Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks

Definition List

NINJA BETTING


Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής


Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής.

325.        ΟΥΡΑΛ - ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ

Βήματα προόδου έκανε στα τελευταία παιχνίδια της η Ουράλ, παραμένει όμως η ομάδα με το χειρότερο εντός έδρας ρεκόρ στην ρωσική Πρέμιερ (0-1-5). 4-1-2 μετράει εντός η Σπαρτάκ, ευκαιρία δεν το λες το διπλό, αλλά αποτελεί σίγουρα επιλογή.

326.        ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΕΣΠΑΝΙΟΛ

Τέσσερα ματς χωρίς ήττα (2-2-0) η Εσπανιόλ (0-2-1 εκτός), η Ατλέτικο έρχεται από την ήττα με 3-1 στη Βαλένθια. Κοντράρεται ο άσος στην Ασία, περιμένουμε πάντως εύκολα ή δύσκολα στο τέλος να κάνει την εμφάνιση του.

327.        ΟΥΕΛΒΑ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ

Αήττητη η Σπόρτινγκ Χιχόν (4-4-0, 2-2-0 εκτός), 2-2-0 και 4-3-1 μετράει συνολικά η Ουέλβα, έχει πολύΧ μέσα.

328.        ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΛΑΤΣΙΟ

Με τη δυσκολία που βγάζει στο γκολ η Φιορεντίνα (2-3-1, 1-2-0 εντός με 3-0 γκολ) ο άσος απορρίπτεται, καλοκοιτάμε την κόντρα, η Λάτσιο φέτος βγάζει πολλές φάσεις για γκολ και στα δύο τελευταία σκόραρε από 4 και 3 γκολ αντίστοιχα.

329.        ΧΕΡΕΝΦΕΝ – ΚΑΜΠΟΥΡ

Ντέρμπι μίσους στον ολλανδικό Βορρά, 3-0-1 το εντός έδρας ρεκόρ της Χέρενφεν, 1-2-1 εκτός, 4-3-1 συνολικά μετράει η Καμπούρ, μοιάζει και είναι δύσκολο στην πρόβλεψη.

330.        ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ – ΕΣΚΙΣΕΧΙΡΣΠΟΡ

Νο Bet.

331.        ΤΡΟΜΣΝΤΑΛΕΝ – ΜΠΡΙΝΕ

Τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος στη 2η κατηγορία της Νορβηγίας, η Τρομσντάλεν (4-3-6 εντός, έχει να κερδίσει στο σπίτι της από την 1η Ιουνίου) έρχεται από ήττα (2-3) στον εξάποντο τελικό με τη Χόνεφος και πλέον οι ελπίδες της για την παραμονή είναι ουσιαστικά μαθηματικές, αφού πρέπει να καλύψει διαφορά επτά πόντων σε τρία ματς. Η Μπρίνε (5-2-6 εκτός) συμπλήρωσε τέσσερις σερί νίκες με το 2-1 επί της πανίσχυρης Τρόμσο, σώθηκε και μαθηματικά ενώ πλέον κοιτάει και την εξάδα (στο-6 αυτή την ώρα). Τρομερά αμφίρροπο, δεν υπάρχει Χ στο ματς, de facto η αξία του late goal αν είναι ισόπαλο στο τέλος.

332.        ΒΑΑΣΑ – ΕΛΣΙΝΚΙ

Προτελευταία αγωνιστική στη Φινλανδία, τίτλος/τριάδα και παραμονή έχουν κριθεί, μοναδική εκκρεμότητα η 4η θέση, η οποία σύμφωνα με τις πιο έμπιστες πηγές –γιατί υπάρχει διχογνωμία- δίνει εισιτήριο για την Ευρώπη, αν η Ελσίνκι κερδίσει την Ίντερ Τούρκου στον τελικό του κυπέλλου (1 Νοέμβρη το ματς), πράγμα που είναι και το πιο λογικό (κάτι που δεν ίσχυε μέχρι πέρυσι). Άνετη η πρωταθλήτρια Ελσίνκι, με ευρωπαϊκό ματς ακολουθεί, η Βάασα (7-3-6 εντός) βρίσκεται σε φόρμα (4-3-0), κέρδισε την προηγούμενη αγωνιστική 0-3 τη Σεϊναγιόεν και χρειάζεται βαθμούς στη μάχη που δίνει για την 4η θέση. Το 1Χ υποχωρεί ελαφρώς, έχουμε όμως την πολυτέλεια –και εμείς και οι γηπεδούχοι- να γνωρίζουμε τα αποτελέσματα των ανταγωνιστών τους (Μάριεχαμν, Κουόπιο), αν ο τους βαθμός κάνει θα πάμε στο 1Χ, διαφορετικά θα δοκιμάσουμε κάτι ψηλά στον ξερό άσο.

333.        ΜΙΛΙΚΟΣΚΙ - ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ

Over ή πάσο.

334.        ΑΟΥΕ - ΜΟΝΑΧΟ 1860

Στο ψάξιμο αμφότερες, με νεόκοπους τεχνικούς στον πάγκο, η Άουε με τον Στίπιτς τουλάχιστον θυμήθηκε τη δύναμη της έδρας της, όπου και μετράει 2/2 νίκες στα πιο πρόσφατα. Στη μέση το σετ, από Χ ξεκινάει, αν ξεφύγει πιθανότερο είναι να πάει προς τα αριστερά.

335.        ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ – ΑΑΛΕΝ

Τρεις σερί ήττες συμπλήρωσε η Καρλσρούη (1-2-1 εντός) με το 2-0 από την Καϊζερσλάουτερν, χρειαζόταν τη διακοπή για να γλύψει τις πληγές της. Ζόρικος αντίπαλος πάντα η Άαλεν (0-2-3 φέτος εκτός, 2-3-4 συνολικά), είναι ομάδα που μπορεί να βάλει αμυντικά εμπόδια ακόμα και στις καλές ομάδες της Τσβάιτε Λίγκα, σίγουρα ο άσος δεν είναι για 1,60. 

336.        ΦΣΒ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ – ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ

Σαφώς και φαβορί η εκπληκτική φέτος Ίγκολσταντ, που συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα της Τσβάιτε Λίγκα όντας αήττητη (5-4-0, 2-2-0 εκτός) και αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο. Τελευταία ήττα της εκτός έδρας πριν από 13 μήνες σε αυτό το γήπεδο, η ΦΣΒ φέτος όμως δεν είναι σε ανάλογη κατάσταση με περασμένες σεζόν, 0-2-2 μετράει στο σπίτι της. Μόνο προς τα δεξιά κοιτάμε.

