Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks

Definition List

NINJA BETTING


Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Ακτή Ελεφαντοστού - Ιαπωνία στο Mundial by Mauros Arxontas


Λίγες ώρες μετά το ματς της Εθνικής η Ακτή Ελεφαντοστού αντιμετωπίζει την Ιαπωνία (04:00 ΝΕΡΙΤsports) με τις δύο ομάδες να ψάχνουν για τη νίκη που θα τις βάλει σε τροχιά πρόκρισης.





Η Ακτή Ελεφαντοστού κατεβαίνει στην διοργάνωση με την πείρα και την ποιότητα να την χαρακτηρίζουν. Αυτή θα είναι η τελευταία παρουσία για πολλούς βασικούς ποδοσφαιριστές όπως ο Ντοργκμπά. Στόχος της ομάδας του Σαμπρί Λαμουσί είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση ώστε να κλείσει ο κύκλος αυτής της ομάδας με μία επιτυχία.

Στα αγωνιστικά ο Λαμουσί πονοκεφαλιάζει για την παρουσία του Γιάγια Τουρέ. Ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι κάνει αγώνα δρόμου για να είναι απόλυτα έτοιμος με τον προπονητή του να τον περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή.
Στην αντίπερα όχθη η Ιαπωνία δεν το κρύβει ότι έχει βλέψεις για την πρόκριση από τον όμιλο, άλλωστε φαβορί δεν υπάρχει. Οι «σαμουράι» στηρίζονται στην ταχύτητα και την καλή φυσική κατάσταση, ενώ δείχνουν αδυναμίες αμυντικά. 
Το ευχάριστο για τον Ιταλό τεχνικό είναι το γεγονός ότι προπονήθηκε ο Χασέμπε και είναι έτοιμος κάτι που σημαίνει ότι ο Τζακερόνι θα παρατάξει ότι καλύτερο διαθέτει.
Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που οι δύο ομάδες τα λένε σε Μουντιάλ, ενώ στο παρελθόν έχουν συναντηθεί τρεις φορές με την Ιαπωνία να μετράει δύο νίκες και την Ακτή Ελεφαντοστού μία. 
Πιθανές συνθέσεις:
Ακτή Ελεφαντοστού: Μπαρι, Μπάμπα, Τουρέ, Οριέ, Μποκά, Τιοτέ, Ντιέ, Καλού, Γκραντέλ, Ζερβίνιο, Ντρογκμπά
Ιαπωνία: Καβασίμα, Ουτσίντα, Ναγκατόμο, Μορισίγκε, Γιοσίντα, Χόντα, Έντο, Καγκάβα, Χασέμπε, Κακιτάνι, Οκαζάκι 


Ακτή Ελεφ. - Ιαπωνία            1     2.55 

Ακτή Ελεφ. - Ιαπωνία       O 2.5   2.12

     Ακτή Ελεφ. - Ιαπωνία           1/1       4.25     






gazzetta
 
Copyrights Sporty Stream Partners Football Clash - Offical Owner of templateBorneo Templates | Powered by Blogger.com.