Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks

Definition List

NINJA BETTING


Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Προτάσεις για την Εθνική μας στο Μουντιάλ.....!!

Προτάσεις για την Εθνική μας στο Μουντιάλ.....!!

Καλησπέρα φίλοι μου. Από σήμερα μπαίνουμε σε φουλ ρυθμούς Μουντιάλ και ξεκίνημα δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε εκτός από την Εθνική μας. Ευελπιστώντας να κάνουμε ένα καλό τουρνουά και να αισθανθούμε και πάλι υπερήφανοι θα πάμε να δούμε πάνω σε ποια ειδικά στοιχήματα θα ποντάρουμε.
                                    ΣΥΝΟΛΙΚΟΙ  ΠΟΝΤΟΙ  ΣΤΟΝ  ΟΜΙΛΟ

Πρώτο ειδικό στοίχημα στον όμιλο θα είναι αυτό των συνολικών πόντων στον όμιλό μας. Εδώ έχουμε το Όβερ 3,5 να δίνει 2,50 και το Under 3,5 να δίνει 1,50. Προσωπικά επειδή είδα την εθνική μας στα δυο δυνατά φιλικά παρατήρησα πως δύσκολα τρώει γκολ πίσω και πως με την είσοδο του Φετφατζίδη αρχίζει να βγάζει και επιθετικές αρετές. Μεγάλη πληγή το αργό μας κέντρο στο οποίο θα αντέξουμε όσο αντέξει ο Κάρα. Στην λογική ότι μπορούμε να πάρουμε τους Ιάπωνες και πως ένα Χ με Ακτή ή Κολομβία θα το τσιμπήσουμε τότε θα πάω στο καλοπληρωμένο Όβερ 3,5.

                                            ΠΡΩΤΟΣ  ΣΚΟΡΕΡ  ΟΜΑΔΑΣ

Εδώ φίλοι μου θα κινηθώ εντελώς διαισθητικά. Καταρχήν Μήτρογλου και Γκέκα τους βγάζω εκτός πονταρίσματος διότι ο ένας είναι σε τραγική κατάσταση και ο άλλος δεν μπορεί ε αυτό το επίπεδο. Τα χαφ μας δύσκολα θα κάνουν προωθήσεις οπότε και αυτοί βγαίνουν εκτός παιχνιδιού. Καταλήγω λοιπόν στον Γιώργο Σαμαρά με απόδοση 9.00 και στον Γιάννη Φετφατζίδη με 20.00
                                                            
                                     ΠΟΣΑ  ΓΚΟΛ ΘΑ ΔΕΧΤΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ

Αυτό το στοίχημα θα είναι και το πιο δυνατό μου. Το Under 3,5 δίνει 2,00 και το Όβερ 3,5 δίνει 1,75. Η άμυνα μας θεωρώ πως είναι χωρίς υπερβολές μέσα στις κορυφαίες του θεσμού. Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Μόρας, Τοροσίδης, Βύντρα και Χολέμπας προέρχονται από εκπληκτικές χρονιές και δεν είναι τυχαίο πως όλοι τους παίζουν στο κορυφαίο επίπεδο. Επιλογή μου το Under 3,5.

Συνοπτικά

1) ΠΟΝΤΟΙ  ΣΤΟΝ  ΟΜΙΛΟ         ΟΒΕΡ  3,5          (2,50)       STOIXIMAN

2) ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΟΜΑΔΑΣ      ΣΑΜΑΡΑΣ    (9.00)   κ΄ ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗΣ   (20.00)    STOIXIMAN

3) ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ     UNDER 3,5  (2,00)  STOIXIMAN 

Kαλή τύχη σε όλους!!!!

Υ.Γ. Όλες οι προτάσεις εννοείται πως προτείνονται για ΜΟΝΟ στοιχηματισμό.

profitesbet
 
Copyrights Sporty Stream Partners Football Clash - Offical Owner of templateBorneo Templates | Powered by Blogger.com.