337.        ΛΟΥΚΕΡΝΗ – ΒΑΝΤΟΥΖ

Ντέρμπι στην ουρά, η Λουκέρνη (0-5-6 ρεκόρ, 0-4-1 εντός) με νέο τεχνικό το Μάρκους Μπάμπελ ψάχνει για μια καινούρια αρχή. Οι γηπεδούχοι αγαπούν τα GG (5/5 εντός, 10/11 συνολικά), πιο σφιχτή η Βαντούζ, η αγορά πάει δυνατά στον άσο, περιμένοντας τον παράγοντα “νέος προπονητής” να παίξει καταλυτικό ρόλο.

338.        ΣΙΟΝ – ΤΟΥΝ

3-0-2 (3/5 under 2,5 και No Goal) μετράει εντός η Σιόν, η Τουν παραμένει ομάδα έδρας (5-0-1 εντός, 1-2-2 εκτός) αλλά η άνεση της στο σκοράρισμα (βρήκε δίχτυα σε όλα τα παιχνίδια της, 10/11 GG) την κάνει τρομερά επικίνδυνη. Το Goal/Goal πρώτη λύση.

339.        ΜΑΡΣΕΪΓ – ΤΟΥΛΟΥΖ

Ματς ανάμεσα στις δύο πιο φορμαρισμένες ίσως ομάδες στη Γαλλία πριν τη διακοπή και αυτές που σίγουρα παίζουν ως τώρα το καλύτερο ποδόσφαιρο. Κατά ριπάς σκοράρει η Μαρσέιγ, δεν θα αλλάξει το πλάνο της, η Τουλούζ έχει ποιοτικούς επιθετικούς που μπορούν να βρουν δίχτυα. Over και άσος.

340.        ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ – ΣΙΛΚΕΜΠΟΡΓΚ

5/5 νίκες με 12-4 μετράει εντός η πρωτοπόρος Μίντιλαντ, η ουραγός Σίλκεμποργκ (0-1-4 με 0-7 γκολ εκτός) δεν μπορεί να της σταθεί εμπόδιο.

341.        ΚΠΡ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Αδύναμη γενικά η ουραγός της Πρέμιερ ΚΠΡ (1-1-5), στη έδρα της όμως κάτι κάνει, 1-1-1 μετράει με 3-3 γκολ. Η Λίβερπουλ έχει πρόβλημα στο τελείωμα των φάσεων και με τον εκ νέου τραυματισμό του Στάριτζ δεν φαίνεται φως στο τούνελ. Μακριά και αγαπημένοι.

342.        ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ - ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ

Σε ρηχά νερά αμφότερες μέχρι στιγμής, η διακοπή λογικά θα λειτουργήσει υπέρ τους, πιστεύουμε περισσότερο στη Σταντάρ (1-2-2 εντός με 4/5 over 2,5), αποδίδει καλύτερα από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα της, τρύπια πίσω η Ζούλτε (0-1-4 εκτός με 5/5 GG & over), κρατάμε τον άσο για τοlive.

343.        ΓΚΟΟΥ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ – ΤΣΒΟΛΕ

Ακόμα ένα ολλανδικό ντέρμπι σε αυτή την αγωνιστική, σαφώς καλύτερη ομάδα του ζευγαριού η Τσβόλε (5-1-2, 1-1-2 εκτός), οι γηπεδούχοι φέτος έχουν πάρει αρκετούς βαθμούς με τύχη και γκολ στο τέλος, αυτό όμως δεν θα μας σταματήσει από το να ποντάρουμε στο 0:0 ασιατικό διπλό (διπλό με κάλυψη στην ισοπαλία).

344.        ΝΤΟΡΝΤΡΕΧΤ – ΟΥΤΡΕΧΤΗ

4/4 ήττες εντός η Ντόρντρεχτ, 1-0-3 εκτός η Ουτρέχτη, δεν θα βάλουμε το χέρι ματς στ φωτιά.

345.        ΝΑΪΜΕΓΚΕΝ - ΝΤΕΝ ΜΠΟΣ

Τραίνο η Ναϊμέγκεν, 8-0-1 με 23-5 γκολ μετράει, 4/4 νίκες εντός, η Ντεν Μπος όμως δεν είναι και για πέταμα ώστε να πάμε στον χαμηλό άσο.

346.        ΣΠΑΡΤΑ ΡΟΤ. – ΦΕΝΛΟ

Νο Bet.

347.        ΑΡΣΕΝΑΛ ΤΟΥΛΑ – ΡΟΣΤΟΦ

Ντέρμπι ουραγών, 0-1-5 εντός η Άρσεναλ Τούλα, 0-1-4 εκτός η Ροστόφ, δεν μπλέκεις ούτε για πλάκα…

348.        ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΦΗ

Και οι δύο ομάδες είδαν με καλό μάτι τη διακοπή, ο Παναθηναϊκός (2/2 νίκες εντός, 3-1-1 συνολικά) για να πάρει ανάσες, ο ΟΦΗ για να μονταριστεί. Τραγικοί οι Κρητικοί στις δύο εξόδους τους (Ολυμπιακός 3-0, ΠΑΟΚ 4-0), ούτε φάση δεν έκαναν, από την άλλη ο ΠΑΟ χωρίς τον Μπεργκ δυσκολεύεται να ανοίξει κλειστές άμυνες. Δεν θα ασχοληθούμε περεταίρω.

349.        ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΠΑΡΜΑ

Επίθεση εναντίον άμυνας, κάπως υπερβολικό να μην έχει σκοράρει ακόμα στο Μπέργκαμο η Αταλάντα (0-1-2 με 0-4 γκολ εντός), η Πάρμα έρχεται από πέντε σερί over 2,5 & GG. Περιμένουμε τους γηπεδούχους πιο επιθετικούς, η Πάρμα δύσκολα θα αλλάξει μοτίβο, πάμε με το over 2,25.

350.        ΒΕΡΟΝΑ – ΜΙΛΑΝ

2/3 over 2,5 και GG μετράει στην έδρα της η Βερόνα, το μόνο που δεν είχε γκολ ήταν το πρόσφατο 1-0 με την Κάλιαρι, που είχε περισσότερες φάσεις και από τα δύο προηγούμενα μαζί. Γνωστό πλέον το επιθετικό προφίλ της Μίλαν φέτος (2/3 over, 3/3 GG εκτός), θα πάμε με τα γκολ.

351.        ΚΑΛΙΑΡΙ – ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ

Επίθεση εναντίον άμυνας, ως είθισται η δεύτερη είναι που φέρνει τα αποτελέσματα, 1-1-4 η Κάλιαρι (0-0-2 εντός, 2/2 over & GG), 4-2-0 (1-2-0 εκτός) η Σαμπντόρια και είναι ερώτημα πιο από τα δύο στυλ θα επιβληθεί στον αγωνιστικό χώρο. Στα υπ’ όψιν το over για το live, ειδικά αν το σκορ ανοίξουν οι γηπεδούχοι.

