεκάδες
Γερμανία (4-2-3-1): Νόιερ – Μπόατενγκ, Μερτεζάκερ, Χούμελς, Χέβεντες – Κρόος, Λαμ – Σίρλ, Γκέτσε, Ποντόλσκι – Μίλερ
Πορτογαλία (4-3-3): Πατρίτσιο – Περέιρα, Αλβες, Πέπε, Κοεντράο – Βελόσο, Μουτίνιο, Καρβάλιο – Νάνι, Πόστιγκα, Ρονάλντο


ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Την απαραίτητη ποιότητα για να βάλει δύσκολα στα «πάντσερ» έχει η Πορτογαλία, ωστόσο το χέρι δεν πάει εύκολα στην κόντρα μία εκ των κορυφαίων ομάδων παγκοσμίως. 


Επιλογή τα 2-3 τέρματα τα οποία προσφέρονται στο 2.08 στον STOIXIMAN.




ΙΡΑΝ - ΝΙΓΗΡΙΑ
Κωδ. ΟΠΑΠ: 312
Ωρα / TV: 22:00 / ΝΕΡΙΤsports
Γήπεδο: ΑΡΕΝΑ ΝΤΕ ΜΠΑΪΞΑΝΤΑ (38.533)
Διαιτητής: Κάρλος Βέρα (Εκουαδόρ)
Παράδοση: Μόνο μία φορά έχουν τεθεί αντιμέτωπες οι δύο ομάδες στην ιστορία τους κι αυτή σε φιλικό παιχνίδι. Στις 28 Ιανουαρίου 1998, οι «σούπερ αετοί» επιβλήθηκαν του Ιράν με 1-0, σε αναμέτρηση που έλαβε χώρα στο Χονγκ Κονγκ.



Θα βρεθεί για τέταρτη φορά στα τελικά το Ιράν που μπαίνει σ' έναν όμιλο, όπου υπάρχει ένα εμφανές φαβορί (Αργεντινή) και δύο υπολογίσιμες δυνάμεις. Μ' αυτή την λογική ο Κάρλος Κεϊρόζ μπορεί να μην το δήλωσε σαφώς, όμως είναι δεδομένο ότι θεωρεί ικανή την ομάδα του να κάνει την έκπληξη. Οι Πέρσες αγωνίστηκαν σε τέσσερα φιλικά κι έδωσαν «στίγμα» για το πώς πρόκειται να παρουσιαστούν στα γήπεδα της Βραζιλίας. Σκληρή και πολυπρόσωπη άμυνα και μόνο αν υπάρξουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις, βγαίνουν από το... καβούκι τους και ψάχνουν την κόντρα. Οι «σούπερ αετοί» από την πλευρά τους έφτασαν άνετα στη Βραζιλία, όμως το κλίμα στο εσωτερικό τους είναι τεταμένο. Οι επιλογές του προπονητή Κέσι «ξένισαν» ορισμένους ακόμα και μέσα από την ομοσπονδία της χώρας, με αποτέλεσμα να ασκείται σκληρή κριτική μετά από κάθε φιλικό παιχνίδι. Οι Νιγηριανοί έκλεισαν την προετοιμασία τους χωρίς νίκη, αφού παραχώρησαν ισοπαλία σε Μεξικό, Ελλάδα, Σκωτία, ενώ ηττήθηκαν στην πρόβα τζενεράλε από τις Η.Π.Α. στην Φλόριντα (2-1)



Στα αγωνιστικά νέα, για τη Νιγηρία πλήγμα αποτελεί ο τραυματισμός του αριστερού μπακ Ετσιεγίλε της Μονακό που αποκλείστηκε από την αποστολή, με τον Ουζοένι της Ενούγκου Ρέιντζερς να παίρνει την θέση του στο ρόστερ.
 
Πιθανές ενδεκάδες
Ιράν: (4-5-1): Αχμαντί – Χεϊνταρί, Μπεϊκζαντέ, Μονταζερί, Χοσεϊνί – Ντεζαγκά, Σοζαεΐ, Χανταντιφάρ, Νεκουνάμ, Τεϊμουριάν – Χουτσανεζάντ
 
Νιγηρία (4-2-3-1): Ενιεγιάμα - Αμπροουζ, Ομποαμπόνα, Γιόμπο, Οσανίβα - Μίκελ, Ονάζι - Μόουζες, Αζίζ, Οντεμβίγκι - Αμεόμπι
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Κλειστά αναμένεται να παίξουν οι δύο ομάδες οι οποίες θα έχουν ως πρώτο τους μέλλημα το να μην χάσουν.

