Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks

Definition List

NINJA BETTING


Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Πρώτοι σκόρερ ομίλων Μουντιάλ.......!!!

Πρώτοι σκόρερ ομίλων Μουντιάλ.......!!!

Καλημέρα κύριοι. Συνέχεια στα αφιερώματα για την μεγάλη διοργάνωση του Μουντιάλ με τις προβλέψεις μας γι τον πρώτο σκόρερ ομίλου. Προσοχή διότι σε περίπτωση ισοβαθμίας η απόδοση που παιρνουμε είναι υποδιπλάσια οπότε δεν αξίζει να ποντάρουμε σε μικρές αποδόσεις. Αν πχ παίξουμε π.χ Νέιμαρ από Βραζιλία που δίνει 3,5 και ο Νέιμαρ βάλει 3 γκολ και βγει πρώτος, τότε άλλος ένας να έχει βάλει 3 γκολ θα πάρουμε απόδοση 1,75.  Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας
                                                  GROUP A - HULK

Προφανώς και η επιλογή μας θα πάει σε...Βραζιλία μεριά. Η επιλογή του Νειμαρ εξηγήσαμε και πριν γιατί δεν αξίζει οπότε ανάμεσα θα κινηθούμε αλλού. Προσωπικά θα πάω στον Χουλκ ο οποίος είναι βασικός έχει έφεση στο σκοράρισμα και εκτελεί και φάουλ. Η απόδοση του στο 11,00 και την θεωρώ αρκετά value.

                                                  GROUP B - ROBBEN

Aπό τον δεύτερο όμιλο καταρχήν η επιλογή μου έγινε ανάμεσα σε Χιλή, Ισπανία και Ολλανδία με τους ''οράνιε'' να κερδίζουν στο νήμα. Πρόκειται για τον πιο δύσκολο όμιλο με πληθώρα επιλογών οπότε ο βαθμός δυσκολίας αυξάνει. Διάλεξα εν τέλει τον Ρόμπεν κυρίως διότι σκοράρει αρκετά είναι και εκτελεστής στημένων και πληρώνει και 12.00.
                                                                
                                                    GROUP G - ΠΙΑΝΙΤΣ

Τέλος θα κλείσω με μίνι βόμβα καθώς δεν θα πάρω σκόρερ από την Αλπισελέστε. Η Αργεντινή έχει πολλούς παιχταράδες μέσα στην ενδεκάδα της και άλλους τόσους για αλλαγή. Θεωρώ λοιπόν πως το σκοράρισμα τους θα μοιραστεί. Αντιθέτως η Βοσνία έχει 3. Τον Τζέκο τον Πιάνιτς και τον Μισίμοβιτς. Θα πάω στο Πιάνιτς που προέρχεται από εξαιρετική χρονιά έχει έφεση στο σκοράρισμα και δίνει  30.00 παρακαλώ.

Να τονίσω ότι οι σκόρερ προτείνονται για μονό στοιχηματισμό αλλά και όλοι μαζί σε συστηματάκι 2-3.

Καλή επιτυχία σε όλους!!!!

Υ.γ  Οι αποδόσεις είναι από το STOIXIMAN....!!

profitesbet
 
Copyrights Sporty Stream Partners Football Clash - Offical Owner of templateBorneo Templates | Powered by Blogger.com.