352.        ΠΑΛΕΡΜΟ – ΤΣΕΖΕΝΑ

Ντέρμπι νεοφώτιστων, καλύτερα πατάει ως τώρα η Τσεζένα (1-3-2), ο προπονητής της Παλέρμο (0-3-3, 0-2-1 εντός) Μπέπε Ιακίνι παίζει το κεφάλι του. Ποντάρεται ο άσος, εμείς δεν θα ασχοληθούμε πριν το live, οι αποδόσεις είναι απαγορευτικές.

353.        ΤΟΡΙΝΟ – ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ

Δεν γεμίζει το μάτι σαν φαβορί η Τορίνο (1-2-3, 0-2-1 εντός), έχει δεδομένο πρόβλημα στο σκοράρισμα, η Ουντινέζε (4-1-1) έχασε μέχρι στιγμής μόνο από τη Γιουβέντους στην ίδια πόλη. Αουτσάιντερ οι φιλοξενούμενοι, θα πάμε με το +0,25 ασιατικό διπλό.

354.        ΦΡΕΝΤΡΙΚΣΤΑΝΤ – ΜΠΑΕΡΟΥΜ

Εξάποντο για τα πλέι-οφ, η Φρέντρικσταντ (7-4-2 εντός) έχει το όνομα αλλά η Μπάερουμ (6-1-6 εκτός) τη χάρη, την προηγούμενη αγωνιστική ζόρισε τρομερά τη μέλλουσα πρωταθλήτρια πριν λυγίσει (3-4). Δεδομένης της ευκολίας που έχουν στο γκολ οι φιλοξενούμενοι μπορούν να κομπλάρουν τη “σφιχτή” Φρέντρικσταντ, ο άσος στο 1,70 είναι για κόντρα, οι γενναίοι πάνε στο ξερό διπλό.

355.        ΧΟΝΤ – ΡΑΝΧΑΪΜ

Σώθηκε ουσιαστικά η Χοντ (4-3-6 εντός) με τους επτά βαθμούς που μάζεψε στα τρία τελευταία παιχνίδια της, η Ράνχαϊμ (6-2-5 εκτός) ηττήθηκε στα δύο πιο πρόσφατα, εγείροντας για ακόμα μια φορά ερωτηματικά ως προς το ενδιαφέρον της για την άνοδο (είναι γνωστές οι σχέσεις της με τη Ρόζενμποργκ, της οποίας αποτελεί φυτώριο). Δεν θα μας απασχολήσει pregame.

---.          ΧΑΜ ΚΑΜ – ΑΛΤΑ

Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για την Άλτα (1-3-9 εκτός) από τη νίκη αν θέλει να σωθεί (στο -5 αυτή την ώρα από τη Χόνεφος), η πεσμένη Χαμ Καμ πάντως την προηγούμενη αγωνιστική πήρε 2-2 στην καυτή έδρα της Κρίστιανσουντ (πρώτος της φέτος εκτός, 1-3-9 μετράει στην έδρα της). 1,40 διπλό στη Β’ Νορβηγίας δεν θα παίζαμε ούτε την Τρόμσο, αλλά το κίνητρο των φιλοξενούμενων δεν μπορεί να αμφισβητηθεί….

356.        ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ – ΧΑΚΕΝ

Τρεις στροφές πριν το φινάλε στην Αλσβένσκαν και η Γκέτεμποργκ (9-2-2 εντός) υποδέχεται τη Χάκεν (6-2-5 εκτός) σε ένα εξάποντο για την Ευρώπη (εισιτήριο για το Γιουρόπα δίνουν 2η και 3ηθέση καθώς και η 4η αν το κύπελλο –που θα τελειώσει στις αρχές του 2015 πάει στα χέρια ομάδας της πρώτης τριάδας). Αμφότερες γνώρισαν πικρή ήττα πριν τη διακοπή, οι γηπεδούχοι έτρεχαν 6-1-0 πριν το 3-0 από τη Νόρκεπινγκ. Στο 2,00 ο άσος, η Γκέτεμποργκ στην έδρα της καθάρισε όλες τις μικρές αλλά δεν κέρδισε καμία ομάδα της πρώτης 4αδας, έχει πάντως το ειδικό βάρος να σηκώσει τέτοιες αποδόσεις.

357.        ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ - ΜΕΡΣΙΝ ΙΝΤΜΑΝ ΓΙΟΥΡΝΤΟΥ

Ποντάρεται ο άσος, όλοι περιμένουν την αφύπνιση της Τράμπζονσπορ (0-4-1, 2/2 Χ εντός), όμως γιατί να την ψάξουμε κόντρα στη Μερσίν των τριών σερί νικών πριν τη διακοπή; Αναμονή για το Live ώστε να δούμε πρώτα διαθέσεις.

358.        ΑΜΒΟΥΡΓΟ – ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ

Με διπλό στο Ντόρτμουντ (0-1) έφτασε το ανώμαλο Αμβούργο στους πρώτους φετινούς βαθμούς του, μένει να δούμε αν ο Τσινμπάουερ μπορεί να φέρει μια συνέχεια η το ροκ-ν-ρολ θα συνεχιστεί… Πολύ καλή η φετινή Χόφενχαϊμ, συνεχίζει αήττητη μετά από επτά αγωνιστικές (3-4-0), στη μέση το σετ, δεν θα διαλέξουμε πλευρά.

359.        ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΣΕΤ – ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ

Τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος στη Νορβηγία, εξάποντο για την Ευρώπη το συγκεκριμένο, η 4η θέση δίνει εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ (ο τελικός κυπέλλου είναι ανάμεσα στην 1η Μόλντε και τη 2η Οντ) και σε αυτή βρίσκεται η Στρόμσγκοντσετ (8-2-3 εντός), τέσσερις βαθμούς πάνω από τη Λίλεστρομ (3-5-5 εκτός). Οι γηπεδούχοι λογικά δεν θα χαλαστούν με το βαθμό, αν και έχουν τρία πολύ δύσκολα ματς στη συνέχεια (Χάουγκεσουντ εκτός, Μόλντε εντός, Ρόζενμποργκ εκτός), η Λίλεστρομ έχασε έδαφος στα τελευταία, με ισοπαλία οι ελπίδες της θα παραμείνουν λίγες. Περίεργο ματς, θα περιμένουμε να δούμε τις διαθέσεις των δύο ομάδων, ο άσος πάντως είναι το σημείο που συγκεντρώνει τα πρώτα πονταρίσματα.

360.        ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ – ΖΥΡΙΧΗ

Ή του ύψους ή του βάθους ως τώρα η Γκρασχόπερς (2-1-2 εντός), η διακοπή ίσως να της έκανε και καλό. 2-1-2 μετράει εντός και η πρωτοπόρος Ζυρίχη, σκοράρει με άνεση αλλά αν οι γηπεδούχοι βρεθούν σε μέρα θα περάσει δύσκολα. Πάσο.