 Η ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο προσφέρεται στο 2.02 στον STOIXIMAN.





ΓΚΑΝΑ - ΗΠΑ
Κωδ. ΟΠΑΠ: 313
Ωρα / TV: 01:00 / ΝΕΡΙΤsports
Γήπεδο: ΑΡΕΝΑ ΝΤΑΝ ΝΤΟΥΝΑΣ (50.00)
Διαιτητής: Τζόελ Αγκιλάρ (Ελ Σαβαδόρ)
Παράδοση: Αυτή είναι η τρίτη φορά που οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες κι αυτή σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η Γκάνα το 2006 είχε επικρατήσει με 2-1 στη φάση των ομίλων, ενώ το 2010 κατάφερε να πάρει την πρόκριση στον γύρο των «16» στην παράταση με 2-1 (1-1 στην κανονική διάρκεια).


Οι δύο ομάδες γνωρίζουν πολύ καλά ότι, αν θέλουν να έχουν ελπίδες πρόκρισης από τον 7ο όμιλο, τότε θα πρέπει να νικήσουν στο παιχνίδι της πρεμιέρας. Η Γκάνα βάσει αποδόσεων είναι καταδικασμένη, αφού ξεκινά τις προσπάθειες της με τιμές μεγάλου αουτσάιντερ για την πρόκριση, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει ότι τόσο το 2006 όσο και το 2010 κατάφερε να περάσει από τη φάση ομίλων. Το 2006 μάλιστα νίκησε τις Η.Π.Α. στη φάση των ομίλων και τέσσερα χρόνια αργότερα απέκλεισε τους Αμερικανούς στο γύρο των «16». Η εμπειρία δεν λείπει από το ρόστερ της, αφού σε αυτό υπάρχουν οι «παλιοσειρές» Μουντάρι, Εσιέν, Γκιάν, με τη διαφορά πάντως ότι τέσσερα χρόνια πριν οι παίκτες αυτοί ήταν πρωταγωνιστές στους συλλόγους τους, κάτι που δεν συμβαίνει το τελευταίο διάστημα. Στα φιλικά είχε ήττες από Μαυροβούνιο, Ολλανδία χωρίς να σκοράρει, αλλά στο τελευταίο της επικράτησε 4-0 της Νοτίου Κορέας με τρία γκολ του Τζόρνταν Αγιού. Οι Η.Π.Α. είναι έτοιμοι για την 7η διαδοχική παρουσία τους σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου. Στις έξι προηγούμενες αποκλείστηκαν τρεις φορές στη φάση των ομίλων και για να αποφύγουν την τέταρτη, θα πρέπει να κάνουν την υπέρβαση, αφού στον όμιλο τους βρίσκονται Γερμανία και Πορτογαλία.

Στα αγωνιστικά νέα, για τη Γκάνα τραυματίστηκε στο τελευταίο φιλικό ο επιθετικός Γουόρις και όπως όλα δείχνουν δεν θα είναι έτοιμος για την πρεμιέρα. Ο άσος της Βαλενσιέν είχε καθοριστικό ρόλο στην πρόκριση της ομάδας του στο Παγκόσμιο Κύπελλο.
 
Πιθανές ενδεκάδες
Γκάνα (4-3-3): Νταουντά – Οπάρε, Μπόι, Αφουλ, Ινκούμ – Εσιέν, Μπόατενγκ, Μουντάρι - Α. Αγιού, Γκιάν, Κ. Ασαμόα
HΠΑ (4-4-2): Χάουαρντ – Τζόνσον, Κάμερον, Μπίσλερ, Μπίσλεϊ – Ζούσι, Τζόουνς, Μπράντλεϊ, Μπεντόγια – Ντέμπσεϊ, Αλτιντορ
 
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Αποτέλεσμα θέλουν και οι δύο ομάδες στην πρεμιέρα του ομίλου για να διεκδικήσουν τις ήδη λίγες πιθανότητες που έχουν για πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να παίξουν επιθετικά.

 Σε απόδοση 1.72 το g/g στον STOIXIMAN.








gazzetta
 
Copyrights Sporty Stream Partners Football Clash - Offical Owner of templateBorneo Templates | Powered by Blogger.com.