361.        ΝΕΟΥΣΤΑΝΤ - ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ

Tελευταία η Νόισταντ που συμπλήρωσε τέσσερις σερί ήττες, πολύ μεγάλο το αμυντικό της πρόβλημα καθώς δέχεται 3,3 γκολ κατά μ.ο. σε 11 ματς κατά τ' άλλα συνήθως παίζει καλύτερα απ' ότι το τελικό σκορ αποτυπώνει. Από καλή εμφάνιση και νίκη προέρχεται η Στουρμ που έχει 2-1-2, προμηνύεται ματς πλούσιο σε φάσεις και γκολ.

362.        ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ – ΕΞΕΛΣΙΟΡ

Αξιόπιστη στην έδρα της η Γκρόνινγκεν (3/3 νίκες με 6-1 γκολ), 0-1-3 με 2-9 γκολ μετράει εκτός η Εξέλσιορ, ο άσος έχει δικαίως τον πρώτο λόγο.

363.        ΣΤΟΟΥΚ – ΣΟΥΟΝΣΙ

Απογοητευτική η Στόουκ μέχρι τώρα, παρά το βατό πρόγραμμα μετράει μόλις 2-2-3, 1-0-2 στο κάποτε κάστρο “Μπριτάνια”. Η Σουόνσι (3-2-2, 1-1-1 εκτός) αποδίδει σαφώς καλύτερα μέχρι στιγμής, προς αποφυγή ο άσος.

364.        ΜΠΟΡΝΤΟ – ΚΑΕΝ

3-1-0 το εντός έδρας ρεκόρ της Μπορντό, 2-2-1 μετράει στις εξόδους της η Καέν, πάσο ή Χ2.

365.        ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ – ΒΕΣΤΣΑΕΛΑΝΤ

3-1-1 το εντός έδρας ρεκόρ της Μπρόντμπι, που την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε την Άαλμποργκ με 2-1, 5/5 ήττες με 3-11 γκολ μετράει εκτός έδρας η Βεστσάελαντ. Άσος.

366.        ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ

5-2-0 (1-2-0 εκτός) το ρεκόρ της Βαλένθια, που φέτος είναι αναγεννημένη, πριν τη διακοπή κέρδισε με 3-1 την Ατλέτικο Μαδρίτης δείχνοντας ότι είναι ικανή να πρωταγωνιστήσει ξανά. Ουραγός η Λα Κορούνια με 1-1-5 και 0-1-2 εντός, η διαφορά ποιότητας νομιμοποιεί το 1,90 του διπλού.

367.        ΓΙΑΓΚΟΣΤΕΡΑ – ΜΑΓΙΟΡΚΑ

Άμυνα (8/8 under και NG η Γιαγκοστέρα) εναντίον επίθεσης, δεν πιάνεται από πουθενά, πολύ αφελής η Μαγιόρκα για να πάμε στο 0:0 ασιατικό διπλό όπως κάνει η αγορά.

368.        ΑΝΓΚΕΛΧΟΛΜΣ - ΣΙΡΙΟΥΣ

Τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος στη 2η κατηγορία της Σουηδίας, παρά τα οικονομικά προβλήματα η Άνγκελχολμς (5-2-6 εντός) το παλεύει γερά, με επτά βαθμούς στα τρία τελευταία βγήκε πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Καλύτερα τα πηγαίνει εκτός η Σίριους (6-3-4 ρεκόρ), στις δύο πιο πρόσφατες εξόδους της όμως ηττήθηκε, ενώ πριν το 2-1 επί της Ασιρίσκα είχε να κερδίσει έξι αγώνες. Περιμένουμε κλειστό ματς, οι γηπεδούχοι δεν πεθάνουν και αν έρθει Χ.

369.        ΑΣΙΡΙΣΚΑ – ΛΑΝΤΣΚΡΟΝΑ

Καθαρόαιμο εξάποντο παραμονής, η Λαντσκρόνα (3-3-7 εκτός) μόνο με νίκη μπορεί να γλιτώσει τα μπαράζ, αλλά μάλλον κοιτάζει περισσότερο κάτω της, αφού ένα πόντο μακριά βρίσκεται η Ασιρίσκα και απευθείας υποβιβασμός. 1,85 και πέφτει ο άσος μιας ομάδας χωρίς νίκη ακόμα στην έδρα της (0-6-7), φυσικά και θα πασάρουμε, η Ασιρίσκα μπορεί να παίζει καλύτερα από τα αποτελέσματα της αλλά ευτυχώς ή δυστυχώς τα τελευταία καθορίζουν το αν θα πληρωθούμε ή όχι…

370.        ΚΟΛΟ ΚΟΛΟ - ΟΥΝ. ΤΣΙΛΕ

Τεράστια αντιπαλότητα ανάμεσα στις δύο ομάδες που έχουν τους περισσότερους τίτλους στη χώρα, επονομάζεται και σούπερ κλάσικο. Η Κόλο Κόλο ξόρκισε το φάντασμα της Κονσεπσιόν κερδίζοντας την μετά από χρόνια και αντιμετωπίζει αυτό το ματς ως τελικό καθώς βρίσκεται στο -5. Οι φιλοξενούμενοι είναι πολύ σοβαροί και έχουν συμπληρώσει πέντε σερί νίκες, όμως πάνε σε μια έδρα που τα τελευταία χρόνια σπάνια γλιτώνει (5-1-0). Ένα ματς που ίσως κρίνει τον τίτλο, μόνο για μάτι και όχι για στοίχημα.

371.        ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ - Α.Ο.Κ. ΚΕΡΚΥΡΑ

3/3 νίκες, όλες με μηδέν παθητικό, μετράει στη Λέσβο η Καλλονή, 3-1-1 το ρεκόρ της Κέρκυρας, πολύ καλή στις μέχρι τώρα εξόδους της, στο τελευταίο επικράτησε 2-3 του Λεβαδειακού. Στο 2,00+ ο άσος άσχημος δεν είναι, αλλά παράλληλα σίγουρα όχι και καμία ευκαιρία.

372.        ΒΕΡΟΙΑ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Βάσει φόρμας πριν τη διακοπή θα μιλούσαμε για μεγάλο άσο, 3/3 νίκες εντός και 4-0-1 ρεκόρ συνολικά, αλλά και διακοπή υπήρξε, και στην Ελλάδα βρισκόμαστε… Ο Λεβαδειακός (0-2-3) έχει άμεση ανάγκη για μια νίκη, στους γηπεδούχους το status quo φέτος έχει αλλάξει, όμως μέχρι αποδείξεως του εναντίου κρατάμε πισινή.

373.        ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΞΑΝΘΗ

Προβληματικό ξεκίνημα για τον Πλατανιά (1-0-4), παρότι το πρόγραμμα του δεν ήταν εύκολο οι αμυντικές αδυναμίες του ήταν χτυπητές. Ντεμπούτο Λουτσέσκου Τζούνιορ στον πάγκο της Ξάνθης, που ήταν αήττητη (1-3-0) στα τρία τελευταία, 2/3 over 2,5 μετράνε οι δύο ομάδες εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα, 3/3 GG οι ακρίτες, ίσως τα γκολ να είναι η καλύτερη λύση στοιχηματικά.

374.        ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ - ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ

Άλλη μια τριπλή στη Μπουντεσλίγκα, στοιχηματικά θα σταθούμε μόνο στο αμφίσκορο, 3/3 μετράει εκτός η Άιντραχτ ενώ έρχεται και από τέσσερα σερί. Η Πάντερμπορν σαν γηπεδούχος θα επιτεθεί, οι φιλοξενούμενοι όμως έχουν το εύκολο γκολ και δύσκολα θα μείνουν άσφαιροι.

375.        ΓΚΕΦΛΕ – ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ

Εξάποντο παραμονής ανάμεσα σε δύο ομάδες που ισορροπούν πάνω στην επικίνδυνη ζώνη, οριακό φαβορί δίνεται η Νόρκεπινγκ του 1-5-7 εκτός. Υπό αυτές τις συνθήκες κοιτάμε ελαφρώς προς τα αριστερά.

376.        ΜΠΡΟΜΑΠΟΪΚΑΡΝΑ - ΑΪΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ

Τεράστια απογοήτευση η ΑΪΚ (5-4-4 εκτός), εκεί που έδειχνε να απειλεί την υπερπρωταθλήτρια Μάλμε έπεσε σε κώμα (0-1-4 στα πέντε τελευταία) και πλέον μάχεται για μια θέση στην τριάδα. Πεσμένη εδώ και καιρό η Μπρομαποϊκάρνα, την προηγούμενη αγωνιστική όμως έκανε το πρώτο φετινό διπλό της (1-2-11 ρεκόρ εκτός, 1-4-8 εντός) στην έδρα της μαχόμενης για την παραμονή Μιάλμπι, ενώ οι παίχτες της έχουν ακόμα ένα λόγο να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους ώστε να αφιερώσουν τη νίκη στον πρόωρα χαμένο συμπαίχτη τους Πόντους Σέγκερστερμ, που έχασε τη μάχη με τον καρκίνο πριν λίγες μέρες. Μόνο για live.

377.        ΛΟΚΕΡΕΝ - ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ

4-1-0 το εντός έδρας ρεκόρ της Λόκερεν (7-1-0 σε όλες της διοργανώσεις φέτος), 1-3-1 μετράει εκτός η Κλαμπ Μπριζ. Η δύναμη του “Ντάγκαμ” δεν αμφισβητείται, 1Χ.

378.        ΜΠΑΡΙ – ΑΒΕΛΙΝΟ

Γειτονικό ντέρμπι. Η Μπάρι χωρίς να πείθει και μην έχοντας εκμεταλλευτεί επαρκώς την έδρα της (1-1-1) φιγουράρει λίγο πάνω από τη μέση της βαθμολογίας, κορυφή πάτησε η Αβελίνο που δεν έχασε σε 3/4 ταξίδια της (1-2-1). Πιθανή ισοπαλία.

379.        ΟΝΤ - ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ

Τέλος το όνειρο του πρωταθλήματος για τη φιλότιμη Οντ (9-3-1 εντός) μετά το 2-2 στην Άαλεσουντ, πλέον να κοιτάξει να κρατήσει τη 2η θέση (στο +4 από τη Ρόζενμποργκ). 4-0-9 μετράει εκτός έδρας η Μπόντο Γκλιμτ, δεν έχει ξεμπλέξει ακόμα με τη σωτηρία (+5 από τη ζώνη), προφανώς δεν θα ποντάρουμε τον χαμηλό άσο αλλά και η κόντρα δείχνει δύσκολη.

380.        ΣΑΝΤΝΕΣ – ΣΟΓΚΝΤΑΛ

Εξάποντο παραμονής, μόνο νίκη θέλει η Σάντνες (3-5-5 εντός), η Σόγκνταλ (1-3-9 εκτός) δεν θα πει όχι στο βαθμό. Μακριά και αγαπημένοι.

381.        ΣΤΑΜΠΑΕΚ – ΒΙΚΙΝΓΚ

Αδιάφορο βαθμολογικά, μπορεί να έχει γκολ εκατέρωθεν.

382.        ΜΙΟΝΤΑΛΕΝ - ΝΕΣΤ ΣΟΤΡΑ

Πλέι-οφ VS παραμονή, αστεία το 1,30+ του άσου, τέσσερα ματς (0-1-3) έχει να κερδίσει η Μιόνταλεν (7-3-3 εντός), την ώρα που η Νεστ-Σότρα (4-3-6 εκτός) έρχεται από νίκη επί της Φρέντρικσταντ. Μας μπαίνουν σκέψεις μέχρι και για κόντρα, δυνατό στατιστικά το Goal/Goal.

383.        ΟΥΛΕΝΣΑΚΕΡ – ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΟΥΝΤ

Αργά ήρθε το μεγάλο διπλό (0-2) στη Ράνχαϊμ για την Ουλενσάκερ (4-2-7 εντός), πλέον το καράβι της σωτηρίας σαλπάρισε χωρίς αυτή. 1,55 το διπλό της Κρίστιανσουντ, που μετράει 2-6-5 εκτός και έρχεται από το σχεδόν ντροπιαστικό εντός έδρας 2-2 απέναντι στην ουραγό Χαμ Καμ (πρώτος της εκτός έδρας βαθμός), υπάρχει στη μέση το κίνητρο των πλέι-οφ αλλά φυσικά δεν θα μας απασχολήσει, τουλάχιστονpregame.

384.        ΧΟΝΕΦΟΣ – ΣΤΡΟΜΕΝ

Στα χέρια της κρατάει τη σωτηρία η Χόνεφος (6-1-6 εντός) μετά το 2-3 στην Τρομσντάλεν, βρίσκεται στο +5 από τη ζώνη και μια νίκη επί της σχετικά αδύναμης εκτός έδρας Στρόμεν (3-3-7 ρεκόρ) θα την εξασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό. Δεδομένου ότι η Άλτα (η ομάδα που ουσιαστικά απειλεί τη Χόνεφος) έχει εύκολο πρόγραμμα και την τελευταία αγωνιστική φιλοξενείται από την ομάδα του Σκάρσφιορντ, οι γηπεδούχοι περιμένουμε να ψάξουν λυσσασμένα τη νίκη, από την άλλη οι φιλοξενούμενοι έρχονται από 3-2-0 και μεγάλη νίκη στο τελευταίο κόντρα στη Μιόνταλεν (3-0). Συζητήσιμος, αλλά σίγουρα όχι καμία ευκαιρία, ο άσος του 1,90.

385.        ΑΚΙΣΑΣΠΟΡ – ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ

5/5 GG η Κασίμπασα, το έχει το γκολ η Ακισάρ, ειδικά εντός, θα πάμε με το αμφίσκορο.

386.        ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ – ΣΙΒΑΣΠΟΡ

Στην Άγκυρα το ματς λόγω εργασιών στο γήπεδο της Μπεσίκτας (2/2 Χ με 1-1 εντός, 3/3 νίκες με 0-1 εκτός), η Σίβας έφτασε στο πρώτο της τρίποντο με το οριακό 1-0 κόντρα στην Γκεντσλέρ, δεν υπάρχει κάτι να ξεχωρίζει.

387.        ΛΕΓΚΑΝΕΣ – ΜΠΕΤΙΣ

Δύναμη στην έδρα της η Λεγκανές (2-2-0 φέτος, 3 ήττες συνολικά τα τελευταία δυόμισι χρόνια), μια σκέψη θα ήταν το αμφίσκορο (3/4 εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα) αλλά η Μπέτις έρχεται από τρια σερί 0-0, ενώ έπαιξε και παράταση στο κύπελλο.

388.        ΕΣΤΕΡ – ΓΚΑΪΣ

Ακόμα ένα εξάποντο παραμονής, 5-3-5 εντός η Έστερ, 2-3-8 εκτός η ΓΚΑΪΣ, φαβορί ο άσος, βαρύτερη η φανέλα των φιλοξενούμενων, προχωράμε στο επόμενο.

389.        ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ – ΡΑΝΤΕΡΣ

Πάσο ή Χ2, άσο όχι μόνο.

390.        ΕΛΤΣΕ – ΣΕΒΙΛΛΗ

Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας, λογικό και δίκαιο φαβορί το διπλό, όμως η διακοπή εγείρει ερωτηματικά.

391.        ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ – ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ

Την κέρδισε την Πέμπτη για το κύπελλο (2-0) τη Νουμάνθια η Λας Πάλμας (3-1-0 με 10-2 γκολ εντός), μπορεί να τα κάνει ξανά.

392.        ΠΟΥΜΑΣ – ΠΑΤΣΟΥΚΑ

Καιρό γυρόφερνε μια ήττα η Πούμας και αυτή ήρθε γκρεμίζοντας το σερί έξι αγώνων (3-3-0) μακριά της που έτρεχαν οι γηπεδούχοι, είναι στο -1 από τη λιγκίγια όμως εντός δεν έχει νίκη ακόμα (0-3-2). Σε καλό φεγγάρι η Πατσούκα που πραγματοποιεί στιβαρές εμφανίσεις, είναι στο +4 για τη λιγκίγια και εκτός έχει 3-0-3. Σωστά μοιρασμένες οι αποδόσεις.

393.        ΠΑΟΚ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Το παιχνίδι της αγωνιστικής, o ΠΑΟΚ έδειξε πολύ καλό πρόσωπο κάνοντας το 4x4 (χωρίς μάλιστα να δεχθεί γκολ) κόντρα σε μικρομεσαίους αντιπάλους και πλέον οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος μετά από μια δεκαετία και βάλε, ο Ατρόμητος στο ντεμπούτο του Σα Πίντο κέρδισε με 1-0 τον Ολυμπιακό με το αγαπημένο του 1-0 (5/5 0-1 γκολ), οι αποδόσεις αδικούν τους φιλοξενούμενους, το αρχικό 1,90+ του +1 ΑΗ έχει υποχωρήσει κάτω από το 1,80.

394.        ΡΟΖΑΡΙΟ ΣΕΝΤΡΑΛ - ΝΙΟΥΕΛΣ ΟΛΝΤ ΜΠΟΪΣ

Κλάσικο μίσους του Ροζάριο. Οι γηπεδούχοι (4-1-6) κράτησαν καλά στο Μπομπονέρα και μέχρι να μείνουν με 10 κρατούσαν σχετικά άνετα, μετά το γήπεδο έγειρε και έχασε με 2-1 ενώ μεσοβδόμαδα μετά από καιρό ξεκουράστηκε. Ντεφορμέ η Νιούελς (4-5-2) καθώς συμπλήρωσε τέσσερα ματς χωρίς νίκη, έχει πρόβλημα στο γκολ καθώς φέτος έχει ταβάνι το ένα τέρμα ανά αγώνα όμως έχει επιστροφές στην επίθεση. Ματς αίμα και άμμος, συνηθίζουν τις ισοπαλίες μεταξύ τους καθώς τα τελευταία 15 χρόνια ανεξαρτήτως έδρας η προϊστορία 7-13-6, αξίζει να κυνηγήσουμε το ενδεχόμενο της μοιρασιάς των βαθμών.

395.        ΓΚΕΝΚ – ΒΕΣΤΕΡΛΟ

Αξιέπαινη η φετινή Βέστερλο (4-5-1 ρεκόρ, 2-2-1 εκτός), όμως χωρίς τον Γκουνόγκμπε (9 αγ./9 γκολ) δεν έχει δόντια. Η Γκενκ είναι ποιοτικότερη ομάδα, έρχεται από 0-0 χαρακτήρα στη έδρα της Άντερλεχτ, το κακό είναι ότι δεν ξέρει πώς να κερδίζει φέτος (2-7-1 ρεκόρ) και ο λίγος ΜακΛις στον πάγκο δεν βοηθάει στο να είμαστε ιδιαίτερα αισιόδοξοι για το μέλλον… Στο 1,85 ο άσος, δεν θα μπορούσε να πληρώνει πολύ περισσότερο.

396.        ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ – ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ

Η Ατλέτικο πήρε άλλη μια νίκη στην ισχυρή της έδρα (7-4-3) και ξέφυγε στο +4 από τη ζώνη. Δεύτερη σερί εξαιρετική εμφάνιση για τη Φλαμένγκο, διέλυσε με 3-0 την πρωταθλήτρια και πρωτοπόρο Κρουζέιρο και πλέον δεν κοιτάζει προς τα πίσω έχοντας πάει στο +7 από τη ζώνη, εκτός έχει 4-3-7 με τέσσερα σερί GG ενώ μεσοβδόμαδα προκρίθηκε στα ημιτελικά του κυπέλλου. Πολύ αμφίρροπο ματς, θα έπρεπε να είναι πολύ πιο μοιρασμένες οι αποδόσεις, +0,25 για τη Φλαμένγκο στο 2,025.

397.        ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ – ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ

Βγάζοντας πολύ πάθος η Ιντερνασιονάλ υπέταξε τη Φλουμινένσε και μείωσε τη διαφορά από την κορυφή στους έξι, εντός έχει 11-0-3. Στο -1 από την τετράδα η Κορίνθιανς, έχασε από την παραπαίουσα Μποταφόγκο ενώ μεσοβδόμαδα αυτοκτόνησε με την Ατλέτικο Μινέιρο για το κύπελλο, είχε κερδίσει 2-0 εντός, έκανε 0-1 στο 5' όμως χάνοντας 4-1 αποκλείστηκε, πολύ άσχημο το κλίμα στο εσωτερικό της ομάδας. Εκτός έχει 4-4-5 με 12/14 under. Οι γηπεδούχοι αν βγάλουν το ίδιο πρόσωπο με την προηγούμενη αγωνιστική θα κερδίσουν, η πίεση είναι τεράστια όμως και η Κορίνθιανς ένα πληγωμένο θηρίο.

398.        ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ – ΣΑΝΤΟΣ

Κλάσικο της περιφέρειας Παουλίστα. Η Παλμέιρας έχει βρει τα πατήματα της και με τέσσερις νίκες στα τελευταία πέντε εκ των οποίων οι τρεις σερί έχει ξεφύγει στο +4 από τη ζώνη, εντός έχει 7-2-5. Η Σάντος μετρούσε τέσσερις σερί νίκες πριν πάει στη Σάντα Καταρίνα και χάσει με κατεβασμένα τα χέρια (3-0) από την Κρισιούμα, μεσοβδόμαδα διέλυσε με 5-0 την Μποταφόγκο και προκρίθηκε στα ημιτελικά κυπέλλου δείχνοντας να το ξεπερνάει άμεσα. Ματς που μπορεί να πάει παντού.

399.        ΦΙΓΚΕΪΡΕΝΣΕ – ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ

Τρεις σερί ήττες με κάκιστες εμφανίσεις για τη Φιγκεϊρένσε, πλησίασε έτσι και πάλι στο +2 από τη ζώνη και χρειάζεται άμεση αντίδραση για να μην την πάρει ο κατήφορος, εντός έχει 4-4-6, πριν χάσει στο τελευταίο ήταν αήττητη για οκτώ. Τελευταία η Κοριτίμπα και στο -2 από τη σωτηρία, έκανε δύο κολλητές εντός νίκες όμως ακολούθως πήγε στην Γκοϊανία και έχασε εύκολα με 3-0 συμπληρώνοντας τέσσερις σερί ήττες εκτός με 10 γκολ παθητικό (συνολικά 1-4-9 εκτός). Σε καμία περίπτωση δεν είναι φαβορί η Κοριτίμπα εκτός, ασιατικός άσος στο 2,00 ακόμα και αν η Φιγκεϊρένσε δεν είναι στα καλύτερα της, όμως η αγορά κοντράρει έντονα τον άσο που από 2,25 έχει πάει στο 2,90 και στη Βραζιλία ο κανόνας λέει "μην κοντράρεις την κίνηση της αγοράς", ειδικά όταν είναι τόσο έντονη.

400.        ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ - ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ

Το κλασικό ντέρμπι της Νορβηγίας, την Ευρώπη κυνηγάνε αμφότερες, αν νωρίτερα έχει κερδίσει η Στρόμσγκοντσετ για τη Βαλερένγκα (3-4-6 εκτός) δεν θα υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη. Γενικά είναι ματς που μπορεί να έχει πολλά γκολ.

401.        ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ – ΑΡΟΥΚΑ

Νοκ-άουτ αναμέτρηση, έχει παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί. Βελτιωμένη πριν τη διακοπή η Σετούμπαλ (2-2-3), πήρε τέσσερις βαθμούς στις δύο τελευταίες αγωνιστικές ενώ εντός έχει 2-0-1. Η Αρούκα για ακόμα μια φορά έδειξε πόσο σκληρή ομάδα είναι κρατώντας το μηδέν μέχρι το 75' στην έδρα της Μπενφίκα, τελικά έχασε 4-0 και παρά τους επτά βαθμούς της (2-1-4) έχει δώσει πολύ θετικά δείγματα γραφής. Θα κριθεί από το πόσο ενδιαφέρον θα δείξει η κάθε ομάδα για το θεσμό.

402.        ΙΝΤΕΡ – ΝΑΠΟΛΙ

Καρδιοπάθειες απ’ τις πολλές συμπάθειες, κόντρα σε πρώην ομάδες τους Ματσάρι (λατρεύτηκε στο Σαν Πάολο) και Μπενίτεθ (έφυγε νύχτα από το Μιλάνο) , καμία από τις Ίντερ και Νάπολι δεν έχουν ξεκινήσει ιδιαίτερα καλά, ίσως αρκεστούν στο βαθμό.

403.        ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ – ΚΟΛΟΜΠΟΥΣ

Προτελευταία αγωνιστική στην MLS, εξάποντο για τα πλέι-οφ και την τριάδα στην Ανατολή, θα ξέρουν τι έκαναν τις προηγούμενες μέρες οι άμεσες ανταγωνίστριες τους, σε κάθε περίπτωση το Χ δεν φαίνεται να κάνει ιδιαίτερα σε καμία αφού κυνηγάνε την τριάδα ώστε να περάσουν απευθείας στους “8”, η Κολόμπους χρειάζεται –αν έχει κερδίσει το Τορόντο- ένα βαθμό για είναι εξασφαλισμένη για τα πλέι-οφ, αλλά έχει και ματς εντός στο φινάλε. 10-4-2 εντός η Νέα Υόρκη με 11/16 over 2,5, σε φόρμα οι φιλοξενούμενοι (4-6-6 εκτός με 9/16 over 2,5), πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να έχουμε σκορ εκατέρωθεν, και φυσικά καραούλι στο live για late goal αν είναι ισόπαλο στο τέλος.

404.        ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ - ΒΕΛΕΖ ΣΑΡΣΦΙΛΝΤ

Σε εξαιρετική φόρμα η Ράσινγκ, κάθε βδομάδα είναι και καλύτερη με τελευταίο θύμα της την Εστουδιάντες με 0-4, αποτέλεσμα που την έφερε τέταρτη. Καλή εμφάνιση και ευρεία νίκη (4-1) για τη Βελέζ επί της Ολίμπο, πιο πριν δεν κέρδιζε για έξι (0-2-4), εκτός έχει 2-0-4 με τέσσερις σερί ήττες. Θα προτιμήσουμε τα γκολ, η Ράσινγκ αρέσκεται στα γεμάτα ματς ενώ και η Βελέζ έχει φέρει μεγάλα σκορ εσχάτως, στο 1,825 το over 2.

405.        ΛΥΩΝ – ΜΟΝΠΕΛΙΕ

Με αλλαγή έδρας λόγω των ζημιών στο γήπεδο της Μονπελιέ (4-2-3, 1-2-1 εκτός με 4/4 under), η Λυών (4-0-1 εντός) ρόλαρε πριν τη διακοπή, ο άσος της έχει καταρρεύσει στο 1,75, απόδοση χωρίς αξία.

406.        ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΑΛΜΕΡΙΑ

Τα καθαρίζει τέτοια ματς στην έδρα της η Βιγιαρεάλ.

407.        ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Β – ΑΛΚΟΡΚΟΝ

4/4 over 2,5 και GG μετράει μέχρι τώρα εκτός έδρας η Αλκορκόν, ασταθής πολύ η Μπαρτσελόνα Β’ αλλά αν βρεθεί στη μέρα της το over θα βγει.

408.        ΚΟΜΠΡΕΣΑΛ – ΑΝΤΟΦΑΓΑΣΤΑ

Τελευταία μαζί με δύο ομάδες η Κομπρεσάλ (1-4-5), συμπλήρωσε τρεις σερί ήττες, αποκλείστηκε μεσοβδόμαδα στο κύπελλο, δεν αξιοποιεί το πλεονέκτημα του υψόμετρου της έδρα της και έχει εκτός τον πρώτο της σκόρερ που έχει σημειώσει τα μισά της σχεδόν γκολ. Επιστροφή στις νίκες για την Αντοφαγκάστα που ξεκόλλησε μετά από καιρό από τον πάτο και έβαλε και τρεις ομάδες από κάτω, μεσοβδόμαδα προκρίθηκε και στο κύπελλο, εκτός όμως είναι ανύπαρκτη (0-0-5, 1-10 γκολ). Ήταν ιδανική περίπτωση για τους γηπεδούχους να επιστρέψουν στις νίκες εντός όμως τα δεδομένα άλλαξαν κάπως, αναμονή για το live.

409.        ΒΙΤΟΡΙΑ ΜΠΑΪΑ – ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ

Μεγάλο διπλό στο Ρεσίφε με 1-2 για τη Βιτόρια, με 10 βαθμούς σε τρία ματς βγήκε έστω και οριακά εκτός ζώνης. Εντός έχει 5-4-5 όμως μεσοβδόμαδα έχασε με 0-1 από την Ατλέτικο Νασιονάλ και αποκλείστηκε από το Σουνταμερικάνα. Η Κρουζέιρο προέρχεται από δύο σερί ήττες παίζοντας πολύ άσχημα και είδε τη διαφορά της από τη δεύτερη θέση να μειώνεται στο +6, εκτός έχει 6-4-4. Πιθανό GG.

410.        ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ - ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ

Σε ουδέτερο, 100 χλμ μακριά από το Ρίο. Μεγάλη νίκη έστω και με αρκετή τύχη για την Μποταφόγκο στο 1-0 επί της Κορίνθιανς, κράτησε επαφή με τη σωτηρία (-2) ενώ εντός έχει 7-3-4 αν και έχει παίξει ως γηπεδούχος σε 4-5 διαφορετικά γήπεδα. Μεσοβδόμαδα διασύρθηκε με 5-0 από τη Σάντος και αποκλείστηκε από το κύπελλο. Η Σπορτ σκόραρε μετά από τέσσερις αγωνιστικές όμως έχασε από την Βιτόρια εντός, 0-1-4 η φόρμα της με κάκιστες εμφανίσεις και η διαφορά από τη ζώνη μειώθηκε στους έξι με αρκετές ομάδες να μεσολαβούν. Εκτός είναι ανύπαρκτη με 2-2-10 και μόλις πέντε γκολ υπέρ. Στο γκολ θα κριθεί, αμφότερες το αντιμετωπίζουν ως τελικό για διαφορετικούς λόγους, under 2,25 στο 1,925.

411.        ΟΥΝΙΟΝ ΕΣΠΑΝΙΟΛΑ – ΚΟΜΠΡΕΛΟΑ

Η Ουνιόν δεν μπορεί να προσαρμοστεί στο αμυντικογενές παιχνίδι (8/10 under) καθώς είναι ένας σύλλογος με επιθετικό DNA, έτσι στα περισσότερα φετινά ματς φαινόταν έξω από τα νερά της (5-1-4), εντός πάντως έχει 3-1-1 έχοντας δεχθεί μόνο ένα γκολ σε πέντε αγώνες. Πάνω που έδειξε να ανεβαίνει η Κομπρελόα έχασε εντός από την αδύναμη Μπαρνετσέα και έμεινε τελευταία, εκτός έχει 2-0-3. Η Ουνιόν θα καθορίσει το ρυθμό οπότε η πιθανότητα να δούμε λίγα γκολ είναι αυξημένη, under.

412.        ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ – ΜΠΕΛΓΡΑΝΟ

Aσταμάτητη δείχνει η Ρίβερ καθώς μετά το ντέρμπι στο σούπερ κλάσικο πέρασε από την έδρα της Νιούελς σε ένα μοιρασμένο ματς ενώ μεσοβδόμαδα έβγαλε διπλό με ανατροπή στην μπαρουτοκαπνισμένη σε διεθνείς διοργανώσεις έδρα της Λιμπερτάδ. Τρέχει ρεκόρ 15-9-0 από τον Απρίλιο που είχε χάσει από την Μπελγράνο που είναι ο κακός της δαίμονας, δεν την έχει κερδίσει σε τέσσερα εντός από το 2002 ενώ ήταν αυτή που την έριξε το 2011. Σταθερά κακή η Μπελγράνο φέτος (2-4-5), έχει παραπάνω βαθμούς απ' ότι δικαιούται ενώ εκτός το ρεκόρ της είναι 0-2-3. Κουρασμένη η Ρίβερ όμως κάτι χρωστάει στην Μπελγράνο και φέτος μπορεί να της το ξεπληρώσει πλουσιοπάροχα, -1 ασιατικός άσος.

413.        ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ – ΣΙΑΤΛ

Εξάποντο κορυφής στο Λος Άντζελες, για την τιμή της πρωτιάς θα παίξουν, 12-3-1 εντός η Γκάλαξι με 11/16 over 2,5 και 3,38 γκολ μ.ο., 8-2-6 εκτός του Σιάτλ με 12/16 και 4,00 γκολ μ.ο., μονόδρομος τα γκολ.

414.        ΓΟΔΟΪ ΚΡΟΥΖ - ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ

Τυπικά φιλοξενούμενη η Μπόκα, οι οπαδοί της θα είναι μεγάλη πλειοψηφία. Σαν να συνήλθε η Γοδόι που μετά από τις σερί ήττες έχει πέντε πόντους στα τελευταία τρία, διάστημα στο οποίο σημειώθηκαν 17 γκολ ενώ εντός έχει 2-2-1 με 4/5 over. H Μπόκα μετά το σούπερ κλάσικο κέρδισε τη Ροζάριο και κέρδισε μερικές θέσεις, μεσοβδόμαδα όμως γνώρισε ήττα-σοκ από την Καπιατά αν και την έπαιξε μονότερμα. Γεμάτα γκολ και θέαμα τα τελευταία ματς της Γοδόι, θα πάμε με το αμφίσκορο.

Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε.





Πηγη  blogbet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyrights Sporty Stream Partners Football Clash - Offical Owner of templateBorneo Templates | Powered by Blogger.com.